• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız ben nevşehire gittim ve şimdi de malatyadayım 1 hafta kaldım özlemişim.inş sizlerde gidersiniz.nevşehirde net yoktu onun için giremedim eee sizde ne var ne yok

cimcime gez bakalım canım.
malatyada ne kadar kalıcan?

oooooooooooo cakizimiz sayfayi guzellestirmis bu ne boyle
kapadokya seninle daha bi harika olmus anam
iyi bol bol gezdinmi, artik iste yavas yavas bitiyo, tadini cikar tatilin artik izinden sonra donersiniz
resimler valla cok guzel zaten sen guzel olunca baska soze gerek kalmiyo :)

heeee izgic degil baya gez bu rahatligi nerden bulcaklsin bidaha
istanbula ne icin gidiyosun akrabalar yaninami
ne kadar kalcan orda
bide anneler ne zaman geliyolar
ozamn sen tekrar nevsehire gelceksin dugun olduguna gore dimi

cankiz ne güzel çıkmışsın kıs.
gez valla doya doya

selamlar cres malatyada 1.5 ay kalacağız dönüşte tekrar kısmetse nevşehire gideceğim
cankizz ne güzel çıkmışsın bende gittim geçen hafta uçhisar kalesine çok güzel manzarası

e bugun yoldasindir demektir
iyi iste yiyenimi cok ozledim diyodun ,artik bol bol hasret giderirsiniz
istanbuldakilerinede benden slm olsun soylersen
annenler ne kadarligina geliyo
sen giderken onlarlami donceksin tekrar

slm kıslarr burayı yeni buldum yazmak istedim bende nevsehirliyim ama ist doğdum pek bilmiyorum memleketimi ama çok özledim ürgüpü ve köyümüü mafoldumben

cres canim ya aslinda buralardayim ben ben yazdim kimse yoktu daha yazmadim ,herkes bi yerlere dagildi, nasilsin gorusmeyeli,is nasil geciyo

mavi gozlu osgeldin canim aramiza,demek burayi yeni gordun
zaten burdaki arkadaslarin cogu nevsehirde degil ,ama iste memleket topigi bos birakmamk lazim
sen urguplusun galiba, normalde geliyomusunuz urgupee

sempatik iyim tatlım
işe git gel uğraşıyoruz işte. sıcaklarda bi yandan yakıyo :(
sen neler yapıyosun??
mavigözlü h.g. tatlım. bekleriz devamlı.

Günaydın Hatunlar :)
Benim size bir sorum olacak. Ben yıllar önce kaybolmus bir yakınımı arıyorum. Kayseri forumundada aradım ama en son bilgiye göre nevsehirde yasamıs... adı adnan akgüney... tanıyan bilen var mı ? 50-60 yaslarında olmalı su an. Lütfen dalga geçiyorum falan sanmayın...:kedi:

merhaba kizlar bayadir ugramadim memlekeryimin topigine cok vefasiz gordum kendimi beee.ee nasilsiniz herkes iyimi ne var ne yok memlekette olanlar havalar nasil anlatin biraz bakalim.

princess hayırdır nerelerdeydin kıs?
benden iyilik çok şükür. senden naber??
Hekime canım aradığın kişinin ismi hiç tanıdık gelmedi. ama daha detaylı bilgi verirsen annemlerede bi sorayım. onların daha çok tanıdığı var. birde yaş itibariyle onlar tanıyabilirler. kimdir bu kişi ne iş yapar. detaylı bilgi verirsen daha iyi olur canım.

iyim crestcim ya ne yapalim yuvarlanip gidiyoruz iste bende hic duymadim o ismi iyi bilen biri olsa belki tanir ama bilmiyorumki ben fazla bilmem nevsehirin yerlilerini

Gülüm bu kişi şu an ne iş yapar bilmiyorum Kardeşi ülkü akgüney ablası ülker akgüney kendisi adnan akgüney....

merhaba canlar uzun bir aradan sonra ben geldim eeeee ne var ne ne yok sizde ben buralarda yokken opuyorumnanaktan

slm kıslarr ben ürgüpün içindenim ara sıra gelir takılırım sizlerle memleketime bi 16 yasımdayken gittim ama bişi görmedim yani gezip tozmadım sadece köyümdeydim bide cenazemiz vardı o zaman gitmiştim ama kalmadım pek bilmem yani içini dısını bu sene gidicektim kısmet olmadı inş bi dahaki seneye kıslarr

slm kıslarr ben ürgüpün içindenim ara sıra gelir takılırım sizlerle memleketime bi 16 yasımdayken gittim ama bişi görmedim yani gezip tozmadım sadece köyümdeydim bide cenazemiz vardı o zaman gitmiştim ama kalmadım pek bilmem yani içini dısını bu sene gidicektim kısmet olmadı inş bi dahaki seneye kıslarr

selam canım aramıza hoşgeldin benim ablamda ürgüpte oturuyo bende nevşehirliyim seni hep aramızda görmek isterizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gülüm bu kişi şu an ne iş yapar bilmiyorum Kardeşi ülkü akgüney ablası ülker akgüney kendisi adnan akgüney....
annemlere bi sorayım bakalım.
merhaba canlar uzun bir aradan sonra ben geldim eeeee ne var ne ne yok sizde ben buralarda yokken opuyorumnanaktan
sen nerelerdeydin kıs?? h.g.

memlekete gidemiyosanda topiğimize bekleriz canım.

Back