Neye aşeriyorsunuz?

Bende cilege aseriyorum canim kilolarca yiyebilirim:21:tahmini dogum tarihlerimiz cok yakin bende daha cinsiyetini ogrenemedim insallah en yakin zamanda ogrenip ciciler almaya baslariz:KK25:
Bende çilek aserdim ama aserince esim kilolarca cilek aldi artik yiyemez oldum :) bende limon yedm cok.icime kiz doguyor ama gonlumden erkek geciyor hayirlisi

Bende çilek aserdim ama aserince esim kilolarca cilek aldi artik yiyemez oldum :) bende limon yedm cok.icime kiz doguyor ama gonlumden erkek geciyor hayirlisi
Benimde tam tersi gonlumden kiz geciyor ama icime hep erkek gibi doguyor canim p.tesi ogrenicem insallah Allah hepimize en hayirlisini versin:anneadayı:

ben bu ara ne görsem ona aşeriyorum künefecinin önünden geçiyorum künefeye aşeriyorum sütlaç gördüm sütlaca aşerdim ama yedimmi hayırrrr çünkü kiloma kızdı doktorum :kk77::KK16:

ayni durum brnde de var kilona dikkat rt uyarisi aldim ama kendimide cok fazla kisitlamiyorum acikcasi:)))) ama ne gorsem o dogru:)))

Bende bir anormallik var sanirim. Midem cok bulaniyor ama afedersiniz cikaramiyorum.

Mudem bulandigi gibi ayni zamanda aseriyorum... Ozellikle cigkofteye... Etsiz tabiki yiyorum arada...

Tatliya bayilirdim. Cikolataya bayilirdim. Simdi kesinlikle tatli canim iatemiyor. Ben ki cikolata yemeden yapamazdim. Hiiic canim istemiyor. Varsa yoksa tuzlu ve acili seyler...

Mesela yesil zeytin siyah zeytin,arada tursu ama ev tursusu,cigkofte...

Cay cok severdim tiksindim. Tatli ayni sekilde...

Bir de birseyi cok istiyorum,sagolsun kayinvalidecigim hemen yapar Allah razi olsun, canimin cekip yaptirdigim sey yapilinca onu da stemiyorum. Yine midem kalkiyo...

Ayrica hic mide bulantim yoktu. Simdi 24 saat mide bulantim var ama cikarmiyorum. Cok sinir bir durum!!

Kola cok icerdim kahvaltida bile. Simdi hiiic aramiyorum.

Birde gebelige bagli guatr cikti bende :KK43:

Yani sevdigim ne varsa tiksindim. Daha once cok da aramadigim cigkofte,tursu,aci ve baharatli seylere dustum...

6 haftamdayım ama bulantı çok yok acayip ekşi tüketiyorum bel ağrım oluyor arada kasık ağrısı bu arada beş ay önce düşük yaptım

Bende bir anormallik var sanirim. Midem cok bulaniyor ama afedersiniz cikaramiyorum.

Mudem bulandigi gibi ayni zamanda aseriyorum... Ozellikle cigkofteye... Etsiz tabiki yiyorum arada...

Tatliya bayilirdim. Cikolataya bayilirdim. Simdi kesinlikle tatli canim iatemiyor. Ben ki cikolata yemeden yapamazdim. Hiiic canim istemiyor. Varsa yoksa tuzlu ve acili seyler...

Mesela yesil zeytin siyah zeytin,arada tursu ama ev tursusu,cigkofte...

Cay cok severdim tiksindim. Tatli ayni sekilde...

Bir de birseyi cok istiyorum,sagolsun kayinvalidecigim hemen yapar Allah razi olsun, canimin cekip yaptirdigim sey yapilinca onu da stemiyorum. Yine midem kalkiyo...

Ayrica hic mide bulantim yoktu. Simdi 24 saat mide bulantim var ama cikarmiyorum. Cok sinir bir durum!!

Kola cok icerdim kahvaltida bile. Simdi hiiic aramiyorum.

Birde gebelige bagli guatr cikti bende :KK43:

Yani sevdigim ne varsa tiksindim. Daha once cok da aramadigim cigkofte,tursu,aci ve baharatli seylere dustum...
Bende de guatir cikti degerin kac senin

benim çilek istedi canım. hala da yiyorum.. şuan bile ağzımın suyu akıyor çilek aklıma gelince:mad: oğlumda ilk aşerdiğim şey erikti, bunda çilek. cinsiyet belli olunca yazarım:KK74:

X