- 17 Nisan 2015
- 10
- 4
- 28
- Konu Sahibi LaDespedida
Dün öğrendim hamile olduğumu ve canım çok fazla çağla istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım aramızahoşgeldin :) şanslısın ki tam çağla zamanı bizler kaç aydır erik çağla yolu gözlüyoruzDün öğrendim hamile olduğumu ve canım çok fazla çağla istiyor
Bende çilek aserdim ama aserince esim kilolarca cilek aldi artik yiyemez oldum :) bende limon yedm cok.icime kiz doguyor ama gonlumden erkek geciyor hayirlisiBende cilege aseriyorum canim kilolarca yiyebilirimtahmini dogum tarihlerimiz cok yakin bende daha cinsiyetini ogrenemedim insallah en yakin zamanda ogrenip ciciler almaya baslariz
Benimde tam tersi gonlumden kiz geciyor ama icime hep erkek gibi doguyor canim p.tesi ogrenicem insallah Allah hepimize en hayirlisini versinBende çilek aserdim ama aserince esim kilolarca cilek aldi artik yiyemez oldum :) bende limon yedm cok.icime kiz doguyor ama gonlumden erkek geciyor hayirlisi
Hadi insallah saglikli dogumlar yapariz da kiz da erkekde olsa bizimdir :)Benimde tam tersi gonlumden kiz geciyor ama icime hep erkek gibi doguyor canim p.tesi ogrenicem insallah Allah hepimize en hayirlisini versin
e cogu zaman ruyamda goruorum ondan snrada canım ıstıoRüyamda yedim hep istediklerimi :) erik ve karpuz :) erik geçen birden çıktı karşıma hemen aldım aç karnına yemisim ama bu ara sürekli rüyamda tatlı yiyorum :)
Bence yokkk :)acaba cınsıyetın yedıklerımızle alakası var mı ? Yanı szce
dun ananas istedi cnm bi oturusta hepsini yemiş,im
Bende de guatir cikti degerin kac seninBende bir anormallik var sanirim. Midem cok bulaniyor ama afedersiniz cikaramiyorum.
Mudem bulandigi gibi ayni zamanda aseriyorum... Ozellikle cigkofteye... Etsiz tabiki yiyorum arada...
Tatliya bayilirdim. Cikolataya bayilirdim. Simdi kesinlikle tatli canim iatemiyor. Ben ki cikolata yemeden yapamazdim. Hiiic canim istemiyor. Varsa yoksa tuzlu ve acili seyler...
Mesela yesil zeytin siyah zeytin,arada tursu ama ev tursusu,cigkofte...
Cay cok severdim tiksindim. Tatli ayni sekilde...
Bir de birseyi cok istiyorum,sagolsun kayinvalidecigim hemen yapar Allah razi olsun, canimin cekip yaptirdigim sey yapilinca onu da stemiyorum. Yine midem kalkiyo...
Ayrica hic mide bulantim yoktu. Simdi 24 saat mide bulantim var ama cikarmiyorum. Cok sinir bir durum!!
Kola cok icerdim kahvaltida bile. Simdi hiiic aramiyorum.
Birde gebelige bagli guatr cikti bende
Yani sevdigim ne varsa tiksindim. Daha once cok da aramadigim cigkofte,tursu,aci ve baharatli seylere dustum...