- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
seninki damla mı yuvarlak mı?Canim hiç kollarimi kaldıramiyorum gögsümde biri oturuyo sanki dikiş yerlerde ağrıyor bazen silikonlarin hareket ettiğini hissediyorum bide tek başıma yatıp kalkmamyorum çok acıyor sen nasıl oldun canım
ilk zamanlar şekil almasında çok önemli diye duydum. hatta bir tanıdığım memelerinin arasına bardak koymuş ayrı dursun diye.. yapılır mı ki bu?
Canim hiç kollarimi kaldıramiyorum gögsümde biri oturuyo sanki dikiş yerlerde ağrıyor bazen silikonlarin hareket ettiğini hissediyorum bide tek başıma yatıp kalkmamyorum çok acıyor sen nasıl oldun canım
1haftaya şikayetlerin çok çok azalır.sonra sırt üstü yatmanın dışında çok sıkıntın olmaz inşallah.benim 20 gün sürdü sırt ağrım ama herkesin aynı olmadı burdaaynen o durumdayım tatlım ne zamana kadar geçer acaba ?
1haftaya şikayetlerin çok çok azalır.sonra sırt üstü yatmanın dışında çok sıkıntın olmaz inşallah.benim 20 gün sürdü sırt ağrım ama herkesin aynı olmadı burdaaynen o durumdayım tatlım ne zamana kadar geçer acaba ?
evettt oldum sonunfa tşk ederim :)Nessiracım olmuşsun ameliyatınıı geçmiş olsun, güzel günlerde kullan
inşallah cnm garıp ama sırtustu uyuyabılıyorum cok korkardım nasıl olcak diye ama yüzüstü yatmayı özledim1haftaya şikayetlerin çok çok azalır.sonra sırt üstü yatmanın dışında çok sıkıntın olmaz inşallah.benim 20 gün sürdü sırt ağrım ama herkesin aynı olmadı burda
Yuvarlak dün ameliyat oldumseninki damla mı yuvarlak mı?
kaç gün oldu?
geçmiş olsun. çok yeniymiş, yaşadıkların doğal ve beklenilen şikayetler :)Yuvarlak dün ameliyat oldum
evet göguste bi baskı var bendede kollarımı kaldırıyorum sol kolum daha az hareket edebiliyor cunku sol memem daha fazla agrı var silikonu hissetmiyorum ve dıkış yerımde de bı agrı yok maşallah deyin lütfen ..wc olayını kendım halledıyorum yatabılıyorm ama kalkamıyorum işte bende böyleyim cnm şu kas agrıları gecsede.kurtulsak sırtta da agrı oluyoor malumCanim hiç kollarimi kaldıramiyorum gögsümde biri oturuyo sanki dikiş yerlerde ağrıyor bazen silikonlarin hareket ettiğini hissediyorum bide tek başıma yatıp kalkmamyorum çok acıyor sen nasıl old un canım
Çok saçma, böyle bir şey duymadım.
Kaçıncı gündü senin canım, dediklerine göre ilk haftandasın diye varsayıyorum. Ben 4. günden sonra kendim yatıp kalkmaya başlamıştım. 10 günden itibaren de artık kollarımı rahat hareket ettirebiliyordum.
Nessira çok zormus bu iş sırtım da çok agriyo yanlarında falan zaten tam yatamiyorum oturur gibi yatiyorum bide silikonlarin hareket ettiğini hissediyorum sendede oluyor muedamtee
evet göguste bi baskı var bendede kollarımı kaldırıyorum sol kolum daha az hareket edebiliyor cunku sol memem daha fazla agrı var silikonu hissetmiyorum ve dıkış yerımde de bı agrı yok maşallah deyin lütfen ..wc olayını kendım halledıyorum yatabılıyorm ama kalkamıyorum işte bende böyleyim cnm şu kas agrıları gecsede.kurtulsak sırtta da agrı oluyoor malum
bende bi gerkinlik var sol gögsumde agrı olıyor ama surekli degıl bu sabah cok guzel uyandım sırt agrım yoktu kendım kalktım bı agrı hıssetmıyorum şuan sol gögsum dışında senin sürec zor oldu kuzum ya belki cok buyuk takıldı ondandır herkesin aynı olmuyor sabret canım her gecen gun daha iyi hıssedeceksin gececek bu günler sonra gülerek konuşacagız bak bide ben kaç gündür regliyim bidr üstüne onu cekıyorum güçlü ol cnm tamammı benim kontrol var oglen inş herşey yolundadırNessira çok zormus bu iş sırtım da çok agriyo yanlarında falan zaten tam yatamiyorum oturur gibi yatiyorum bide silikonlarin hareket ettiğini hissediyorum sendede oluyor mu
Inşallah canım ya benim bayagi zor olucak zorlanıyorum senin iyi olmana sevindim maşallah sen benden önce oldun biraz daha rahatsız belki ondan yine konuşuruz dok gelince yaz umarım hersey yolunda giderbende bi gerkinlik var sol gögsumde agrı olıyor ama surekli degıl bu sabah cok guzel uyandım sırt agrım yoktu kendım kalktım bı agrı hıssetmıyorum şuan sol gögsum dışında senin sürec zor oldu kuzum ya belki cok buyuk takıldı ondandır herkesin aynı olmuyor sabret canım her gecen gun daha iyi hıssedeceksin gececek bu günler sonra gülerek konuşacagız bak bide ben kaç gündür regliyim bidr üstüne onu cekıyorum güçlü ol cnm tamammı benim kontrol var oglen inş herşey yolundadır
doktoruma gittim pansuman yapıldı doktorcugumla sohbet ettık herşey yolunda :) pts tekrar kontrolüm var sen nasıl oldun?Inşallah canım ya benim bayagi zor olucak zorlanıyorum senin iyi olmana sevindim maşallah sen benden önce oldun biraz daha rahatsız belki ondan yine konuşuruz dok gelince yaz umarım hersey yolunda gider
Canim ben iyi değil im senin iyi olmana çok sevindim benim ağrım çok yatamiyorum ameliyat öncesi sırtım agrıyordu kitlatinca geçiyordu göğüs lerden dolayi onuda yapamiyorum off senin ağrın varmıdoktoruma gittim pansuman yapıldı doktorcugumla sohbet ettık herşey yolunda :) pts tekrar kontrolüm var sen nasıl oldun?
benCanim ben iyi değil im senin iyi olmana çok sevindim benim ağrım çok yatamiyorum ameliyat öncesi sırtım agrıyordu kitlatinca geçiyordu göğüs lerden dolayi onuda yapamiyorum off senin ağrın varmı
cnm ya inan üzülüyorum ben iyiyim yatmamda sıkıntı yok hatta daha iyi hissediyorum yatıp kaşkabiliyorum bugun agrımda cok az oluyo bazı hareketlerde gulunce mesela :) bır ıkı gune hıc agrım kalmax dıyorum maşallah diyim..Canim ben iyi değil im senin iyi olmana çok sevindim benim ağrım çok yatamiyorum ameliyat öncesi sırtım agrıyordu kitlatinca geçiyordu göğüs lerden dolayi onuda yapamiyorum off senin ağrın varmı
Canim ben yatınca kalkamıyorum biri kaldırmadan ve kalkınca korkunç ağrım oluyor sende de oldumu ne zaman gecicek bilmiyorum yan yatabiliyormusunben
cnm ya inan üzülüyorum ben iyiyim yatmamda sıkıntı yok hatta daha iyi hissediyorum yatıp kaşkabiliyorum bugun agrımda cok az oluyo bazı hareketlerde gulunce mesela :) bır ıkı gune hıc agrım kalmax dıyorum maşallah diyim..
Gecmis olsun canim insallah bir an once sende iyilesirsinCanim ben yatınca kalkamıyorum biri kaldırmadan ve kalkınca korkunç ağrım oluyor sende de oldumu ne zaman gecicek bilmiyorum yan yatabiliyormusun
Saol canım inşallahGecmis olsun canim insallah bir an once sende iyilesirsin