nesrin64'ten Küçük Hanımlara Oryantal Kıyafetleri

nesrin64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
347
0
Hanımlar, istenilen ölçü ve renklerde küçük hanımefendiler için oryantal kıyafetleri yapıyorum.Oryantal kıyafetlerimin fiyatı her yaş için altlı/üstlü 15 TL'dir.hihoyyythihoyyyt
Hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yakında bu bölümden abiye kız çocuğu kıyafetlerini de paylaşacağım sizlerle...
kyafetst.jpg

kyafetalt.jpg
------
kyafetto.jpg

Son düzenleme:
Yaptığım abiyeler de aşağıda gördükleriniz gibidir.Onlara da yenilerini ekleyeceğim...

balerinelbisess.jpg

Bunun fiyatı 20 TL'dir arkadaşlar.

mavielbis.jpg

Mavi elbisenin ücreti de 25 TL

beyazelbis.jpg

Bu kıyafette 30 TL'dir hanımlar...

cok cok güzeller bayildim ellerine emegine saglik canim benim
ellerin dert görmesin
hayirli satislar bol kazanc ve bereket diliyorum
masallah sana

ellerine sağlık canım çok güzeller.eğerki bir kızım olsaydı mavi elbiseden alırdım fiyatıda çok uygun hayırlı ve bol müşteriler.çevremde ihdiyacı olan olursa aklımdasın canım sevgiler

Alemsin sen valla Nesrin64 kardes.bende bir cimcime var ona cok yakisir su oryantel kiyafeti.ellerine saglik en yakin zamanda seninle iletise gecicem kismetse,fiyatlar super!!!

Sayin Nesrin64,bir arkadasim su beyaz elbiseyi cok begendi sizinle irtibata gecmek istiyor mumkun mu???Hayirli gunler,hayirli isler...

torunuma bitane dansöz kıyafeti istiyorum bayıldım gerçekten çok sevimli..ama bizim ufaklık henüz 11 aylık.o kadar küçüğünü yapabilirmisiniz acaba?

canım teşekkürler.11ay henüz çok küçük ama ölçü verirseniz neden olmasın.özelden görüşebiliriz.

iyi günler,biraz meşguldüm ilgilenemedim kusura bakmayın,torunum yaşına göre iri sayılır,bursa da annesi ölçülerini alır ben size bildiririm

Ayyy pardon, siz bana vücudun hangi bölgelerinin ölçüsünü alacağımızı bildirirseniz memnun olurum malum herhes kendi işinin ehli şimdiden teşekkür ederim

Canım küçük hanımın göğüs ve kalça ölçülerini almanız gerekiyor.Birde ne renk istiyorsunuz?

X