• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyi doğru yapmadık hala anlamadım...Var mı anlayabilen?

Neyi doğru yapmadığınız gayet açık ve net.
İnsan yeni tanıştığı biriyle 3,5 ay sonra evlenirse anlaşmak ve uyum yakalamak büyük şans hatta sürpriz olur.
Nasıl bir cesaret?Anlam veremiyorum.
Aynı evde yaşayacağınız,aynı yatağa gireceğiniz adamları iyice tanıyın,ölçün,tartın,yangından mal mı kaçırıyorsunuz?
Nişanlıyken mükemmel birer prens olan adamların evlenince kurbağaya dönüştüğünü de bu forumda duyuyorum.

Termosa çay koy kahvaltıya yeşillik bir yere gidelim diyen erkek var mı

Yani burada hep bu örnek verilir de bana çok ütopik geliyor

40 yaşındayım benim çocukluğumda kafe vs yoktu insanlar pikniğe vs giderdi

Babam derdi ki evimizde yiyelim yemeğimizi İçelim çayımızı ben sizi gezmeye götürürüm

O devirde çok az kişide araba vardı çevreden birlikte pikniğe gidelim teklifleri vs gelirdi ama reddederdi

Ne uğraşacağız burada kurulu düzen var ocak yak azıcık suyla idare et vs vs

Şimdi 70 yaşında yine pikniğe gidelim desek ben size paket yiyecek yaptırayım der yani Adama göre tatil gününde en az efor harcanmalı

Eşim pikniğe vs gider ama hadi Termosa çay koy kahvaltı yapalım demez evde yapılamayacak bir şey için gider

Özetle herkes farklı bu yaşıma kadar hiç Termosa çay koyup kahvaltıya giden bir aile görmedim

Beklentiler gerçekçi olsa mesela Adam evi seviyormuş film bulun onu izleyin birlikte kitap okuyun anlatın vs vs

Paylaşılacak birşeyler olmalı ki konuşulsun

Babam derdi ki evimizde yiyelim yemeğimizi İçelim çayımızı ben sizi gezmeye götürürüm

O devirde çok az kişide araba vardı çevreden birlikte pikniğe gidelim teklifleri vs gelirdi ama reddederdi

Şimdi 70 yaşında yine pikniğe gidelim desek ben size paket yiyecek yaptırayım der yani Adama göre tatil gününde en az efor harcanmalı

Eşim pikniğe vs gider ama hadi Termosa çay koy kahvaltı yapalım demez evde yapılamayacak bir şey için gider

Özetle herkes farklı bu yaşıma kadar hiç Termosa çay koyup kahvaltıya giden bir aile görmedim

Beklentiler gerçekçi olsa mesela Adam evi seviyormuş film bulun onu izleyin birlikte kitap okuyun anlatın vs vs

Var damdan ya,benim kocam der.
Biz herkes uyurken termosa poşet çay demler,peynir,domates alırız erkenden çıkarız evden.
Yoldan da çıtır simit.
Sahilde önce kahvaltı sonra yürüyüş veya bisiklet.
Keyifli oluyor.
Hakkını yemeyeyim bazen de hazır kahvaltıya gideriz.
Ama dediğin gibi herkes farklı.

Var damdan ya,benim kocam der.
Biz herkes uyurken termosa poşet çay demler,peynir,domates alırız erkenden çıkarız evden.
Yoldan da çıtır simit.
Sahilde önce kahvaltı sonra yürüyüş veya bisiklet.
Keyifli oluyor.
Hakkını yemeyeyim bazen de hazır kahvaltıya gideriz.

Sahil olan yerlerde olur belki

Ben iç Anadolu mantığındayım

Örneğin sabah gidip simit aldık ama balkonda yedik :))))

Sahil olan yerlerde olur belki

Ben iç Anadolu mantığındayım

Örneğin sabah gidip simit aldık ama balkonda yedik :))))
Özendim vallahi bizim de keyif yapacak balkonumuz yok.
Var da küçük,yatak odasından çıkılıyor arkadaki apartmanlara bakıyor dolayısıyla işe yaramıyor.
Kapattık oldu ardiye.

Neyi doğru yapmadığınız gayet açık ve net.
İnsan yeni tanıştığı biriyle 3,5 ay sonra evlenirse anlaşmak ve uyum yakalamak büyük şans hatta sürpriz olur.
Nasıl bir cesaret?Anlam veremiyorum.
Aynı evde yaşayacağınız,aynı yatağa gireceğiniz adamları iyice tanıyın,ölçün,tartın,yangından mal mı kaçırıyorsunuz?
Nişanlıyken mükemmel birer prens olan adamların evlenince kurbağaya dönüştüğünü de bu forumda duyuyorum.
Hayata herkes aynı açıdan bakmıyor benim inancıma göre eşim evlenebileceğim tek insandı tek bir seçenek vardı oydu bu sebeple cesaret edebildim

Hangi şehirde yaşıyorsunuz çok merak ettim çok turistik bir yerde yaşıyor olmama rağmen termosla dışarda kahvaltı olayına çok şahit oldum maliyeti düşük basit birşey örneği verdim zaten o an aklıma bu örnek geldi

Hangi şehirde yaşıyorsunuz çok merak ettim çok turistik bir yerde yaşıyor olmama rağmen termosla dışarda kahvaltı olayına çok şahit oldum maliyeti düşük basit birşey örneği verdim zaten o an aklıma bu örnek geldi

Maliyet vs açısından değil

Ankara'da büyüdüm şimdi Bursadayım

Dışarıda kahvaltı vs oluyor da erkeğin hadi kalk gidip yeşillik bir yerde oturalım dediğini görmedim ne ailemde ne konu komşuda

Maliyet vs açısından değil

Ankara'da büyüdüm şimdi Bursadayım

Dışarıda kahvaltı vs oluyor da erkeğin hadi kalk gidip yeşillik bir yerde oturalım dediğini görmedim ne ailemde ne konu komşuda
Doğrudur ben çok şahit oldum kahvaltı olmasa bile termosla gidip çay içenleri sabah daha sakin olur vs. diye söyledim kahvaltı diye yoksa gezmenin keyif yapmanın bir zamanı yok kimiside gider gün doğumunu izler bilmem belki ben doyumsuzum hayırlısı...

Yok var var bizde özellikle eltimlerle cok yaparız termosa çay çekirdek atıştırmalık hop akşamları sahile 😍

Sen eşinin ailesiyle görüşmemişsin
Oda senin ailene mesafe koymuş
Neden evlenmenizi istemedi ailesi?
Zaten görücü usulü
3.5 ayda tanımadığın adamla niye evlendin?
Senin hayatın bu kadar değersiz öi
Korkmadın mı?

Doğrudur ben çok şahit oldum kahvaltı olmasa bile termosla gidip çay içenleri sabah daha sakin olur vs. diye söyledim kahvaltı diye yoksa gezmenin keyif yapmanın bir zamanı yok kimiside gider gün doğumunu izler bilmem belki ben doyumsuzum hayırlısı...

Hayır siz doyumsuz değilsiniz

Ama elinizdeki kumaş bunu beklemeye uygun değil

Dün bir başka arkadaşa da yazdım bikinilik kumaştan palto olmaz ya da paltolum kumaştan bikini

Elinizde paltolum kumaş var bikini dikeyim diye ısrar etmeyin ceket olur pantolon olur belki şapka bile çıkar ama bikini olmaz

Bikini diye ısrar etmeyin eşinizle ortak noktaya hareket etmeye çalışın yani biraz siz biraz o ortak etkinlik bulmaya çalışın

Burada yeni evlilere hep yazarım mesela akşam tv de bir film var oturun netten araştırın konusunu eşinize uyarsa ayrıntılı inceleyin filmi sonra eşinizi arayın çokkkkk uzun zamandır izlemek istediğiniz filmin akşam olduğunu birlikte izlemek istediğini yanında ne istediğini sorun uygun abur cubur hazırlayın yani gönlünü hoş edin

Oturun izleyin film Hakkında konuşun güzel Zaman geçirin bir iki böyle şeyler yapınca eşiniz de zevk alınca paylaşımınız artar

İlle de eşim teklif etsin o düşünsün demeyin siz yönlendirin zira evde yayılmak tercihi olan bir Adam direkt sihirli değnekle tarz değiştirmez

Bibi bunu eşin mi diyor ama

Yani kaynın hadi çayı koy X leri arayalım sahile gidelim mi diyor yoksa kadınlar organize oluyor da adamlar da geliyor mu
Evet kaynım diyor benim ki demesede seviyoruz bizde oturup evimizde içelim çayımızı demez yani sadece h.içi olunca pek istemiyor h.sonu free :27:

Hayır siz doyumsuz değilsiniz

Ama elinizdeki kumaş bunu beklemeye uygun değil

Dün bir başka arkadaşa da yazdım bikinilik kumaştan palto olmaz ya da paltolum kumaştan bikini

Elinizde paltolum kumaş var bikini dikeyim diye ısrar etmeyin ceket olur pantolon olur belki şapka bile çıkar ama bikini olmaz

Bikini diye ısrar etmeyin eşinizle ortak noktaya hareket etmeye çalışın yani biraz siz biraz o ortak etkinlik bulmaya çalışın

Burada yeni evlilere hep yazarım mesela akşam tv de bir film var oturun netten araştırın konusunu eşinize uyarsa ayrıntılı inceleyin filmi sonra eşinizi arayın çokkkkk uzun zamandır izlemek istediğiniz filmin akşam olduğunu birlikte izlemek istediğini yanında ne istediğini sorun uygun abur cubur hazırlayın yani gönlünü hoş edin

Oturun izleyin film Hakkında konuşun güzel Zaman geçirin bir iki böyle şeyler yapınca eşiniz de zevk alınca paylaşımınız artar

İlle de eşim teklif etsin o düşünsün demeyin siz yönlendirin zira evde yayılmak tercihi olan bir Adam direkt sihirli değnekle tarz değiştirmez
Teklifi şuan bekliyorum zaten daha önce uğraştım birşeyler yapmak için sonu hep tatsız oldu genelde üç senede 10 kere çıktıysak 6-7sinde kavga ettik sonunda.Bilmiyorum belkide eşimi tamamen kendimden soğuttum ilk senedeki tartışmalar yüzünden yada onun soğuyası varmış hiç bilemiyorum...

Hayata herkes aynı açıdan bakmıyor benim inancıma göre eşim evlenebileceğim tek insandı tek bir seçenek vardı oydu bu sebeple cesaret edebildim
Ya Hu!
Bunun inançla ne ilgisi var?
Ben de inançlı ve elinden geldiğince ibadetlerini yerine getirmeye çalışan biriyim.
İnançlı olmak,ilk adayla evlenmeyi şart mı koşuyor?
Ben anlayamadım sizi.
Bununla birlikte herkesin,hayata aynı şekilde bakmadığı konusunda haklısınız.

Ya Hu!
Bunun inançla ne ilgisi var?
Ben de inançlı ve elinden geldiğince ibadetlerini yerine getirmeye çalışan biriyim.
İnançlı olmak,ilk adayla evlenmeyi şart mı koşuyor?
Ben anlayamadım sizi.
Bununla birlikte herkesin,hayata aynı şekilde bakmadığı konusunda haklısınız.
Nasibinizde olan kişiyle evlenirsiniz bunu bilirsiniz o zaman.Benimde evlilik niyetiyle görüştüğüm tek kişi eşim değildi ama onunla oldu nasip böyle birşey işte bu sebepten görüştüğüm sürenin bir önemi yok o olacaktı yani.

Nasibinizde olan kişiyle evlenirsiniz bunu bilirsiniz o zaman.Benimde evlilik niyetiyle görüştüğüm tek kişi eşim değildi ama onunla oldu nasip böyle birşey işte bu sebepten görüştüğüm sürenin bir önemi yok o olacaktı yani.
Nasibe elbette inanıyorum ama nasip, kader,kısmet konularında ince nüanslar var.
Dini yorum yasak olduğu için uzatmayacağım.
Sizin bakış açınızdan ilerlersek;
'nasibime düşen koca buymuş,razı olup oturayım' demek lazım.

Back