netsemkiiiii

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
kizlar kredi cekmistim 6bin 7bi geri odemeli. 4 taksit odedim elime 3bin gecti. ara odeme yapsam 3bini odeyecegim faiz dusermi. yoksa devam mi etsem aylik odemeye. taksit 580 lira
siz olsaniz napardiniz. fikirlerinixi bekliyom buda bana dert oldu

Zaten ilk 4 ay faizi ödemişsinizdir. Banka önce faizi alır. Erken kapattığınız diye pek bi avantajınız olmaz.
Kenarda dursun.

Taksitleri öderken çok sıkışıyor musunuz?
Eğer zor ödüyorum ucu ucuna denkleştiriyorum diyorsanız ödeme yapın. Ama rahat rahat ödüyorum diyorsanız altın veya dolar alıp koyun..

Biz kredi borcunu erken kapattık. Ceza yok. Ceza konut kredisinde var mesela. Onun dışında verdiğiniz parayı ana paradan düşüyor faizden degik. Biz 15 bin çekmiştim. Bu 2.500tl faizden kurtulduk erken kapatınca. Faizi de beş bub küsurdu.

kizlar kredi cekmistim 6bin 7bi geri odemeli. 4 taksit odedim elime 3bin gecti. ara odeme yapsam 3bini odeyecegim faiz dusermi. yoksa devam mi etsem aylik odemeye. taksit 580 lira
Zaten 6bin lira çekmişsiniz 7bin lira ödemesi olacak demişsiniz yani bin lira faizi var borcun üçte biri ödenmiş ve hepsini kapatmayacaksınız. En fazla toplam borçtan 300-350tl düşer diye düşünüyorum.
Aylık ödemenize bakarsak da toplam 12ay ödeme yapacaksınız. Kalmış 8ay.
İnsanın başı sıkışabiliyor. Ödemenizi kolayca yapabiliyorsanız bence para köşede dursun.

benzer bi durumla karsılastım gıdıp bankaya sordum yatırırsam ne kadar faız ındırımı olur dıye.sonra elime gecenle altın alsam kar edermıyım dıye dusunup altın aldm,siz de bı gıdıp sorun bence eger kayda deger bi indirim olursa yada bende durursa harcarım ben bu parayı dıyosan yatırırsınız

gene ben odicem sonucta krediyi. gunluk 60 liraya bahce isinde calisiyorum hic olmazsa bir hafta eksik calisirim dedim
ah canım Allahım kolaylık versın bılırım o ısleri benım babamda yıllarca kredı cekıp paraları yedı ve bız odedık halada biz odemeye o harcamaya devam edıyor zor bu ısler.olsun eger kenara paran kalırsa sonra alırsın yıne altın canını skma

X