buralarda da aynı canım havalar kesin geç kış geecek vede yaza kadar da havalar düzelmeyecek
bende iyiyim canım şükür son 4-5 kilom kaldı onunla cebelleşiyorum
Ay inşallah staja alırlar canımya seni pierre cardine eğer alırlarsa artık bizede birşeyler dikersin, (Şaka canım tabiki)
buralarda da aynı canım havalar kesin geç kış geecek vede yaza kadar da havalar düzelmeyecek
bende iyiyim canım şükür son 4-5 kilom kaldı onunla cebelleşiyorum
hahakaydirigubbakcemile3 durun bende yazagim topicigimize iyi geceler bu arada nasilsiniz memleketimin ahalisi hepinizi yanaciklarinizdan opeyrum beni topa tutmadan kacayrum da
sempatik hayırlısı olsun canım. ne oldu bi gelişme varmı staj olayında.
leylacım kiloların kalmamışki şeker.
princess sen nasılsın??
masumum senden naber canım??
tesekkur ederim masumum amin.
eeeeeeeee ne var neyok havalar felan nasil sabah annemle konustum yagmur yagiyor diyordu.
bu sene kar yokmu nevsehirde?
slm kızlar
Allah kabul etsin prensesm benimde 5 tane kaldı borcum şükür bitti sayılır bede emzirirken tutamamıştım
ayy burda kar yağıyo ama bi duruyo bi yağıyo özledim yaa karı ama bu hafta arkadaşlara antalya ya gitmeyi düşünüyoruz eğer hava karlı olursa büyük ihtimalle gidemeyiz biz gidip gelince yağsa daha güzel olacak :kedi: eyvahedigeldismile (çok bencilim dimi ama napimm doğru düzgün biyere gezmeye gidemiyorum)
selaaam
nasılsınız
nasılsın masumum neler yapıyorsun
ben Antalyaya gidip geldim şükür havalar güzel geçtide gezebildik sonra o kadar sıcak yerden bu buz gibi konyaya dönmek çok zor oldu valla