Neye aşeriyorsunuz?

Bende 3 aaylikken cilek istemistim zor bulduk canim kocam saolsun ama yedim yani normalde hic aramam ama hormonlu tadi tuzu olmayan cilek bana bicguzel koktu bi tatlı geldi anlatamam son ayalrima yaklastim ama hep tatli istiyo canim cikolata lokum falan kizim olacak nasipse :)

Bende 3 aaylikken cilek istemistim zor bulduk canim kocam saolsun ama yedim yani normalde hic aramam ama hormonlu tadi tuzu olmayan cilek bana bicguzel koktu bi tatlı geldi anlatamam son ayalrima yaklastim ama hep tatli istiyo canim cikolata lokum falan kizim olacak nasipse :)
Sağlıkla kucağına al inş vcnm :)

kızlar gayet açık neye aşerdiniz veya aş eriyorsunuz merak ediyorum :kk77: ben üç beş gündür ilk defa limonu soyup soyup tuzlayıp yiyorum bide dört gözle yeşil eriğin çıkmasını bekliyorum... Cinsiyetimiz henüz belli değil :emir_bebek:
ben öyrendiğimden beri acayip domates tuzlu limon turşu istedim hep kizim olucakmiş cok sevinçliyim bide bu aralar kiraz çekiyo canim

henüz meleğimden haberim yokken günlerce çiğ köfte istedim (ki sevmezdim)
sosis çekti canım birkaç kez...

öğrendikten sonra genelde ekşi gıdalara taktım
rüyalarıma girdi erikler, kirazlar..
çağla, erik, çilek, şeftali..vb istiyor hep canım... bulabildiklerimden fazlaca yiyorum
kısır çok istiyorum, limon her gün tüketiyorum

cinsiyet ...??? tabii ki kız....prensesim olcak inşallah..darısı isteyenlere olsun..sevgiler:KK66:

Ilk aylarimda erik istemistim. Ve bulamamistin sonunda kayinpederim gitmis biryerden tatsiz tuzsuuuuzz tanesi 10 tl ye bulms biyerden ama icime su serpildi yani tadi kotu de olsa bayila bayila yedim. Su siralarda canim cok fena seftali ve kiraz cekiyor. Yazi bekleyemiorun insallah dogurmadan yiyebilirim sonrasinda emzirme doneminde gaz yapacagi icin yiyemicem :KK43:

Ilk aylarimda erik istemistim. Ve bulamamistin sonunda kayinpederim gitmis biryerden tatsiz tuzsuuuuzz tanesi 10 tl ye bulms biyerden ama icime su serpildi yani tadi kotu de olsa bayila bayila yedim. Su siralarda canim cok fena seftali ve kiraz cekiyor. Yazi bekleyemiorun insallah dogurmadan yiyebilirim sonrasinda emzirme doneminde gaz yapacagi icin yiyemicem :KK43:
:) ah canım. O duyguyu bnde dün yaşadım can erik çıktı bizim burda ama çok pahalı aldım ama baya erik bana ben eriğe baktım en sonunda vedalaştık hepsini mideye indirdim :)) galiba yarında alcam...

Benimde canim asiri karpuz, kavun cekti halada oyle bide tuzlu seyler hep yedim. Cinsiyetide doktor erkek dedi ama % 100 degil tabi :KK66:

:) ah canım. O duyguyu bnde dün yaşadım can erik çıktı bizim burda ama çok pahalı aldım ama baya erik bana ben eriğe baktım en sonunda vedalaştık hepsini mideye indirdim :)) galiba yarında alcam...

Ah ahh bizim burdada bi ciksa keske :)) normalde olsa sevmem pek ama kac gun agzim sulandi geceleri dusun dusun :)) yazin cksada eksi eksi yesem ama yok anam hc bi meyve ckmadi dha cilek ve karpuz haricinde

Ah ahh bizim burdada bi ciksa keske :)) normalde olsa sevmem pek ama kac gun agzim sulandi geceleri dusun dusun :)) yazin cksada eksi eksi yesem ama yok anam hc bi meyve ckmadi dha cilek ve karpuz haricinde
çıkar yakında eli kulağındadır sık sık manavları kontrol et :)

Deli gibi kömüre aşeriyorum:KK43: Normal kömür yiyecektim ama çok korkuttular zehirlenirsin diye. Odun kömürü yiyicem bende. Hatta geçen gün tv de Ben Bilmem Eşim Bilirde yediler ne olduğunu bilmeden Tv nin içine girecektim. :KK43:

Deli gibi kömüre aşeriyorum:KK43: Normal kömür yiyecektim ama çok korkuttular zehirlenirsin diye. Odun kömürü yiyicem bende. Hatta geçen gün tv de Ben Bilmem Eşim Bilirde yediler ne olduğunu bilmeden Tv nin içine girecektim. :KK43:
ay dikkat et canım ne kömürü :KK43: en zararsızından dene bari bi azcık ucundan nefsin körelsin ama kömür zehirli kimsallar içeriyor internetten oku bak soğursun hem belkiiii

5 güne de ben öğrenicem kısmetse randevumuz var :) heyecan dorukta...
Ayy hadi hayirlisi 15.ci haftada gorunuyon ben 12 de ogrendim tabi kesin degilde , simdi sendeki heyecani cok iyi anliyorm bende bebisimi tekrardan girmeye sabirsizlaniyirm ve ikili test sonuclarini cok merak ediyorm :))

bu senenin oğlan senesi olduğunu söyleyen arkadaşlar benim de kızım olacak :KK50: aşermeye gelince çilek çilek çilek bir sürü olsun bi sürü yerim :) benim kız çilek yanaklı bi kız olacak galiba :KK49:

Ben de son 3 gundur deli gibi tursu cekiyo canim. Ama ev tursusu. Normal konserve tursular kesmiyo. Acili sirkeli falan ev tursusu cekiyo, manyak gibi aiyah ve yesil zeytin yiyorum biberli.

Komur aseren arkadas acaip sasirdim soke oodum hatta :s

daha önce birinden daha duymuştum kömür toprak kum gibi şeyler aşerenler varmış. böyle kişilerde genellikle demir eksikliği görülürmüş o nedenle vücut bu eksikliği onlardan sağlamaya çalışırmış. sende de var mı öyle bir eksiklik.

Ayy hadi hayirlisi 15.ci haftada gorunuyon ben 12 de ogrendim tabi kesin degilde , simdi sendeki heyecani cok iyi anliyorm bende bebisimi tekrardan girmeye sabirsizlaniyirm ve ikili test sonuclarini cok merak ediyorm :))
15iz evet :) ama ben doktoruma hiç sormadım tahmin ya saf salak anıma mı denk geldi ne oldu çekindimmi bilemiyorum oysa ki meraktan ölüyoruz eşimde bende. neyse süpriz olacak :KK70:

Ben de son 3 gundur deli gibi tursu cekiyo canim. Ama ev tursusu. Normal konserve tursular kesmiyo. Acili sirkeli falan ev tursusu cekiyo, manyak gibi aiyah ve yesil zeytin yiyorum biberli.

Komur aseren arkadas acaip sasirdim soke oodum hatta :s
mide bulantıların başlıcak dikkatli olll benim 7. haftada başlamıştı

X