- Konu Sahibi EU1
-
- #1.081
crestesmoon bende salı gunu gulsehırdeydım ıyımı :)
Crescim benimde anne tarafım Gülşehirin bir köyünden bende haftaya nasip olursa Gitcem Teyzemlerde orada otuyor yani senelik izinlerinde geliyorlar o parkı bende seviyorum ama Nardaki ılıca parkıda çok güzel.
kıs ben senin yazını yanlış anlamışım, ben bu salı geleceksin sandım, geçen salı gelmiş olduğunu resimlerine bakarken resimdeki tarihten anladım :)))Crestesmoon walla bıdaha ne zaman gıderım bılemem :) ama bi resmime bak istersen olurda karsilasirsak iki cift laf ederik degilmi :)
eee haklısın canım nasıl tanıycaz birbirimizi demi
kıs ben senin yazını yanlış anlamışım, ben bu salı geleceksin sandım, geçen salı gelmiş olduğunu resimlerine bakarken resimdeki tarihten anladım :)))
senin resmin yokmu cnm
kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim nasılsınız ben girmeyeli bakem işte bende yolculuk hazırlıkları filan işte bu çarşamba gidiyorum nevşehire belki orda görüşürüz kızlar
bende çok çok çooook uzun bir aradan sonra tekrar yanınızdayım selam olsun burdan hemşolarıma.nasılsınız? Ben geçen 3 hafta önce nevşehirdeydim merkezde hemde.Babaannem rahatsızlanmış onu ziyarete gittim 1 gece durdum ist.a geri geldim. Çook özlemişim memleketimi çook
slm kizlar nasilsiniz bayadir ugramadim buraya
bende iste is ev ,su bu derken hayat gecip gidiyo
leblebi_tozu norelim kiz hosgeldin aramiza ,demek sende nevsehirdesin bak sevindik ,eee memleketimiz nasl ,burda cok kisi gurbette
biraz kendinden bahset canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?