• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyi doğru yapmadık hala anlamadım...Var mı anlayabilen?

Kesin öyledir :KK70: Siz sesinizi biraz yükseltin boşanacağım böyle giderse deyin de görün saf kocanızı isterseniz. Hikayenin safı kocanız değil malesef
Başlarda hep ben derdim o kriz anlarında annemlere gitmek isterdim hatta iki kez yoldan döndürdü.Şimdi de hafif tartışsak ailene söyle istediğini yap diyor.

😳😳 kaç yaşındasınız eşiniz ve siz. Aile yapısı çok önemli kendi ailesinden görmediği için şuanda sizin istediklerinizi kabul etmiyor. Nasıl aile yapısı diyorsunuz ya ondan bahsediyoruö. Bu durum değişmez. Belki siz onun ailesiyle az görüştüğünüz için o da o düzeyde görüşmeyi tercih ediyordur. Konuşmayı denemelisiniz ve aradaki bu soğukluğu kaldırabilirsiniz. Ama bu sefer sizde sık görüşmek zorunda kalıcaksınız bu durum ilişkinizi daha kötü de etkileyebilir yani şu durum bile iyi sayılır diyebilirsiniz belkide. Çocuk yapmayın derim. Sonucda çocuğunuzla beraberde bir baba olarak gezip tozcak mı istediğiniz gibi. Yani sonucda baba önemli. Elini tutup parka götürcekmi veya pikniğe sanmıyorum sizi bile götürmüyor. Bence her şeyden emin olana kadar bişiy yapmayın.(görücü usulü evlendim 1 sene içinde nişan düğün hepsi) 😊
Ben 27 eşim 33.Ailesiyle görüşmek için bile ben gidelim diyorum iki haftada bir gidip bir saat zor oturuyoruz eşim kalkalım diyor.Benim aileme gidelim demiyorum ben aileme gitmişsem bazen gelip 2-3 saat oturuyor beraber kalkıyoruz oda iki ayda bir oluyor.

Ben 27 eşim 33.Ailesiyle görüşmek için bile ben gidelim diyorum iki haftada bir gidip bir saat zor oturuyoruz eşim kalkalım diyor.Benim aileme gidelim demiyorum ben aileme gitmişsem bazen gelip 2-3 saat oturuyor beraber kalkıyoruz oda iki ayda bir oluyor.
Tek fark benim eşim çok aileci hemde aşırı tapıyor resmen

Gene sizin ailenize demeden de geliyor peki aynı onun tarafına gittiğiniz sıklıkda gidip eşinize hadi gidelim deseniz gelmez mi 🧐

sevgılı tereliye sana eski konularında herkes bugünlerin geleceğini söylemişti değil mi?
nick değiştirince konuyu da basite indirgemişsin ama eşin de bence haksız değil.
konunun bu haliyle işine yarayacak cevaplar alacağını düşünmüyorum.
Neyyyyy :KK53::KK57::KK57: tereliyemiy miş kendisi

sevgılı tereliye sana eski konularında herkes bugünlerin geleceğini söylemişti değil mi?
nick değiştirince konuyu da basite indirgemişsin ama eşin de bence haksız değil.
konunun bu haliyle işine yarayacak cevaplar alacağını düşünmüyorum.
Bugünler hangi günlermiş lütfen ya gerçekten uğraşamam.Eşim haksız hele ki ailesinin bile onu kandırdığını bildiğimden beri tek haklı yanı yok.Konumun başka bir hali yok bakalım cevapları göreceğiz iyi günler.

Back