- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Sizi çok iyi anlıyorum, tartışmadan biseyler yapmayı teklif etseniz nasıl tepki verir acabaÜç sene önce eşimle toplamda üç buçuk ayda evlendik.Görücü usulü oldu.Eşimle nişanlıyken bu hayatta benim karşıma çıkacak en doğru insan olduğunu düşünüyordum.Her hareketi,sözü,davranışı ve bana olan yakınlığı istediğimden bile daha iyiydi...Ama düğünden kısa bir süre sonra tamamen değişti diyebilirim...Tabi bunda kısmende olsa benimde payım var.Bu davranışlarımdan dolayı benden soğuduğunu söylemişti birkaç kez.Ailesi düğün olmaması için elinden geleni yaptı ve ben benim yanımda olan beni üzmemek için direnen adama ağladım neden böyleler dedim ona hesap sordum ilk yıl böyle geçti diyebilirim...Sonra durulduk...Ben ailesiyle birsüre hiç görüşmedim şimdi iki haftada bir ziyarete gidiyoruz bir saat görüyorum... Eşim hala onları sevmediğimi bilir ama eskisi gibi tabiri caizse nefret kusmuyorum. Hatta eşim yeni söyledi evlilik sürecinde beni değil eşimide kandırmışlar bunu yapan aileye artık diyecek bir söz bulamıyorum.
Benim asıl anlamadığım nokta şurası etrafımda hep yeni evli benim gibi görücü usulüyle kısa sürede evlenen insanlar var.Hepsi çok mutlu hatta bebek bile bekliyorlar bense eşimle ilgili hayal kuramıyorum ilerisi için.Bebek düşünmüyoruz eşimin bir ısrarı yok...Zaten bebek olsa eşimin bana karşı benim hissetmediğim bir sevgisi ilgisi olur mu ona hiç bilmiyorum...
Ben tamamen sevgi dolu bir ailede büyüdüm.Annem abilerim gerçekten geriye bakınca güzeldi o günler diyebiliyorum ama babam hep kopuktu başka bir hayatı vardı bizden ayrı şuan eşimde onu görüyorum.Eşimin ailesiylede doğru düzgün bir ilişkisi yok onlar çok farklı.Her birinin ayrı ayrı bir dünyası var.Herkes dileği gibi yaşamış ev arkadaşı gibi aynı ev içinde kalmışlar gibi.Hatta eşimin yıllarca hal hatır dışında evde olduğu sürece odasından çıkmadığını düşünüyorum.Akraba desem benim ilişkilerim çok iyidir eşimin alakası yok.Pikniğe gidelim desem ben sevmem arkadaşlarımla ailemle bile gitmedim diyor...Hani diyenler olacaktır bu adam nişanlıyken hiç mi belli etmedi kendini diye hayır bizimle pikniğede geldi, akraba ziyaretide yaptı gerçekten o zamanı düşününce tek bir kusur bulamam.Gerçekten eşimin beni mutlu etmek için yaptığı en son şey nedir desem bulamam.O yemek yemeği,beraber çay içmeyi,beraber uyumayı vs.yeterli buluyor.Benim beş yıldızlı otellerde tatil yapmak, hergün dışarıda olmak biryerlere gitmek gibi hayalim yok ama eşimin termosa çay koy şurada yeşillik alanda yarın kahvaltı yapalım dediğinide duymadım.Yani ben istiyorum ki asgari düzeyde de olsa ayda birde olsa onunla birşey yapalım o teklif etsin yada sevgisini güzel bir sözle bir sarılmakla ifade etsin ama yok o böyleymiş ailesi bile onu böyle kabul etmiş.
Gerçekten yoruldum artık akrabalarımla tek görüşmek istemiyorum.Eşime birgün bile tek kötü söz etmemiş hep sevip savgı duymuş ailemle eşimin iki ayda bir benim zorumla görüşmesi artık zoruma gidiyor...
Birde eşimin çalışmaya gönlü olmaması konusu var.Sorumluluktan bir haber çarşı pazardan gram anlamayan biriyle evlendiğimi düğünden sonra farkettim.Maaşının yarısını bana verip fatura ödeyip mutfak masrafını kısmen yapıyor ev arkaşı gibi olmuş oluyoruz sanırım gelir ikiye bölünüp kalanlar o kişinin oluyor...Yorgunum.Yarın ne olacak hiç bilmiyorum...Var mı sonumuzu tahmin edebilen?
Çok denedim güzellikle söylemeyi kabul etmiyor.Biraz tartışıncada kaçıyor ben tartışma sevmiyorum diyor.Sizi çok iyi anlıyorum, tartışmadan biseyler yapmayı teklif etseniz nasıl tepki verir acaba
İşin kötüsü oya eşim rol yapacak insan değil.Gerçekten saf her söylenilen söze inanan bir insan gerçekten ne kadar saf olduğuna inanamazsınız.Eşiniz üç buçuk ay iyi rol yapmış. Evlenmiş olmak için evlenmiş. Çocuk yapmayın. Adam hiç birşey yapmak istemiyor, emekliler bile daha aktif..
Üç sene önce eşimle toplamda üç buçuk ayda evlendik.Görücü usulü oldu.Eşimle nişanlıyken bu hayatta benim karşıma çıkacak en doğru insan olduğunu düşünüyordum.Her hareketi,sözü,davranışı ve bana olan yakınlığı istediğimden bile daha iyiydi...Ama düğünden kısa bir süre sonra tamamen değişti diyebilirim...Tabi bunda kısmende olsa benimde payım var.Bu davranışlarımdan dolayı benden soğuduğunu söylemişti birkaç kez.Ailesi düğün olmaması için elinden geleni yaptı ve ben benim yanımda olan beni üzmemek için direnen adama ağladım neden böyleler dedim ona hesap sordum ilk yıl böyle geçti diyebilirim...Sonra durulduk...Ben ailesiyle birsüre hiç görüşmedim şimdi iki haftada bir ziyarete gidiyoruz bir saat görüyorum... Eşim hala onları sevmediğimi bilir ama eskisi gibi tabiri caizse nefret kusmuyorum. Hatta eşim yeni söyledi evlilik sürecinde beni değil eşimide kandırmışlar bunu yapan aileye artık diyecek bir söz bulamıyorum.
Benim asıl anlamadığım nokta şurası etrafımda hep yeni evli benim gibi görücü usulüyle kısa sürede evlenen insanlar var.Hepsi çok mutlu hatta bebek bile bekliyorlar bense eşimle ilgili hayal kuramıyorum ilerisi için.Bebek düşünmüyoruz eşimin bir ısrarı yok...Zaten bebek olsa eşimin bana karşı benim hissetmediğim bir sevgisi ilgisi olur mu ona hiç bilmiyorum...
Ben tamamen sevgi dolu bir ailede büyüdüm.Annem abilerim gerçekten geriye bakınca güzeldi o günler diyebiliyorum ama babam hep kopuktu başka bir hayatı vardı bizden ayrı şuan eşimde onu görüyorum.Eşimin ailesiylede doğru düzgün bir ilişkisi yok onlar çok farklı.Her birinin ayrı ayrı bir dünyası var.Herkes dileği gibi yaşamış ev arkadaşı gibi aynı ev içinde kalmışlar gibi.Hatta eşimin yıllarca hal hatır dışında evde olduğu sürece odasından çıkmadığını düşünüyorum.Akraba desem benim ilişkilerim çok iyidir eşimin alakası yok.Pikniğe gidelim desem ben sevmem arkadaşlarımla ailemle bile gitmedim diyor...Hani diyenler olacaktır bu adam nişanlıyken hiç mi belli etmedi kendini diye hayır bizimle pikniğede geldi, akraba ziyaretide yaptı gerçekten o zamanı düşününce tek bir kusur bulamam.Gerçekten eşimin beni mutlu etmek için yaptığı en son şey nedir desem bulamam.O yemek yemeği,beraber çay içmeyi,beraber uyumayı vs.yeterli buluyor.Benim beş yıldızlı otellerde tatil yapmak, hergün dışarıda olmak biryerlere gitmek gibi hayalim yok ama eşimin termosa çay koy şurada yeşillik alanda yarın kahvaltı yapalım dediğinide duymadım.Yani ben istiyorum ki asgari düzeyde de olsa ayda birde olsa onunla birşey yapalım o teklif etsin yada sevgisini güzel bir sözle bir sarılmakla ifade etsin ama yok o böyleymiş ailesi bile onu böyle kabul etmiş.
Gerçekten yoruldum artık akrabalarımla tek görüşmek istemiyorum.Eşime birgün bile tek kötü söz etmemiş hep sevip savgı duymuş ailemle eşimin iki ayda bir benim zorumla görüşmesi artık zoruma gidiyor...
Birde eşimin çalışmaya gönlü olmaması konusu var.Sorumluluktan bir haber çarşı pazardan gram anlamayan biriyle evlendiğimi düğünden sonra farkettim.Maaşının yarısını bana verip fatura ödeyip mutfak masrafını kısmen yapıyor ev arkaşı gibi olmuş oluyoruz sanırım gelir ikiye bölünüp kalanlar o kişinin oluyor...Yorgunum.Yarın ne olacak hiç bilmiyorum...Var mı sonumuzu tahmin edebilen?
Saf olduğu içinmi size hep hayır diyor? Saf olan herşeye evet der. Kandırmayın kendinizi lütfen!İşin kötüsü oya eşim rol yapacak insan değil.Gerçekten saf her söylenilen söze inanan bir insan gerçekten ne kadar saf olduğuna inanamazsınız.
Eşim oynayacak biri değil işte malesef oynayamayacak kadar saf gerçek biri.Evet dışardan hep birbirimiz için ne kadar şanslı olduğumuzu söylerler çok yakıştırırlar...Kendini belli ederdi diyosunuz da 3,5 ayda düğün arifesinde kaç kez pikniğe gidebilirsiniz ki zaten? Adam oynamış evlenene kadar siz bi araçsınız onun için çünkü. Bu kadar erken görücü usulü evliliklerde hep aynı sorun var beklentiler. Duygusallık için evlenmedi eşiniz sizinle evlilik işte klasik düzenli hayat çocuk falan filan. Çizginin dışına çıkarsanız mutsuz olursunuz. Mutsuz olmak istemiyorum diyorsanız yapacağınız şey belli çözüm eşinizde değil. Çevremizdekilere de bakmayın kimsenin hayatını bilemezsiniz. Siz de bakınca mutsuz bi çift gibi durmuyosunuzdur eminim
9 yıl mı???Narsist olduğunu nasıl anladın?Sakın çocuk sahibi olma.. bende 3.5 ayda evlendim 9 yıl evli kaldım boşanıyorum benimde eşim aynıydı.. narsist biriymiş meğersem :) en iyisi uzman birinden destek alın ikinizde
Gerçekten kandırmıyorum kendimi ailesine nasıl kandığına şahit olunca saf olduğuna emin oldum.Saf olduğu içinmi size hep hayır diyor? Saf olan herşeye evet der. Kandırmayın kendinizi lütfen!
Ama eşim beni benim ilişkilerimi görmüş biriydi bana uygun değil demedi ses etmedi.Şimdiyse bir adım bile atmaması benim zoruma gidiyor.Herkesin aile yapısı farklıdır aynı sizinki gibi olasını bekleyemezsin.. Madem sen kendi ailenle ve onunla plan yap. Biraz da içinden gelmesi lazım. Kimi aylarca dışarı çıkmaz kimi de iki gün evde duramaz. Herkesin bir yapısı var.
Biraz bekle sana bir link atacam izle :) Eline kalem kağıt al birde9 yıl mı???Narsist olduğunu nasıl anladın?
Bnzerini bnde yasıyorum v cok yoruldum bbnde ne yapılır artık bnde blmıyorumÜç sene önce eşimle toplamda üç buçuk ayda evlendik.Görücü usulü oldu.Eşimle nişanlıyken bu hayatta benim karşıma çıkacak en doğru insan olduğunu düşünüyordum.Her hareketi,sözü,davranışı ve bana olan yakınlığı istediğimden bile daha iyiydi...Ama düğünden kısa bir süre sonra tamamen değişti diyebilirim...Tabi bunda kısmende olsa benimde payım var.Bu davranışlarımdan dolayı benden soğuduğunu söylemişti birkaç kez.Ailesi düğün olmaması için elinden geleni yaptı ve ben benim yanımda olan beni üzmemek için direnen adama ağladım neden böyleler dedim ona hesap sordum ilk yıl böyle geçti diyebilirim...Sonra durulduk...Ben ailesiyle birsüre hiç görüşmedim şimdi iki haftada bir ziyarete gidiyoruz bir saat görüyorum... Eşim hala onları sevmediğimi bilir ama eskisi gibi tabiri caizse nefret kusmuyorum. Hatta eşim yeni söyledi evlilik sürecinde beni değil eşimide kandırmışlar bunu yapan aileye artık diyecek bir söz bulamıyorum.
Yoksa adil yıldırım videosu mu onları hatmettim ben yaBiraz bekle sana bir link atacam izle :) Eline kalem kağıt al birde
Kesin öyledirEşim oynayacak biri değil işte malesef oynayamayacak kadar saf gerçek biri.Evet dışardan hep birbirimiz için ne kadar şanslı olduğumuzu söylerler çok yakıştırırlar...
Bnzerini bnde yasıyorum v cok yoruldum bbnde ne yapılır artık bnde blmıyorum
oynayacak biri degil mi ?Eşim oynayacak biri değil işte malesef oynayamayacak kadar saf gerçek biri.Evet dışardan hep birbirimiz için ne kadar şanslı olduğumuzu söylerler çok yakıştırırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?