Neu Folid kullanan var mı?

murnes80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
10
3
44
Merhaba doktorum hamile olduğum icin Folik asit , iyot , B12 ve D3 vitamini icerem Neu Folid isimli ilacı önerdi. Hamileleri kemik kaybına karşı korurken , bebeği de raşitizm e karşı korudugunu söyledi. Bu ilacı kullanan var mi aranizda sanırım Almanyada uretiliyormus

Merhaba doktorum hamile olduğum icin Folik asit , iyot , B12 ve D3 vitamini icerem Neu Folid isimli ilacı önerdi. Hamileleri kemik kaybına karşı korurken , bebeği de raşitizm e karşı korudugunu söyledi. Bu ilacı kullanan var mi aranizda sanırım Almanyada uretiliyormus
merhabalar doktorum bana da bu folit i önerdi kullanmaya başladınız mı acaba?

Merhaba duzenli olarak kullaniyorum , İnternational Hospitalde hekim onerdi çok memnunum

Ben de bu ilaci kullandim. Aynen gunde 1 tane iciyorum. Ac tok farketmiyor diye biliyorum.

Bende neu folid kullanıyorum. Memnunum.
Doktorum bi ara gyno-tardyferon diye folik asit ve Demir içeren bi vitamin hapı vermişti aşırı bulantı ve kusma yaptı bıraktım.sonra neu folid kullanmaya başladım.

Kizlar bende folik asit alıcam daha once gittigim doktoruma mesaj attim inofolic şase alıcaktım ben genede sorayim diye baska marka onerirmisiniz diye. Neu folid almani oneririm dedi. Acaba ikisi arasında ne fark var?

Bende neufolid kullanıyorum bazı folık asıtlerın yan etkısı olabılıyotmus yatarken 1 tane ıcıyorum aç tok fark etmıyor bır yan etkısı olmadı

X