Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık bu borcam tepside nasıl iyi pişiyomu kek
Ben hep bunda pişiriyorum kuzum. Her yeri tam ve eşit pişmiş oluyo
Tamam bunda ben de deniycem
ACELE MANTI
Eki Görüntüle 608845 Eki Görüntüle 608846 Eki Görüntüle 608847 Eki Görüntüle 608848 Eki Görüntüle 608849 Eki Görüntüle 608850 Eki Görüntüle 608851 Eki Görüntüle 608852
HAMURU:2 Yumurta,2 çay bardağı su,tuz aldığı kadar un
İÇİ:Kıyma,soğan,maydonoz ve istenilen baharat
ÜZERİ İÇİN:Yoğurt,sarmısak
SOSU İÇİN:2 Kaşık yağ,nane,pul biber,salça
Tarife gerek yok galiba
Dene ötekilerini gözün görmez
Keki içinde kesiyomusun tepsiden çıkarıyomusun:86:
altına yağlı kağıt koyarsan tepsiden çıkarabilirsin, ama ben koymuyorum içinde kesiyorum
Ellerine sağlık canımÇok teşekkür ederim paylaşım için mutlaka deneyeceğimZebra kek
Malzemeler:
*3 yumurta
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağından biraz az sıvıyağ
*1,5 su bardağı süt
*kabartma tozu
*3 su bardağından biraz az un
*kakao veya nesquik
Önce yumurtaları bir çimdik tuz ile çırpıp köpürtün, şekeri ekleyip, şekerler eriyinceye kadar çırpın. Ardından sıvıyağ ve sütü ekleyin, çırpın. 1-2 çorba kaşığı unla kabartma tozunu karıştırarak unu ekleyin.
Unun hepsini tepeleme eklemeyin. 1 bardağı ekleyin, çırpın, sonra 2. bardağı ekleyin çırpın, daha sonra 3. bardağı da ekleyin.
Bu karışımdan 6-7 çorba kaşığı olacak şekilde küçük bi kaseye alın.
Kekin tadında keskinlik istiyosanız kakao ile yapın. Yumuşak bi tat istiyosanız nesquik ile yapın. Ben uzun zamandır nesquik ile yapıyorum.
Kakao/nesquik ekledikten sonra borcama alın karışımı.
Şeklini nasıl isterseniz verebilirsiniz. İster daire, ister kare, ister dalgalı. Tatlı kaşığı ile şekil verin.
Ben biraz az ayırmışım o yüzden homojen bi dağılım yapamadım
Piştikten sonra afiyet olsun
Nevroşcum unu ölçtüm ama nesquikten ne kadar koydum ölçmeyi unutmuşum Artık onu göz kararı yap canım
Teşekkürler hoşgeldinizmaşallah.. ben çeşitleri okurken yoruldum daha:))))
bu olcuyle sadece actıgınız bu hamur mu cıkıyor?
canım oyumu sana verdim, seninki sonradan olma değil doğal bi yetenek bence:13::13:
kızlar benim şu başlığa bi el atın ya:13::13:
http://www.kadinlarkulubu.com/aksesuarlar-susleme/604179-canvas-tablo.html#post29286418
nevrestecim şu patates böreği beni bu saatte baştan çıkaracak nerdeyse
ellerine sağlık
elıne sağlık. cok guzel gorunuyo.