• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heeeeeee sen anlamam zannet :jeyyar:sen benim gozlerme baksana:1shok:
ben sorarimda neyse simdi, sormayimkaydirigubbakcemile3
baaska bi gun iyi guzelce sorarimsengözlerimebaksanab
eee annene soyledinmi beni:kedi:

Son düzenleme:
crestesmoon bende salı gunu gulsehırdeydım ıyımı :)

Crescim benimde anne tarafım Gülşehirin bir köyünden bende haftaya nasip olursa Gitcem Teyzemlerde orada otuyor yani senelik izinlerinde geliyorlar o parkı bende seviyorum ama Nardaki ılıca parkıda çok güzel.

ay ne güzel, belkide aynı zamanda parkta oluruz kaydirigubbakcemile3
karşılaşma ihtimalimiz var yani :lepi:
emmeee nerden tanıycamki sizi :kedi:

cres kiz sen cankizi gorsen taaaaa 2 metre oteden tanirsin o guzellikle :)

eee haklısın canım nasıl tanıycaz birbirimizi demi

Crestesmoon walla bıdaha ne zaman gıderım bılemem :) ama bi resmime bak istersen olurda karsilasirsak iki cift laf ederik degilmi :)
kıs ben senin yazını yanlış anlamışım, ben bu salı geleceksin sandım, geçen salı gelmiş olduğunu resimlerine bakarken resimdeki tarihten anladım :)))

eee haklısın canım nasıl tanıycaz birbirimizi demi

senin resmin yokmu cnm

kıs ben senin yazını yanlış anlamışım, ben bu salı geleceksin sandım, geçen salı gelmiş olduğunu resimlerine bakarken resimdeki tarihten anladım :)))

senin resmin yokmu cnm

maalesef canım benim dijital yok,

kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim nasılsınız ben girmeyeli bakem işte bende yolculuk hazırlıkları filan işte bu çarşamba gidiyorum nevşehire belki orda görüşürüz kızlar kaydirigubbakcemile4

bende çok çok çooook uzun bir aradan sonra tekrar yanınızdayım selam olsun burdan hemşolarıma.nasılsınız? Ben geçen 3 hafta önce nevşehirdeydim merkezde hemde.Babaannem rahatsızlanmış onu ziyarete gittim 1 gece durdum ist.a geri geldim. Çook özlemişim memleketimi çook

kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim nasılsınız ben girmeyeli bakem işte bende yolculuk hazırlıkları filan işte bu çarşamba gidiyorum nevşehire belki orda görüşürüz kızlar kaydirigubbakcemile4

anammmm sen simdi nevsehirdesin ha ,hrkes tek tek memlekete dokuldu ,biz kaldik buralarda
izin ne kadra canim ,e girersen artik bi slm verirsin memleketmizden

bende çok çok çooook uzun bir aradan sonra tekrar yanınızdayım selam olsun burdan hemşolarıma.nasılsınız? Ben geçen 3 hafta önce nevşehirdeydim merkezde hemde.Babaannem rahatsızlanmış onu ziyarete gittim 1 gece durdum ist.a geri geldim. Çook özlemişim memleketimi çook

ozaman tekrardan hosgeldin canim aramiza
e canim sen bi gene kalmisin bi gecede ne gorcenki,insan az kalirdin bari, tabi is guc oyuzden kalamamisindir, ah iste gurbet oyle malesef

bu arada kizlar topigimiz yine pek bi sessiz kaldi herkes memeleket ziyaretinde
anam madem hepiniz memelekettesiniz bulusun bari ya ,tabi bizde olsak guzel olurduda olmazsa bizde sizin resimlerinize bakariz olmazmi

selam kızlar
epeydir gelemedim
memleket ziyareti bitti. :(( cuma günü döndük evimize. yarında yine işbaşı :(
off ne çabuk bitti yaaa

hosgeldin crest cabuk dondundun gercekten resim felan cekmedinmi kiz cektiysen ha koyuver su topicigede bizde demlenek

resim çektimde genelde çocuklar. öyle memleketten manzaralar yok ;)

selam kızlar 1 hatadır giremiyordum bilgisayar bozuldu şu anda memlekette olanlar görüşelim çok sevinirim

slm kızlar nasılsınız özledim sizi veee sonunda bende gidiyorum nevşehire kısmetse pazar günü ordayım öptüm sizleri opuyorumnanaktan

ooooooo hemşolar toplanmış ne güzel

slm kizlar nasilsiniz bayadir ugramadim buraya
bende iste is ev ,su bu derken hayat gecip gidiyo
leblebi_tozu norelim kiz hosgeldin aramiza ,demek sende nevsehirdesin bak sevindik ,eee memleketimiz nasl ,burda cok kisi gurbette
biraz kendinden bahset canim

hoşbulduk nm benim saol uzun zamandır giremiodum siteye kusura bakma.. memleketinde bu aralar yağmur var =) ben de lise öğrencisiyim sınavlarım vardı onlara çalışıodum siteye bi giriyim bakıyım dedim.galibada sende benim şuanki okuduğum liseden mezunsuun ben baya knştum birazda sen anlat bakalım=)

cimcime sana iyi tatiller tatlım
diğer hemşolarada selammm

slm kizlar nailsiniz gorusmeyeli, benimde almanyadan annm geldi bikac gunlugune, azda olsa ozlem giderdik sayilir

crescentmoon demek en sonunda izini bitirdin geldin ,nasil gecti demeyim guzel gecmistir belli, hergun gulsehir parkindaysaniz eglenceli gecmitir kesin,e peki simdi ise basladinmi tekrardan ,izin sonrasida is zor olur yaa

cimcime canim demek simdide sira sende ,kmi gider kimi gelir bizde bakiniriz boyle, e peki sen ne kadar kalcaksin ,tabi nevsehirden nete girebilcekmisin
sana iyi gezmeler

Back