Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de yaptirdi erkeklerde kadinlar kadar etkili olmuyor ama iyi durumda en azindan tisortleri artik gergiye gelmiyorSizde spor yapıyormuşsunuz o yüzden toparlanıyor.Eşinizin destek olması çok güzel allahtan benim eşimde o konuda bana çok destek oldu hatta o da yaptırdı :)))
Nasıl sin gelişme varmıEvet aynen en azından düğmeler gerilmiyor :)))erkekler bizden süslü zaten.
Mrh , bozma moralini evet biraz mucize bekliyor insan bende inceldim farkndayim ama benimde beklentilerim fazla idi ki benden 6 lt alindi benim ikinci ayim bitti ama daha fazlasini umut ediyorum bazen aklima takilmiyor deyil 6 lt -61 kg dan alinca baya bir eksilir diye görüntüde 58-59 durmuyorum ama hala takildim inemiyorum acaba bize denilen rakamdan cok daha azmi aliyorlarsendede haliyle ödem vardir korseni giyiyormusun? ara ara haberleselim bende merak ediyorum dedigin gibi sonucta ayni yerde olduk ha burdan özele nasil girilecek bakim telimi yazarim arasiriz istersen öpüyorum simdilik.Aslında moralim biraz bozuk biliyorum 1 ay erken hiç ıncelmedım demiyorum ama istediğim gibi olmayacak galiba seninki nasıl peki?
slm, dedim ya moralini bozma aksamlari ekmek,tuz, seker uzak dur bilmiyorum bana gösterdiler 6lt diye inanasim gelmedi bak banada iki ayi gecti sIkIlasmayi bekliyorum ise yaramadi deyip kendini birakma parayi gectim o kadar sIkintisi var eski resimlerini iste doktordan karsilastir multive eder görüsmek üzre öpüyorum seni.6 litre çok iyi aslında benden 4 e yakın almış ben senden 10 kılo fazlayım bana çok az geldi zaten ister istemez moralim bozuluyor ama sonuna kadar beklıcem eğer az alındığını dusunursem konuşacagım bi işe yarar mı bilmem tamda çok sıcaklara denk geldi anca kışa girince belli olacak tam sonuç. Kilo da vermem lazım ama hiç istek kalmadı kötü bi donemımdeyım herhalde
Bora bey yapti anelıyatımı
Mrh,evet hemen hemen iki seneye yaklasti malesef cok ta memnunum diyemiyecegim son bir senedir sag kalcamda gözle görülür derecede cokme var buda beni cok rahatsiz ediyor resmen bosaldi doktorumla görüstüm resim falan gönderdim yardimci olcagini söyledi bakalim baska rahatzizliklarim var su an onlari bi halledeyim gitcem Bilmiyorum iyimi yaptim kötümüSen oldunmu?
Merhaba,geçmiş olsun. Doktorunuz Güray beymi Bora beymi? Güray bey ayrıldı NewEst hastanesinden sanırım,kendi muayenehanesinde degilmi?Mrh,evet hemen hemen iki seneye yaklasti malesef cok ta memnunum diyemiyecegim son bir senedir sag kalcamda gözle görülür derecede cokme var buda beni cok rahatsiz ediyor resmen bosaldi doktorumla görüstüm resim falan gönderdim yardimci olcagini söyledi bakalim baska rahatzizliklarim var su an onlari bi halledeyim gitcem Bilmiyorum iyimi yaptim kötümüSen oldunmu?
Merhaba,Güray beyin ayrildigini bilmiyordum günü gelince bir sekilde ulasirim kendisine heraldeMerhaba,geçmiş olsun. Doktorunuz Güray beymi Bora beymi? Güray bey ayrıldı NewEst hastanesinden sanırım,kendi muayenehanesinde degilmi?
Instağram hesabını takip ediyorum bende,ordan haberim oldu..Merhaba,Güray beyin ayrildigini bilmiyordum günü gelince bir sekilde ulasirim kendisine heralde
Tsk,size herhangi bir islem yapildimi ?Instağram hesabını takip ediyorum bende,ordan haberim oldu..
:)) Bende işlem çookk :)))Tsk,size herhangi bir islem yapildimi ?
Çok memnunum,çok şükürEvet Hasan beyi görmüstüm orda memnunmusunuz peki?
Çok memnunum,çok şükür
Açtığım konularda tüm ameliyat süreçlerini yazdım paylaştım zaten.
Not: Bana cevap yazarsanız alıntı yapıp yazarsanız sorularınızı daha çabuk görüp size dönebilirim