Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben doğumda serebileceğim pamuk kenarları dantelli olsun istyrum var mıben de beyaz göbeli işli bir set var ama işinizi görür mü bilmiyorum. kervan ın da seti var nevresim takımı saten
ben doğumda serebileceğim pamuk kenarları dantelli olsun istyrum var mı
ya bende dantel var ama pikoya vermek masraflı olur die burdan alım uygun olsun dedim sen kaça yaptırıyonBen pike takimi yaptiriyorum . Isciligi guzel bir akrabama .
Pamuklu ve el orgusu dantelli
ya bende dantel var ama pikoya vermek masraflı olur die burdan alım uygun olsun dedim sen kaça yaptırıyon
var mı resim.Canım 270 den baslar 500 e kadar gider dedi ablam . Ben 290 a yaptiriyorum
var mı resim.
tamamdr.zaten daha buralardaym.Daha yeni siparis verdim canım. Biter bitmez atarim sana resimlerini
tamamdr.zaten daha buralardaym.
Evett ariorumm dogum yapinca kulanacamHala arıyor Musun. Fransız dantelli krem. Çok şık saten nevresim takımı var yardımcı olurum ürün sıfır kutusunda
Cok beğendim bana kendim icin lazim amaBunu dogacak kizim icin yaptirdim
Eki Görüntüle 1946131
Cok beğendim bana kendim icin lazim ama
Canim simdi cikardim kutusundan cektim 2 adet pamuklu yastik 2 adet saten Dantel isli yastik bir adet pamuk carsaf bir adet yorgan ortusu var ortu gibi de kullanilabilinir ben hic kullanmadim urun sifirEvett ariorumm dogum yapinca kulanacam
Tmdr be kadarEki Görüntüle 1969703
Canim simdi cikardim kutusundan cektim 2 adet pamuklu yastik 2 adet saten Dantel isli yastik bir adet pamuk carsaf bir adet yorgan ortusu var ortu gibi de kullanilabilinir ben hic kullanmadim urun sifir