-
- Konu Sahibi yazboztahta
Çok fazla tanımıyorum. 1 günlüğüne bu şehirde işleri vardı. O yüzden geldiler yatıyaMisafirinizi iyi tanımıyor musunuz?
Yani kalmaya geldiyse bilemedim ki çok titiz olup olmadığını bilmeniz lazımdı sanki.
Mizaç olarak öyleyse problem yok ama yinede size nevresim geçirtmesi yanlış. Hazırladıktan Sonra geldi demişsiniz ama yine de açıklama yapıp sana önceden hazırlama diyebilirdi. Belki o zaman bu kadar problem olmazdı, kendi adıma öyle diyeyim.
Ben oğlumun çarşafı ve yastık kılıfını bebekliğinden beri yanımda taşırım:)Meğer ne çokmuş nevresimi ile gezen
Yolculuğa çıkarken hiç aklıma gelmedi bu güne kadar nevresim koymak valize.
Meğer ne çokmuş nevresimi ile gezen
Yolculuğa çıkarken hiç aklıma gelmedi bu güne kadar nevresim koymak valize.
Aşırı terlemek bazı hastalıkların habercisi. Eşimde de var bu şekilde olmasa da. Doktora gitti bunun için baya bir test yaptı yani. Öyle bilgilendirmek için söylüyorum.benim esim aşırı terler ailelerimiz disinda pek kimsede kalmayiz. kullandigimiz nevresim çarşaf kumaslarini ozel almistim. annem dikmisti. evde pek sıkıntı yasamiyoruz ama ailelere gidince ter basiyo adami kumaslardan sanirim. komple islaniyo carsaf yastik kilifi ne varsa.
bide ben kendi temiz bi atletimi ya da tisortumu yastigin uzerine koyar öyle uyurum. rahat edemem baska türlü.
kadinin belki deterjana yumusaticiya alerjisi vardir. benim var mesela. kim ne kullaniyo bilmedigi için soylemek sormak da ayip olur diye tasiyo olabilir.
sirf iyi niyetle zahmet olmasin diye de yapmis olabilir.
bence bozulmayin kadin iyi biriyse. gicikligina yapmamsitir bence.
Anladım..Çok fazla tanımıyorum. 1 günlüğüne bu şehirde işleri vardı. O yüzden geldiler yatıya
Aşırı terlemek bazı hastalıkların habercisi. Eşimde de var bu şekilde olmasa da. Doktora gitti bunun için baya bir test yaptı yani. Öyle bilgilendirmek için söylüyorum.