Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
memlekete gidende gelmiyo zaten. :))
münevveraydınla ikimzi girerdik hep buraya, memlekete gitti yarıyıl tatilinde, gidiş o gidiş, gelmedi bi daha buralara. merakta ediyorum ama mutlaka dönmüştür çocuğunun okulu vardı.

slm kizlar gelemedim bi kac gündür nasilsiniz benide kayinvalidem yemege cagirdi misafir gelecekmisde ona üzüldüm biraz hic sevmiyorumda gelecek olan misafirleri bide sabahdan aradilar aksama kadar üzgün olacam ya neyse kactim ben kendinize iyi bakin

gunaydinn bacilar nasilsiniz bakem ben iyim iste is guc okul ya bende giriyorum niye hic kimse girmiyor diyorsunuz bakemklava:dovcem amma he anacim evin isi derken okul, okula gidiyorum ben ingilizce ogrenmek icin aksam eve geliyorum yemekti felan oh aksam oldu iste sonrada bir daha giremiyorum pcye ancak sabahlari giriyorum yani bende buralardayim neyse girendende allah razi olsun girmeyendende hadi optum hepinizi haaa bu arada sari sarinin morali bozuk sevmedigi misafirler geliyormus valla sekerim isin zor allah kolaylik versin sari sari memleketimizin neresinde oturuyorsun kendini biraz tanit bakem pilis

tanitim kendimi sekerim ürgüplüyüm nevsehirde calisiyorum evliyim 1.5 yil oldu :) daha bebek düsünmüyoruz belki seneye ürgüpde oturuyorum sabah gelip aksam gidiyorum
aklima bunlar geldi bugünde hiç is yok telefon bile calmiyor aksam olmasinida istemiyorum( evime gitmek istiyorum ya üff

princess canım kolay gelsin, sendende allah razı olsun. zaman buldukça gel canım. senin için dememişizdir gelmiyor diye.
sari_sari canım sıkma canını altı üstü bi kaç saat göreceksin sevmediğin kişileri. tabi görmesen daha iyi ama madem zorunlusun yapacak bişey yok, kendini üzüpte canını sıkma.

selam kızlar ben geldim iyisinizdir inş.
hepsini okumadım daha sonra bakarım öpüyorum sizleri anacımm

bende geldim bi nevşehirli olarak nasılsınız bakalım hanımlar
süprizzzzz

neyse canım moralini bozma allah sabır versin, inşallah çabucak giderler. napıcaksın bazen sevmediğimiz insanlarla muhatab olmak zorunda kalabiliyoruz .benimde ürgüpte ablam var yazları nevşehirden orayada gidiyorum.selamlar canım a.s.

yok canım benimki şakaydı ilgi çekmek için yaptım özlettin kendini ama ,çok yoğunmuşsun sen allah sana kuvvet versin arada bir uğra elin değince bizleri unutma canım hihoyyythihoyyyt

hoşgeldiniz calci ve cimcime nasılsınız kızlar sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

hemşolara ilk günaydın benden olsun.
fazo kıs sende bütün gün yoksun gecenin bi yarısı gelmişsin
sen bunları yazarken ben rüyalar alemindeydim :))

günaydın kizlar nasilsiniz bende haberler iyi dün gece beklediğim kadar kötü gecmedi bugünde annem mr (emar) gircek onu hastaneye götürcem sonucu cumartesi cikacak kötü bisey olmaz ins. bugünde bunun icin üzgünüm kizlar bende sizleri tanimak istiyorum ama gelemiyorum cok fazla kib hoscakalin

gördünmü canım stres yapacak bişey yokmuş, boşuna kendini üzmüşsün.
annenede geçmiş olsun, bak yine erkenden üzme kendini, umarım bişey çıkmaz.

SAGOL CRES ABLACIGIM BEBİŞİM İYİ ŞİMDİ UYUYOR BUGÜN TAM 3 AYLIK OLDU YA DÜM AKSAM ÜZERİ BİR AGLAMAYA BASLADI SUSMADI ANLAMADIM GAZ SORUNU CEKMİYORUZ MASALLAH AMA ANLAMADIM:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…