• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Neydim ne oldum ?? Turuncu gitti,küllü sarı geldi..

sevtap35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
80
0
36
İzmir
Ilk hali $SNC01123.webpEki Görüntüle 149987 son hali..

Yalnız daha açık sarıya dönmek, platine yakın istiyorum fakat küllü sarı olan bu rengin üstüne daha açık sarı boya uygulanabilir mi? Yapanlar olduysa tecrübelerini paylaşmanızı istiyorum kızlar:)

saol canım,, sol daki resim palette yoğun renk açıcıyla yapıldı ve turuncu oldu, turunculuğun kapanması için de koleston 11/1 küllü sarıyla boyadım;)

saçınızın rengi çok güzel olmuş bence daha boyatmayın platine yakın zaten yine =) acaba yüzde kaçlık oksidan kullanızdınız ?

saol canım,, sol daki resim palette yoğun renk açıcıyla yapıldı ve turuncu oldu, turunculuğun kapanması için de koleston 11/1 küllü sarıyla boyadım;)

önceden saçınızda boya varmıydı?11/1 küllü sarı ile kaç defa boyadınız?bende koleston ile saçlarımı açtım daha sonra 12.0 ve 11/1 ile boyadım bu kadar açılma olmadı.rengi iyi yakalamışsınız...:34:

teşekküler öncelikle;
benim saç uçlarımda röfle vardı dipleri gelince kendim artık evde boyamak istedim tabi önce boyasız saç diplerimin renigini açmam gerekiyordu bu yüzden palette renk açıcı boyayla 4 kez ama 20 gün arayla açmak istedim fakat turuncu renkten başka açığa renk dönmedi, feciydi ilk resimde olduğu gibi bakarsanız...tas gibi olmuştu saçın açılan yerleri..
sonra garnıer 110 la boyadım değişen birşey olmadı tabi..10 gün sonra bu sefer küllü sarıyla ,koleston 12 açık sarıyı karıştırdım gene olmadı, yumurta sarısı gibi birşey oldu.
bu sefer buralar da okuduklarım kadarıyla turunculuğun kapanması için meğer küllü renkler kullanılması gerekirmiş bu sefer sadece 11/1 ile boyadım tabi bu saça 2 tüp kıtı kıtına yetti.o günden beri toplam 5 kez koleston sadece küllü sarıyla boyadım ve turuncudan tamamen bu şekilde kurtuldum.. fakat bugün rengimi gene değiştirdim duyduğuma göre küllü renkler sadece kızıllığı ve doreliği almak için uygulandığından zamanla daha boyamaya devam edersem yeşerme yaparmış. o yüzden koleston naturals vanilya sarısıyla boyadım. yarın gündüz ışığında resmini çeker eklerim gene...
sevgiler..:))

canım,, yok o kadar da açık değil ama gündüz ışıktan sanırım açık gözükmüştür 9 luk oksidan

vay 40 volümlük oluyo o dimi bana bi kuafor malzemeleri satan adam küllülerde 20 volüm yeşerme yapar üstü grilik verir demişti ondan sordum sizde yeşerme yok çünkü.

vanilya sarısı fotonuda bekliyorum merakla:)canım senin bir konun var seda sayan saç rengi diye açtığın oradaki saç rengin çok güzelmiş platin olmuş.burada da 1.fotodaki uç kısımları platin rengi olmuş.bende bu tonlarda istiyorum:)

vanilya sarısı fotonuda bekliyorum merakla:)canım senin bir konun var seda sayan saç rengi diye açtığın oradaki saç rengin çok güzelmiş platin olmuş.burada da 1.fotodaki uç kısımları platin rengi olmuş.bende bu tonlarda istiyorum:)

saçımın uç kısımları röfleliydi o yüzden platin gözüküyor,, boya ile platine nasıl dönülür ahhh bide çözsem.. turunculuğun giderilmesini geçte olsa çözdüm de,birde boya ile platini çözebilsem:)

saçımın uç kısımları röfleliydi o yüzden platin gözüküyor,, boya ile platine nasıl dönülür ahhh bide çözsem.. turunculuğun giderilmesini geçte olsa çözdüm de,birde boya ile platini çözebilsem:)

canım platin boyalarda var.koleston perfect,vital,neva color,natural colors.:34:

Back