- Konu Sahibi EU1
-
Sağolun Arkadaşlar hoşbulduk Nevşehir'de havalar 2 gündür çok güzeldi ancak bugün kapalı herhalde yağmur yağacak, ben Nevşehir Nar'lıyım ama 2000 evlerde oturuyorum 2 yıl oldu buraya taşınalı, itiraf edeyimki başta biraz zorlandım alışmakta ama şimdi çok memnunum umarım sizleri tandıkça daha mutlu olacağım. Ayrıca Fazocuğum Yalovayı da biliyorum eskiden kampa gelirdik TİGEM tesislerine.
seni tanıdığıma çok memnun oldum nasıl güzel dimi yalova ama aynen senin gibi bende çok zorlandım ilk geldiğimde ille memleketim diye ama şimdi alıştım ne demişler doğduğun yer deyil doyduğun yer kendine iyi bak canım :içelim::içelim:
hoşgeldin canım bende aksaray besyo muzunuyum 4 yıl kaldım orda severim aksarayıBen yeni üye oldum ve topiğede ilk kez yazıyorum. Daha önce hep misafir olarak uğruyordum. Sizlerle tanışmak istedim. Ben Nevşehir merkezde oturuyorum. Nevşehirliyim ama 2 yıl oldu taşınalı daha önce Aksaray da idim. Umarım bundan sonra sık sık uğrarım buraya iyi geceler.kaydirigubbakcemile:sm_cool:
masumum anladım canım.
en iyisini yapmışsınız valla.
cimcime nerelerdesin kıs ???
geldim canim ya nasilsiniz bayadir yoktum esim issiz kaldi anacim bir aydir cok kotuyum o internette ise bakiyor hergun o yuzden giremiyorum bugunde bir gorusmeye gitti ondan firsat olduda girebildim hepinizi cok ozledim insallah su sikintilarimiz giderde yine sizlerle olabilirim canim optum hepinizi allaha emanet olun gorusucez yine
selam kızlar ben geldim.bayadır uğramadım bi gariplik var bende.bikaç gündürde hastayım üşüttüm galiba bendende bebişe geçti galiba o da bugün çok huysuzdu
hoşgeldin canım bende aksaray besyo muzunuyum 4 yıl kaldım orda severim aksarayı
geldimm tatlııımmm
amin canım inş işsizlik zor
gunaydın kızlar uzun zaman oldu dimi ugramayalı
neyse ankarada yasıyorum amaaa nevsehirliyim evlendiktan sonra buraya geldim yani gurbetci sayılıyorum senağlama
hosgeldin canim sende demk gurbettesin ,hangimiz gurbette degilizki, evlenince ayriliyoruz malesef memleketten ,dogdugun degil doydugun yer oluyogunaydın kızlar uzun zaman oldu dimi ugramayalı
neyse ankarada yasıyorum amaaa nevsehirliyim evlendiktan sonra buraya geldim yani gurbetci sayılıyorum senağlama
hoşbulduk canım bende Aksaray'ı çok seviyorum insan birde 20 yıl kalınca orası benim ikinci memleketim oldu.
uzunda lafmı??
ceee dedin gittin resmen :roflol:
ayrıca gurbetçi sayılmıyosun, gurbetçisin kaydirigubbakcemile3
ama Ankara güzel yer
masumum bende 1 yıl kaldım Aksarayda.
züpper yapmışsın valla. dikkat et hasta olma canım.crescentmoon ve cimcimem nasilsiniz kizlar bi kac gundur gorusemedik , bende az once araba surdum geldim ,bi yagmur vardi bi yere ugrayim dedim ,allahim sudan cikmis balik gibi islandimdelikafadulden semsiyede yoktu yanimmda, bu avrupanin havasinadaguven olmuyo:1no2:
ise gitcektim islandim eve geldim ,amannnn kendime bugun izinverdim evdeyim kaydirigubbakcemile5
bide halinizi hatrinizi sorum dedim
nasil iyi etmismiyimyerimseniben
alısınca guzel oluyo ama oda zaman alıyo ee ozamann içinde insanın deli olmaması biraz zor oluyo tabe delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?