Merhaba kızlar cimcime, fazo siz ne güzel havalar ısınınca geleceksiniz valla bugün donuyoruz burada bu Nevşehire yaz hiç gelmeyecek herhalde
burasıda bazen düzeliyo havalar bazen soğuk oraya geldiğimde seninlede görüşürüz inşallah canım
gunaydin kizlar nasilsiniz bayadir yazamiyorum ne var ne yok hersey yolundami masumum oh temizligi bitirmissin. fazocum misafirlerin gitmis hadi gozun aydin ben de iyim iste ne olsun ben temizlik yaptim 2 gun aman temizlik dedigime bakmayin evim kucuk hemen bitti ama lavabalarimda sorun cikti ya tikanma var neden bilmiyorum ya lavaba acici dokerek azcik actim sabaha kadar hic su gitmiyor ne mutfagimdan ne banyomdan hayir birseylerde kacirmam icine deliklerin ama tikaniyor aman be biktim valla bugun eve tesisatci gelecek bakalim ne diyecek.
İnanın çok sevinirim o tarihlerde bizimde bir düğünümüz var geldiğinizde haberleşelim cimcime ile de görüşebiliriz inş.
gunaydin kizlar nasilsiniz bayadir yazamiyorum ne var ne yok hersey yolundami masumum oh temizligi bitirmissin. fazocum misafirlerin gitmis hadi gozun aydin ben de iyim iste ne olsun ben temizlik yaptim 2 gun aman temizlik dedigime bakmayin evim kucuk hemen bitti ama lavabalarimda sorun cikti ya tikanma var neden bilmiyorum ya lavaba acici dokerek azcik actim sabaha kadar hic su gitmiyor ne mutfagimdan ne banyomdan hayir birseylerde kacirmam icine deliklerin ama tikaniyor aman be biktim valla bugun eve tesisatci gelecek bakalim ne diyecek.
Çok şükür ben bitirdim temizliği ama küçük evde temizlik yapmak daha zordur bilirim buraya taşınmadan önce oturduğum lojman çok küçüktü ama ben nereye ne koyacağımı bilemezdim 60 m2 evin içinden zor çıkardım. Tesisatçı içinde kolay gelsin inş. kırıp dökme olmaz sen Tr. gelmiyormusun
ah hemşerim sana allah kolaylık versin zordur tamirat filan hele lavabolar tıkanınca sanki hiç temizlik yapmamışsın gibi olur inşallah çok bi iş çıkmaz sana arkadaşım sen bu sene gelicekmisin memlekete seninlede görüşsek ne güzel olur
iyi canim y bulduguna sevindim
kiz senin kocada boyle akil varken o issiz bile kalmaz
herkes ister baksana kac dil biliyo masallah
dedigin gibi biz bi dille basa cikipta ogrenemedik
ne tembel tenekeymisiz bizde ya:roflol::roflol:
nasil ogrendi canim okadar dil
okulda falanmi
ne guzel dil bilmekte biz nasil ogrenceksek ,sende baya ilerlettin ,cok gidiyosun kursa ben cok az gidiyorum ,oda cok az faydasi oluyo
bu gidisle zor ogrenirm bu dili:çok üzgünüm:
valla ne guzel anlayisli kocan var
benimki hic bisey ogrenmemi istemez ,ben istesem bile gitmeyi kem kum eder
bi ehliyete gidiyoruz diye soylemeik laf birakmiyo gerisinin sen dusun
neyse bu aralar sana fazla yaziyorum derdimi
tamam kapattimkaydirigubbakcemile3
kizlarrr nasiliniz hemsolarim
hepinizi temizlik derdi salmis, bahar geldi temizlik basladi
bizimde bugun misafir var ise gitmedim
simdi kalkip biseyler yapicam
ben bugun buralarda olurum gelenler ,ban slm versin lutfennkaydirigubbakcemile3Şeniz
fazo demek busluscaksiniz, ah biz prensesle gurbetteyiz, gelsek n guzel olurdu hepbirlikte bulusurdukta malesef su gurbet yokmu ayriyo iste
olsun siz bulusunca bize resim koyarsiniz artikkaydirigubbakcemile3
iyi pazarlar canim nasilsin gorusmeyeli
prenses bu sene izine gelemiyo heralde
belkide seneye o ben gelirsek hep birliktebulusuruz ,ay insallah valla nerde o gunler
selam kızlar baya bi yoktum nasılsınız
masumum geçmiş olsun canım
bizde de ne şans her birimiz bi yerdeyiz inş bizde buluşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?