Neye aşeriyorsunuz?

heheheheheh afiyet olsun :KK70: bende işten çıkınca alışverişe çıkıcam cevizimi eriğimi bademimi alayım hafta içi insan üşeniyor valla..

saol tatlım :rolleyes: sanada afiyet olsun :KK45:
biz seninle sanki aylar önce yazışmıştık. yanlış hatırlamıyosam ,sanki o zamanlarda hamileydin.
yanlış mı hatırlıyorum, yoksa bu 2. bebiş mi

dün ben de pazarda erik buldum yedim ohh rahatladım :) pazardan eve yürüdk eşimle yolda erikleri yıkayıp yemişim hepsini :KK70:

Kizlaaaaaar bugun doktora gittim kizim olacakmis galiba :KK70: dr bacak arasi bos gibi sizin ilk numaralar kiz oluyo zaten dedi :)))))) (ablamda ilk kiz 2. Erkekdi ablaminda dr'u ayni zamanda) ay bide cok buyumus 3 haftada ultrasona nerdeyse sigmicak bide yuzu yuvarlak ayni ben ayyyy bi hosuma gittiki tombis yanakli daha simdiden teyzeleri :KK70:

Ilk baslarda hep limon yedim deli gibi patlican tursusu yedim bu aralar canim acaip kahve cekiyo boyle pisirmeden kuru kuru hele mide taze cekilmis olursa misss zararli degildir insallaho_O

Rüyamda yedim hep istediklerimi :) erik ve karpuz :) erik geçen birden çıktı karşıma hemen aldım aç karnına yemisim :rolleyes: ama bu ara sürekli rüyamda tatlı yiyorum :)

daha önce birinden daha duymuştum kömür toprak kum gibi şeyler aşerenler varmış. böyle kişilerde genellikle demir eksikliği görülürmüş o nedenle vücut bu eksikliği onlardan sağlamaya çalışırmış. sende de var mı öyle bir eksiklik.

Demir eksikliği çıkmadı aslında bende kansızlık var onu biliyorum. Kan haplarımı kullanmayınca böyle şeyler çıkabiliyor. Çok değişik bir durum. Bak yine geldi aklıma:)

az önce turşu ekmek yedim ohhhhhhhhhhh sefam olsun
Tursu ekmek güzelmiş:) bende normalde hic sevmem aci ekşi seyleri tatli hastasiyimdir.hamile oldugumu ogrenmeden esimle yedigim bir yemekte aci biber turşusu getirdiler belki 6-7 tane yemisimdir yana yana meğer bir sebebi varmis :) gecen gunlerde ise canim dondurma cekti :) paketli katki maddeli vs bebege zarari olur yemiyim boşver düşüncesiyle kimseye söylemedim ama 3.gün rüyamda yiyince aserme diye bisiy kesinlikle var dedim ve ogun yedim hayatimda yedigim en guzel dondurmaydi sanki tutmasam kendimi 4-5 tane daha yerdim herhalde:))

Kizlaaaaaar bugun doktora gittim kizim olacakmis galiba :KK70: dr bacak arasi bos gibi sizin ilk numaralar kiz oluyo zaten dedi :)))))) (ablamda ilk kiz 2. Erkekdi ablaminda dr'u ayni zamanda) ay bide cok buyumus 3 haftada ultrasona nerdeyse sigmicak bide yuzu yuvarlak ayni ben ayyyy bi hosuma gittiki tombis yanakli daha simdiden teyzeleri :KK70:

Aayy hayirli saglikli prenses olur inşallah canim benim :KK68:

gözün aydın canım sağlıkla gelsin küçük prensesiniz :)

dün serviste birisi sıcak ekmek almıştı. kokusu burnuma kadar geldi isteyemedim ama deli olcam ya öyle böyle değil :KK47: okulda çalışanlardan birinin tanıdığıymış istettim ondan getirdi dünyada hiçbir yiyecek için böyle açlık hissetmemiştim ve hiçbir yiyeceği bu kadar yemeyi istememiştim:oops: aşermek ve psikolojik rahatsızlık aynı şeyler bence kızlar ben bunu anladım güldüm sonra kendime :KK55:

Merhaba arkadaslar. ilk gebeligimde cok bulantim vardi. ve balik tavukdan doguma kadar igrenmisdim, hic yimedim, simdi 2ciye hamileyim ama bu seferkinde tam tersine, eksi hic bi sey istemiyorum tatli canim cekiyor. balik tavuk et canim cekiyor..butun gun et yiye bilirim. acaba cinsiyyetlere gore bele aserma farki olurmu |?

Kız annesi olaraktan canım çok tuzlu şeyler çekiyo bidw yemek türü herşey olabilir ama tuzlu bide tuzlanmş salatalık domates .. karpuz çekmşti canm pazardan aldm bi dilim peynrle yemştm. :). Ndense bide yumurta süt peynir e bayılır oldum çocgm içnde iyi birşey bu :)

X