• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
h.g. neslihan
sende nevşehirli olmuşsun artık bacım. hayırlı olsun. mutluluklar dilerim.

münevveraydın kıs ortalarda olmadığında vardı zaten bişeyler, tatil geldi attın kendini memlekete dimi :dilcikar: tatilde bende gidecektim ama annem ablamın yanına gelince bende ablamın yanına geldim.
fazo hadi affedildin şekerim ama gel arada topiğimize.
palovera sende h.g. devamlı bekleriz,
millet memleketine nasıl düşkün, nasıl bağlı anlamıyorum, diğer illerin topikleri almış başını gidiyo, bizim topiğede bi gelen bi daha gelmiyo :kızgın:
o nedenle devamlı bekleriz diyorum
cimcime50, kuzum21 sizlerden naber? bebişler nasıllar?
cankiiz50 canım sanada sınavında başarılar, umarım iyi geçer.

teşekkür ederim beni affettiğiniz için fırsat buldukça girmeye çalışıyorum iyi geceler
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nerdesin hemşerilerim sesiniz soluğunuz çıkmıyo kısacası nörüyonuzsositososito

günaydınlarrr
fazo bana dememişsindir sanırım bunu sırnaşık şey bi tek ben her daim geliyorum sanırım buraya.
münevveraydında çok gelirdi ama memlekete gidince topiği napim dedi sanırım :roflol: kıs okullar açılıyo dön artık evine, bak ben döndüm sen hala yoksun.
cimcime ile kuzumda uğramıyo, nerdesiniz kızlarrr

günaydın kızlar nasılsınız
5 gündür evde değildim onun için uğrayamadım. teşk cres

ben varım yine :))
ama baktım kimsecikler yok bende yazmadım bu kez. sırf utandığımdan yani :))))

yok canım biz yazışırız yazmayanlar utansın :roflol:

haklısın valla.
zaten forumda çok Nevşehirli varmış, rastlıyorum zaman zaman ama niyeyse kimse buraya yazmıyo. hemşeri görmektenmi kaçıyolar nedir :roflol:

bilmemki valla olabilir nevşehirden ve nevşahirliden uzak durmak isteyebilirler yada benim gibi burayı geç keşfedebilirler

selam memleketimin insani valla bir ay oncesine kadar bende memleketimin topigine cok giriyordum haklisiniz biraz ihmale ugradi bundan sonra sIk sIk gircem anacim bekleyin beni

ben bekliyorum cnm eminim cres de bekler. bizimki de artık sürekli faal olsun yaaa

burdayım canım topraklarım fırsat buldukca girmeye çalışıyorumnapalım kaldık gurbet ellerde ançak böyle hasret gideriyoruz bütün hemşolara iyi geceler:a015::a015::a015::a015:

günaydın kızlarrr
valla her zaman beklerim. ev sahibi gibi oldu buda :)))
kk yı açınca 2 dk uğrayıverin anacım.

selam canlar nasilsiniz bakem hersey yolundami ah ah memleketimin hasretiyle yaniyom vallahi allah nasip ederse bu yaz ordayim iyi bir hasret gidercem bu yil 2 yil olcak memleketimi gormeyeli cok ozledim cok

Back