Nevsehir///50

günaydınnnn
kıs diş deme bana, bayramdan önce gittim birini çektirdim, diğerinede geçici dolgu koymuştu oda bayramda düştü :)
gelirgelmez gidip yaptırdım. şimdide yirmilik ağrı yapıyo, oda çekilmeliymiş ama göze alamıyorum
geçmiş olsun canım

bayanlara yaş sorulmazda yaşın kaç şekerim, aramızda kimseye demem :))

işte geldim burdayımmm hihoyyyt
ama şimdi çıkmam lazım bebişim uyandı,
bu arada laf aramızda essahtanda bayağı bi yaşlanmışsın yaf :jeyyar: :roflol: :roflol:

sağol canım açıkca söylediğin için hehe..ben kızımı uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyo.1 saat uyuttmaya çalışıyortum yarım saate ykuyu alıp uyanıo deli edıo benüüüü

açık açık söylemezmiyim hiç :jeyyar: benden 1 yaş küçükmüşsün bendemi yaşlı oluom bu durumda o zaman
bu arada benim kızda senin gibi bugün, az önce kucağımda uyudu, sözleştilermi uyumamak için naptılar :roflol:

he o zaman ben sana abla diyeyim barii ..ablam nasılsın ..büyüdükce uyumaz oluyorlar bence

det kıs ne ablası, 1 yaşla ablamı olur hiç hatta belkide ay farkı vardır :jeyyar: abla mabla deyipte psikolojimi bozma benim laelaelaelaelae

hissetmiyorumda sanki baskıyla hissettirildim gibime geldi :roflol:

valla bilmiom nerdeler
hep ben yazmaya utanır oldum valla

Merhabalar,sitede yeniyim buraya uğramadan geçmedim ve evetttt Avanosluyum :))

geçmiş olsun canım, hiç korkma, ben daha önceden yaptırmıştım kanal tedavisi, zaten uyuşturdukları için sen bişey hissetmezsin. korkulacak bişey diil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…