• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyi doğru yapmadık hala anlamadım...Var mı anlayabilen?

Nasibe elbette inanıyorum ama nasip, kader,kısmet konularında ince nüanslar var.
Dini yorum yasak olduğu için uzatmayacağım.
Sizin bakış açınızdan ilerlersek;
'nasibime düşen koca buymuş,razı olup oturayım' demek lazım.
Aynen bakış açım ve doğru olan bu farklı değil nasibe düşen bu razı olup olmamak bana kalmış

Teklifi şuan bekliyorum zaten daha önce uğraştım birşeyler yapmak için sonu hep tatsız oldu genelde üç senede 10 kere çıktıysak 6-7sinde kavga ettik sonunda.Bilmiyorum belkide eşimi tamamen kendimden soğuttum ilk senedeki tartışmalar yüzünden yada onun soğuyası varmış hiç bilemiyorum...

Ama Adam dışarı sevmiyor demek ki

Siz yalnız gezin onunla da evde takılın

Ya burda hep konularda eşim ailemle az görüşüyor akrabalara gelmiyor vs tarzi seyler okuyorum,yani senin icin de demiyorum ama bosver huyu böyleyse degistiremezsin.
Ben de sevmem. Gitmem de. Kendi ailemle de kopugum.
Bazı insan boyle oluyor. Onun harici sana karşı iyiyse bırak o huyunu görmezden gel derim.

Ya burda hep konularda eşim ailemle az görüşüyor akrabalara gelmiyor vs tarzi seyler okuyorum,yani senin icin de demiyorum ama bosver huyu böyleyse degistiremezsin.
Ben de sevmem. Gitmem de. Kendi ailemle de kopugum.
Bazı insan boyle oluyor. Onun harici sana karşı iyiyse bırak o huyunu görmezden gel derim.
Adam benimle de kopuk aslında hayattan kopuk🤣

Üç sene önce eşimle toplamda üç buçuk ayda evlendik.Görücü usulü oldu.Eşimle nişanlıyken bu hayatta benim karşıma çıkacak en doğru insan olduğunu düşünüyordum.Her hareketi,sözü,davranışı ve bana olan yakınlığı istediğimden bile daha iyiydi...Ama düğünden kısa bir süre sonra tamamen değişti diyebilirim...Tabi bunda kısmende olsa benimde payım var.Bu davranışlarımdan dolayı benden soğuduğunu söylemişti birkaç kez.Ailesi düğün olmaması için elinden geleni yaptı ve ben benim yanımda olan beni üzmemek için direnen adama ağladım neden böyleler dedim ona hesap sordum ilk yıl böyle geçti diyebilirim...Sonra durulduk...Ben ailesiyle birsüre hiç görüşmedim şimdi iki haftada bir ziyarete gidiyoruz bir saat görüyorum... Eşim hala onları sevmediğimi bilir ama eskisi gibi tabiri caizse nefret kusmuyorum. Hatta eşim yeni söyledi evlilik sürecinde beni değil eşimide kandırmışlar bunu yapan aileye artık diyecek bir söz bulamıyorum.
Benim asıl anlamadığım nokta şurası etrafımda hep yeni evli benim gibi görücü usulüyle kısa sürede evlenen insanlar var.Hepsi çok mutlu hatta bebek bile bekliyorlar bense eşimle ilgili hayal kuramıyorum ilerisi için.Bebek düşünmüyoruz eşimin bir ısrarı yok...Zaten bebek olsa eşimin bana karşı benim hissetmediğim bir sevgisi ilgisi olur mu ona hiç bilmiyorum...
Ben tamamen sevgi dolu bir ailede büyüdüm.Annem abilerim gerçekten geriye bakınca güzeldi o günler diyebiliyorum ama babam hep kopuktu başka bir hayatı vardı bizden ayrı şuan eşimde onu görüyorum.Eşimin ailesiylede doğru düzgün bir ilişkisi yok onlar çok farklı.Her birinin ayrı ayrı bir dünyası var.Herkes dileği gibi yaşamış ev arkadaşı gibi aynı ev içinde kalmışlar gibi.Hatta eşimin yıllarca hal hatır dışında evde olduğu sürece odasından çıkmadığını düşünüyorum.Akraba desem benim ilişkilerim çok iyidir eşimin alakası yok.Pikniğe gidelim desem ben sevmem arkadaşlarımla ailemle bile gitmedim diyor...Hani diyenler olacaktır bu adam nişanlıyken hiç mi belli etmedi kendini diye hayır bizimle pikniğede geldi, akraba ziyaretide yaptı gerçekten o zamanı düşününce tek bir kusur bulamam.Gerçekten eşimin beni mutlu etmek için yaptığı en son şey nedir desem bulamam.O yemek yemeği,beraber çay içmeyi,beraber uyumayı vs.yeterli buluyor.Benim beş yıldızlı otellerde tatil yapmak, hergün dışarıda olmak biryerlere gitmek gibi hayalim yok ama eşimin termosa çay koy şurada yeşillik alanda yarın kahvaltı yapalım dediğinide duymadım.Yani ben istiyorum ki asgari düzeyde de olsa ayda birde olsa onunla birşey yapalım o teklif etsin yada sevgisini güzel bir sözle bir sarılmakla ifade etsin ama yok o böyleymiş ailesi bile onu böyle kabul etmiş.
Gerçekten yoruldum artık akrabalarımla tek görüşmek istemiyorum.Eşime birgün bile tek kötü söz etmemiş hep sevip savgı duymuş ailemle eşimin iki ayda bir benim zorumla görüşmesi artık zoruma gidiyor...
Birde eşimin çalışmaya gönlü olmaması konusu var.Sorumluluktan bir haber çarşı pazardan gram anlamayan biriyle evlendiğimi düğünden sonra farkettim.Maaşının yarısını bana verip fatura ödeyip mutfak masrafını kısmen yapıyor ev arkaşı gibi olmuş oluyoruz sanırım gelir ikiye bölünüp kalanlar o kişinin oluyor...Yorgunum.Yarın ne olacak hiç bilmiyorum...Var mı sonumuzu tahmin edebilen?​
3.5 ayda seven adam 1 senede soğuyabilir de bence. Onun ailesinden nefret ediyorsanız onun da sizin ailenizle vakit geçirmek istememesini anlayışla karşılamanız lazım. Evde otururken ne yapıyorsunuz genelde? Biraz asosyal galiba.

3.5 ayda seven adam 1 senede soğuyabilir de bence. Onun ailesinden nefret ediyorsanız onun da sizin ailenizle vakit geçirmek istememesini anlayışla karşılamanız lazım. Evde otururken ne yapıyorsunuz genelde? Biraz asosyal galiba.
Ailesindem nefret etmiyorum ama sevmiyorumda sevmemek için çok büyük sebeplerim var aileme gelincede eşimi kırıp incitmemiş saygı sevgi duymuş insanlar onlar iki aile kıyaslanamaz bile böyle gerekçesi olamaz.Eşim evet asosyal yemek çay kitap okuma falan televizyon yok zaten.

Aile yapısı farklı olduğu için bu şekilde devam eder. Çünkü o size uyum sağlasa bu sefer istemeyerek yaptığı için o mutsuz olacak.

Ailesindem nefret etmiyorum ama sevmiyorumda sevmemek için çok büyük sebeplerim var aileme gelincede eşimi kırıp incitmemiş saygı sevgi duymuş insanlar onlar iki aile kıyaslanamaz bile böyle gerekçesi olamaz.Eşim evet asosyal yemek çay kitap okuma falan televizyon yok zaten.
Eşim benim ailemi sevmeseydi muhtemelen onun da ailesinin yaptığı en ufak şey gözüme batardı. Siz farketmeseniz de kimse mükemmel değil, sevilmeyecek şey bulmak kolay. Kitap okuması güzelmiş, aynı kitabı okuyup sonra yorum yapabilirsiniz mesela. Hatta sarılıp birlikte bile okuyabilirsiniz. Aynı hızda okumaya çalışmak eğlenceli olabiliyor. Tv yoksa dizi sinema izlemyorsunuzdur muhtemelen. Bilgisayar da mı yok?

Kesin öyledir :KK70: Siz sesinizi biraz yükseltin boşanacağım böyle giderse deyin de görün saf kocanızı isterseniz. Hikayenin safı kocanız değil malesef

HAHHAHAHa :D Çok iyiydi bu ya hala da direniyor eşim saf diye adamın dediği olduğuna göre bu işte bi terslik var demiyo hala çok güldüm ya çok yaşayın :))))))))))))))))

Ben şunu merak ediyorum siz ne istiyorsunuz?
Iyi bir evlilik mi ?
Mutlu bir kadın olmayı mi ?
Bunların eşinizle beraber olmasını mi ?
Net olarak ne istediğinizi belirlerseniz hayatta ya da ilişkilerde, bizde daha net çözüm onerisi sunabiliriz .

Eşim benim ailemi sevmeseydi muhtemelen onun da ailesinin yaptığı en ufak şey gözüme batardı. Siz farketmeseniz de kimse mükemmel değil, sevilmeyecek şey bulmak kolay. Kitap okuması güzelmiş, aynı kitabı okuyup sonra yorum yapabilirsiniz mesela. Hatta sarılıp birlikte bile okuyabilirsiniz. Aynı hızda okumaya çalışmak eğlenceli olabiliyor. Tv yoksa dizi sinema izlemyorsunuzdur muhtemelen. Bilgisayar da mı yok?
Dediğim gibi sevmemem için sebeplerim var sadece geçmişte değil şimdide eşimde ailesine bayılmıyor zaten.Bilgisayar var ama eşim öyle film izlemez sıkılır.

Ben şunu merak ediyorum siz ne istiyorsunuz?
Iyi bir evlilik mi ?
Mutlu bir kadın olmayı mi ?
Bunların eşinizle beraber olmasını mi ?
Net olarak ne istediğinizi belirlerseniz hayatta ya da ilişkilerde, bizde daha net çözüm onerisi sunabiliriz .
Tabiki eşimle beraber mutlu bir kadın olmayı isterim

Back