• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neutrogena Ürünleri Nasıl?

Turuncu dikdörtgen şeklinde olan yüz temizleyicisini kullanıyorum yıllardır, herkese tavsiye ederim. Onun haricinde el kremini kullanmayı düşünenlere bir not; kırmızı olanı vazelin gibi, yoğunluğu çok fazla ben sevemedim. Ama mavisi daha akışkan ve iyi de nemlendiriyor, onu daha çok sevmiştim.

Bu arada greyfurtlu olan gerçekten çok çirkin. Kokusu da antibiyotik gibi resmen, bi de ciltten ne kadar yıkarsan yıka çıkmıyormuş hissi veriyor.

Son düzenleme:
Makyaj temizleme mendili ve goz makyaji icin temizleme tonigi cok guzel cikariyor en iyisi hatta :)

visibly clear serisinden çok memnunum. siyah noktalarıma bir çözüm bulabildim sonunda...

el ve ayka kremi harika
ben akne problemi yasadigim donemde dus jeli dahil tum urunleri bu markadan kullanims cok memnun kalmistim o zaman o greyfurtlu seri falan yoktu tabii
bu arada cildi gozleri cok hassa olanlara bir tavsiye makyajinizi veya yuzunuzu bebk sampuaniyla temizleyebilirsiniz ben akne tedavisi sonrasi yilardr bu sekilde cilt temizligimi yapiyorum

NEutrogena nın anti aging özellikli yüz kremi var mı acaba

Rahatlatıcı yoğun bakım kremi yuvarlak olan bittikce kullanıyoruz ailecek el ve vucud için güzel onun dışında yüz temizleme jelini kullandım pembe greyfurt özlü jeli diğeride piling taneli olan ikiside güzeldi temizleme bakımından...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben siyah noktalar için olan visibly clear serisini kullandın kesinlikle berbat tam bir fiyasko siyah noktaları yok ettiği falan yok aksine arttırdı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de kullanıyorum ürünlerini, özellikle cilt temizleme ürünlerini. Hiç alerjik bir reaksiyon göstermedim. Fiyatları da çok fazla değil bence kalitesine göre.

cildi kuru hatta normal olanların yıkama jel ve sabunlarınlarından uzak durması gereken marka. sadece cildi yağlı olanlara önerebilirim. nemlendiricileri günlük klasik bakım için kullanılabilir. eğer bir sorun yoksa tabi. hassasiyet, pullanma vs... böyle durumlarda yetersiz kalıyor.

Ben kışın el ve yüz kremini kullanıyorum müthiş nemlendiriyor.Yazın yağsız yüz temizleme jelini kullanıyorum ve çok kaliteli tavsiye ederim

El kremleri çok güzel başka el kremi almam kesinlikle vücut losyonları harika göz makyajı temizleyicisi çok başarılı bi çok markayı denedim ama en memnun kaldığın bu oldu:KK56:

dermatoloğum bana kalıp şeklinde ki sabununu öneriri hep çokta memnun kalmıştım, el kremleri de çok iyi bence

el kremlerinde gerçekten su götürmez derecede iyi diğer ürünleri de aynı şekilde. Ben toniklerini kullandım çok memnunum.

Back