Popüler Konu netflix abonesi misiniz ? En iyi netflix dizileri, film tavsiyeleri

Netflix abonesi misiniz ?

• Ankete Katılan
    192
zamanını bence hiç boşa harcama izleyerek. Tabi zevk meselesi ama kısır görünümlü bir dizi...

Tabi bu inanın çok göreceli. Bu hafta Organize İşler 2 filmine gittik, nasıl oldu da 2 milyon gişe yaptı bu film anlayamadım. Film kesinlikle vasatın altında. Şu mısır gerginliği olmasa bu kadar popüler olurmuydu bilmem. Yorum yapan herkes muhteşem diyor ama komedi filminde gülmeyince ? ya sıkıntı bende ya da balon yorumlar
Esimde oyle soluyo iste bosa vakit harcariz bu diziyle diyo cokda iyi yorum yok aslinda ama iste merak ettim bende belki soyle bi bakarim baktim beni sarmadi bende izlemem birakirim.

profil fotomdan belli olduğu üzere yeni sezonu dört gözle bekliyorum:)
sense8 i çok beğenmiştim.
marco polo harikaydı yarım bıraktı vicdansızlar.

Bu kadar sektörün içinde olup nasıl bu kadar geç abone oldum diye üzüldüm. Türkiye'de yayın yapan paralı platformlara derler ya ;

diziler de filmlerde 100 basar ...

100 diyince aklıma geldi The 100 bunu da bitirdim fena değil. Şu anda Vikingleri izliyorum son sezona geldim...
Ben genelde internet üzerinden izlerim yabancı dizilerimi türk dizisi hiç izlemem zaten. The walking dead netflixe gelince üye oluyum artık dedim Hoppa

Son olarak Russian Doll'u izledim harikaydı. Küfür etmek bir kadına ancak bu kadar yakışabilir :KK70:

Bitmesine rağmen, Bates Motel. Oyunculuklar şahaneydi, elbette Hitchcock'un Psycho filminden uyarlama. Onun dışında
Black Mirror, Stranger Things, Perfume, BoJack Horseman, Brooklyn 9-9, The Haunting of Hill House gibi gibi...

Herkes Bird Box yazmış, kitabını okumuştum fena değildi. Filmler kitaba göre tırt oluyor ama bakalım nasıl bu.

Netflix orijinal dizilerinden
Dark
Sense8
The rain hoşuma gitti.
Orijinal dizileri disinda peaky blinders büyük keyifle izlediğim bir dizi yeni sezonu bekliyorum.

Merhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
Netflix i aktif olarak kullanıyorum, sevdiğim çok fazla içerik var orphan Black, vikings, alianist, Hakan koruyucu, severek izlediğim dizileri.

• "La casa de papel" den birşey anlamayan ve beğenmeyen tek benim galiba :)
  • Black mirror ..oyuncak bir ayı için insanların mekanik köpekler tarafından öldürülmesi..gerçekten pisikolojimi bozdu. hala düzelmedi ( çok belli oluyormu :)))) )
  • Suits bayıldım superdi ( ama insanın biraz ahlakınıda bozmuyor değil ) birini alt etmek için mutlaka bir açığını yakala ve kullan ..işler böyle yürüyor artık :)
  • fear the walking dead ve walking dead tek geçerim...çift dikiş gittim diziyi :)
  • peaky blinders benim dizim ,benim adamın :)
  • power mükemmel ötesi
  • the-affair ilk bölümler seks dizisi gibi görünsende ilerleyen bölümler öyle olmadığını gösteriyor :)
  • sense8 deyim şuanda ama daha grup birleşmedi..
  • the crown muhteşem
  • dizilerde hiç hoşlanmadığım ve iyi örnek olmadığını düşündüğüm kısımlar...eşcinsel ...ilişkileri normal birşey gibi gösterilmesi

La Casa de Papel.... etkisinden hala kurtulamadigim iki kere izleyip bir kaç kez daha izleyip vermek istediği tüm mesajları kafamda toplamak istediğim tek dizi... 3cü sezonda Berlin bi şekilde gelmezse yapımcısına küseceğim tek dizi:KK70:
Şiir gibi bir dizi, kitap gibi bir dizi.... kesinlikle izlenmesi gereken anlatmakla anlatılamayacak bir dizi...
Yeni sezonun tanıtımını yaptılar. Berlin de var tanıtımda. :KK66:

La casa de papel favorim
Muhafız izlenebilir

Lucıfer; cenneten kovulan bir meleğin hayatını anlatıyor..

titans; fantastik bir dizi herkesin ayrı ayrı yeteneği var farklı güzel bir fantastik.

jesica jones; fantastik bu hanımında özel bir gücü var çok ama çok güçlü işte ve dedektif bir hanım cinayetleri çözüyor eğlenceli güzel..

black mirror;hayatımda gördüğüm izlediğim en güzel bilim kurgu bize gelecek yılların teknolojisini ve bu teknolojiler başımıza ne getireceğini gösteriyor bence muttttlaka izlenmeli kısa film gibi her böümü,oyuncuları,konuları farklı ben ilk bölümü hariç tüm bölümlerini beğendim eğer izleyeceekseniz 1.sezon 1.bölümden başlayın..
anne with an e; ya bir film o kadar sıcak olur mu.. çook ama çok beğendim 7den 70e herkesle izlenebilir bir yetim kızın uygu dolu maceralarını izleyeceksiniz hem çocuk hemde yetişkin filmi yani tüm yaş gruplarına ayrı ayrı mesajlar veren dizi alın çocuklarınızı ya da anne babanızı açın izleyin:) filmide var filmiyle karıştırmayın..

jane the vırgın;burda da çok fazla cinsellik içeren sahne yok ama çocukların anlayacağı tarzdan bir şey değil.. jane diye bir kızımız var simir testi yaptırmaya gidiyordu sanırım sonra doktor kadına sperm veriyor dalgınlıkla hamile kalıyor işin garip yanı jane bakire.. ailesine bakire olma sözü veriyor ama çocuk oluyor çok enteresan bir dizi konu tek olaydan yürümüyor her bölümü ayrı bir enteresan olaylarla ilerliyor.d

good girls; marketi soyan 3 adet kadın var çok eğlenceli bi de mafya ya bulasıyorlar yanlıslıkla çok eğlenceli bir dizi 2.sezonunu dört gözle bekliyorum bayılarak izledm o bölümler nasıl bitti anlayamadım

the good place; yanlıslıkla cehenem yerine cennete giden bir kadın var onun hikayesini anlatıyor ilk sezonunu sevdim ama 2.sezonu iğrenşti izlemedim

kim bok joo; hayatım boyunca izlediğim en güzel kore filminin 1. sırasında yer alıyor

baby; 2.sezonunu dört gözle beklediğim pek konu yok ortada ama ben nedense çok sevdim diziyi çok fazla cinsellik olmadıgı için belki..

crepeed out; black mirror dizisinin çocuklar için uyarlanmış hali çok begendiğim dizilerden.

bonus mutlaka izlenmesi gereken film; SPLİT/parçalanmış

Son düzenleme:
Merhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?

Favorim Altered Carbon
İnsanoğlunun 25.yyda bedenine yerleştirilen bellek sayesinde ölümü gerçekleşse bile yeniden bedenleneceği anlatılan polisiye tarzı bir bilim kurgu dizisidir.Ayrıca gelecekte yapay zeka teknolojisinin insanlara hizmet olarak kullanımı,parası olan ve parası olmayanın gireceği bedenlerin farklılığı gibi çok değişik konulara yer veren bir dizidir.Olaylar başta biraz karmaşık gözükebilir fakat sonradan dizi sizi çok sarıyor.

X