Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin leblebi_tozu a.s.

selam millet özledim valla sizi görüşmeyeli nasılsınız

slm kizlar nasilsiniz bayadir ugramadim buraya
bende iste is ev ,su bu derken hayat gecip gidiyo
leblebi_tozu norelim kiz hosgeldin aramiza ,demek sende nevsehirdesin bak sevindik ,eee memleketimiz nasl ,burda cok kisi gurbette
biraz kendinden bahset canim

nerelerdesiniz kızlar masumum ev işlerin bittimi
sempatik sen ne yapıyosun canım

nerelerdesiniz kızlar masumum ev işlerin bittimi
sempatik sen ne yapıyosun canım

En zor olanlar bitti çok şükür dün en son temizlettim ama hâlabir kaç küçük iş var ama olsun valla alçı tozu yemekten kurtulduk bir kabustu doğrusu

gözünaydın canım
şimdide bizim başlayacak pencereler yenilenecek onu düşünüyorum nasıl yapacağım diye üff canım hiiç istemiyo

masumum canim kolay gelsin gerci bitirmisin az kalmis
cimcimem napim ya ayni bildigin gibi is ev ordan ora gidip geliyoruz
bikac gundur ayagim kotu, nasil vardi onnu yaktirdim uzerine basamiyorum
sana kolay gelsin
baharla birlikte isler basladi tum

selamlar
geçmiş olsun sempatik

cimcimem merci canim
buygunde dugun var topuklu giymem gerekli insallah fazla agrimaz
ne kotu bisey ya su nasir
neysem sen napiyosun bakim
bebek nasil

gözünaydın canım
şimdide bizim başlayacak pencereler yenilenecek onu düşünüyorum nasıl yapacağım diye üff canım hiiç istemiyo

Sağolun kızlar bugün nihayet halılarımı serdim şimdi sadece perdeler gelecek nasip olursa nihayet yerleştiğimi anladım cimcimecim darısı sana kolay gelsin önemli olan başlamak daha sonra gerisi zorda olsa geliyor

günaydın
iyiyim ssempatik sağol canım bebekte iyi şükür
iyiydir cres sen nasılsın elçin nasıl
sağol masumum valla gözümde büyüyo bu iş benim sen ne güzel atlatmışsın

nepıyosunuz canlarım epeydir giremedim kayınpeder ve kayınvalıdem 15 gündür bendeydi hiç oturamadım pc ye siz nasılsınız kızlar

hoşgeldin fazo ben iyiyim sen nasılsın canım evet bayadır yoktun

iyilik canım nolsun misafir filan sen nasılsın memlekete gidicem düğün için şimdide onun telaşı iştea.s.

sağol canım bende iyiyim kimin düğünü var oh ne güzel git gez nevşehiri bende kısmetse haziran sonunda gidicem

Merhaba kızlar cimcime, fazo siz ne güzel havalar ısınınca geleceksiniz valla bugün donuyoruz burada bu Nevşehire yaz hiç gelmeyecek herhalde

sağol canım bende iyiyim kimin düğünü var oh ne güzel git gez nevşehiri bende kısmetse haziran sonunda gidicem

kız kardeşimin düğünü var canım bende okullar kapanınca 15 şinde falan gideceğim temmuzun 3 ünde düğün o zamana kadar nevşehirdeyim istersen orda görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…