• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

newest de ameliyat yaptıran varmı???

Sizde spor yapıyormuşsunuz o yüzden toparlanıyor.Eşinizin destek olması çok güzel allahtan benim eşimde o konuda bana çok destek oldu hatta o da yaptırdı :)))

Sizde spor yapıyormuşsunuz o yüzden toparlanıyor.Eşinizin destek olması çok güzel allahtan benim eşimde o konuda bana çok destek oldu hatta o da yaptırdı :)))
:KK70::KK70:Benimki de yaptirdi erkeklerde kadinlar kadar etkili olmuyor ama iyi durumda en azindan tisortleri artik gergiye gelmiyor

Evet aynen en azından düğmeler gerilmiyor :)))erkekler bizden süslü zaten.

Aslında moralim biraz bozuk biliyorum 1 ay erken hiç ıncelmedım demiyorum ama istediğim gibi olmayacak galiba seninki nasıl peki?

Aslında moralim biraz bozuk biliyorum 1 ay erken hiç ıncelmedım demiyorum ama istediğim gibi olmayacak galiba seninki nasıl peki?
Mrh , bozma moralini evet biraz mucize bekliyor insan bende inceldim farkndayim ama benimde beklentilerim fazla idi ki benden 6 lt alindi benim ikinci ayim bitti ama daha fazlasini umut ediyorum bazen aklima takilmiyor deyil 6 lt -61 kg dan alinca baya bir eksilir diye görüntüde 58-59 durmuyorum ama hala takildim inemiyorum acaba bize denilen rakamdan cok daha azmi aliyorlar:KK12:sendede haliyle ödem vardir korseni giyiyormusun? ara ara haberleselim bende merak ediyorum dedigin gibi sonucta ayni yerde olduk ha burdan özele nasil girilecek bakim telimi yazarim arasiriz istersen öpüyorum simdilik.

6 litre çok iyi aslında benden 4 e yakın almış ben senden 10 kılo fazlayım bana çok az geldi zaten ister istemez moralim bozuluyor ama sonuna kadar beklıcem eğer az alındığını dusunursem konuşacagım bi işe yarar mı bilmem tamda çok sıcaklara denk geldi anca kışa girince belli olacak tam sonuç. Kilo da vermem lazım ama hiç istek kalmadı kötü bi donemımdeyım herhalde

Bende öpüyorum umarım hersey istediğimiz gibi olur boşa gitmez tel aldım teşekkürler :KK15:

6 litre çok iyi aslında benden 4 e yakın almış ben senden 10 kılo fazlayım bana çok az geldi zaten ister istemez moralim bozuluyor ama sonuna kadar beklıcem eğer az alındığını dusunursem konuşacagım bi işe yarar mı bilmem tamda çok sıcaklara denk geldi anca kışa girince belli olacak tam sonuç. Kilo da vermem lazım ama hiç istek kalmadı kötü bi donemımdeyım herhalde
slm, dedim ya moralini bozma aksamlari ekmek,tuz, seker uzak dur bilmiyorum bana gösterdiler 6lt diye inanasim gelmedi bak banada iki ayi gecti sIkIlasmayi bekliyorum ise yaramadi deyip kendini birakma parayi gectim o kadar sIkintisi var eski resimlerini iste doktordan karsilastir multive eder görüsmek üzre öpüyorum seni.

Bora bey yapti anelıyatımı

Merhaba

Ben de Bora beye karin germe olmayi düşünüyorum. Fotograflariniz var mi acaba,

Ameliyat oncesi boy ve kilonuz nasıldı?
Sonuçtan memnun musunuz?
Ne kadar ücret odediniz?

Mrh,evet hemen hemen iki seneye yaklasti malesef cok ta memnunum diyemiyecegim son bir senedir sag kalcamda gözle görülür derecede cokme var buda beni cok rahatsiz ediyor resmen bosaldi doktorumla görüstüm resim falan gönderdim yardimci olcagini söyledi bakalim baska rahatzizliklarim var su an onlari bi halledeyim gitcem Bilmiyorum iyimi yaptim kötümüSen oldunmu?

Mrh,evet hemen hemen iki seneye yaklasti malesef cok ta memnunum diyemiyecegim son bir senedir sag kalcamda gözle görülür derecede cokme var buda beni cok rahatsiz ediyor resmen bosaldi doktorumla görüstüm resim falan gönderdim yardimci olcagini söyledi bakalim baska rahatzizliklarim var su an onlari bi halledeyim gitcem Bilmiyorum iyimi yaptim kötümüSen oldunmu?
Merhaba,geçmiş olsun. Doktorunuz Güray beymi Bora beymi? Güray bey ayrıldı NewEst hastanesinden sanırım,kendi muayenehanesinde degilmi?

Merhaba,geçmiş olsun. Doktorunuz Güray beymi Bora beymi? Güray bey ayrıldı NewEst hastanesinden sanırım,kendi muayenehanesinde degilmi?
Merhaba,Güray beyin ayrildigini bilmiyordum günü gelince bir sekilde ulasirim kendisine heralde :KK64:

Evet Hasan beyi görmüstüm orda memnunmusunuz peki?

Evet Hasan beyi görmüstüm orda memnunmusunuz peki?
Çok memnunum,çok şükür :nazar:
Açtığım konularda tüm ameliyat süreçlerini yazdım paylaştım zaten. ;)
Not: Bana cevap yazarsanız alıntı yapıp yazarsanız sorularınızı daha çabuk görüp size dönebilirim ;)

Back