• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

newest de ameliyat yaptıran varmı???

Evet,bu şekilde alıntı yapıp yorumunuzuda yazabilirsiniz ;)
Yazdığınız yorum çıkmamış ama :)

:KK48:Bi sekilde bilincli olarak yapmadim cahiligime
Verin alinti ne demek?

:KK48:Bi sekilde bilincli olarak yapmadim cahiligime
Verin alinti ne demek?
Benim yazdığım bir yoruma cevap yazacaksınız misal.. yazdığım yorumun altında cevapla butonuna basın,sonra çıkan pencereye yorumunuzu sorunuzu yazın. Bu benim yazdığım yorumu alıntılayarak cevap yazmak oluyor. Bu şekilde bana bildirim geliyor Ve cevap yazdığınızı görmem daha çabuk Ve kolay oluyor ;)
Bu yazınızı alıntı yapmadan yazmışsınız mesela :))
Ben sizin yorumunuzu alıntı yapıp cevap yazdım ;)

Benim yazdığım bir yoruma cevap yazacaksınız misal.. yazdığım yorumun altında cevapla butonuna basın,sonra çıkan pencereye yorumunuzu sorunuzu yazın. Bu benim yazdığım yorumu alıntılayarak cevap yazmak oluyor. Bu şekilde bana bildirim geliyor Ve cevap yazdığınızı görmem daha çabuk Ve kolay oluyor :KK66:
Bu yazınızı alıntı yapmadan yazmışsınız mesela :))
Ben sizin yorumunuzu alıntı yapıp cevap yazdım :KK66:
Evet,galiba anladim:KK70:neyse peki sizin veya sizin arkadaslarinizin benim gibi bir sorunu olan varmi?

Evet,galiba anladim:KK70:neyse peki sizin veya sizin arkadaslarinizin benim gibi bir sorunu olan varmi?
Çok pardon,sizdeki sorun neydi? Geçmiş mesajlarınıza dönemedim,yazarsanız daha çabuk yardımcı olabilirim ;)

Çok pardon,sizdeki sorun neydi? Geçmiş mesajlarınıza dönemedim,yazarsanız daha çabuk yardımcı olabilirim :KK66:
Yaklasik iki sene önce lazerlipoliz oldum malesef sag kalcamda gözle görülür derecede cökme oldu Bilmiyorum galiba dolgu gerekecek ne derece saglikli olur bende soru isareti?

Yaklasik iki sene önce lazerlipoliz oldum malesef sag kalcamda gözle görülür derecede cökme oldu Bilmiyorum galiba dolgu gerekecek ne derece saglikli olur bende soru isareti?
Hmm... Çökme maalesef yaşanan bir durum. Dolgu ile çözümlenen bir durum tabi ama ne derece düzelir bilemeyeceğim. Karın bölgesinden iki kez lipo oldum,son lipoda pantolon kemer bölgesine gelen yerde hafif çökme olmuştu. Lipo gibi işlemlerde işlem gören bölgeyi iyi korumak gerek. Korse kullanımı önemli. İlk çamaşırı,düşük bel pantolon gibi vücudu bölen,iz yapan şeyler kalıcı izler bırakabiliyor.
Biz o bölgeye yag dolgusu düşünüyorduk kiiiii sonradan iş karın germe operasyonuna döndü :)) lipo ile tam istediğim sonucu alamadım çünkü,gevşemiş bir deri vardı. Oturup eğildiğim zaman yığılma yapıyordu. Karın germe işleminden o sorunlu bölge Yok oldu zaten..
Lipo sonrası çökme yaşayan üyeler var. Doktorunuz çözün sağlayacaktır muhakkak içiniz rahat olsun ;)

Pardon,
pordon!!lazerliposaksin
Hmm... Çökme maalesef yaşanan bir durum. Dolgu ile çözümlenen bir durum tabi ama ne derece düzelir bilemeyeceğim. Karın bölgesinden iki kez lipo oldum,son lipoda pantolon kemer bölgesine gelen yerde hafif çökme olmuştu. Lipo gibi işlemlerde işlem gören bölgeyi iyi korumak gerek. Korse kullanımı önemli. İlk çamaşırı,düşük bel pantolon gibi vücudu bölen,iz yapan şeyler kalıcı izler bırakabiliyor.
Biz o bölgeye yag dolgusu düşünüyorduk kiiiii sonradan iş karın germe operasyonuna döndü :)) lipo ile tam istediğim sonucu alamadım çünkü,gevşemiş bir deri vardı. Oturup eğildiğim zaman yığılma yapıyordu. Karın germe işleminden o sorunlu bölge Yok oldu zaten..
Lipo sonrası çökme yaşayan üyeler var. Doktorunuz çözün sağlayacaktır muhakkak içiniz rahat olsun :KK66:
Tesekkür ederim biraz rahatladim insallah düzelir.Ben karin germede düsünüyorum su an Myom Problemim var aslinda Kombi bir ameliyat istedim ama almanyada iki ameliyati bir arada yapan cok az Klinik var ve bana cok uzak bende artik Myom lardan almanyada kurtulup sonra karin germeye karar verdim bakalim hayirlisi.

Pardon,

pordon!!lazerliposaksin

Tesekkür ederim biraz rahatladim insallah düzelir.Ben karin germede düsünüyorum su an Myom Problemim var aslinda Kombi bir ameliyat istedim ama almanyada iki ameliyati bir arada yapan cok az Klinik var ve bana cok uzak bende artik Myom lardan almanyada kurtulup sonra karin germeye karar verdim bakalim hayirlisi.
Lipoliz farklı liposakşın farklı zaten anladım ben ;)
Benimde göbek fıtığı vardı,büyük bir fıtıktı. O çıkınca zaten kombin karın germeye döndü iş. Şimdi keşke yumurtalıklarıda bağlatsaydım diyorum.. Kombin iyidir,hem tekrar kesi olmaz. Bir kesi ile hepsi hallolur. Kesinlikle karın germe ile birlikte yaptırın derim ben. Ama tabi doktorlarla konulmak fikir almak lazım.

Back