anca cesaret bulabildim kendimde neslihan !!
ben 4,5 ay camekanların ardında izledim oğlumu her gün bi umutla kalktım yeni doğan güne ama hayat bazen bizim istediğimiz gibi gitmiyor şimdi daha çok iyi anladım bunu...her şeyde bi hayır vardır derler her ne olursa olsun yaşasın istemiştim nasıl istemezki insan,bağlanmıştık bi kere uzaklarda olsalarda..şimdi tam 2 ay olacak kaybedeli sanki dün gibi yaşananlar bi gülümseyişi acılarımı hafifletirdi ama artık oda yok...yara sıcakken acımaz diolar 2 ay sonra dahada iyi anladım hayat anlamsız ama geçicek biliyorum sana Sabırların en büyüğünü diliyorum arkadaşım acın çok Büyük başına gelmeyen anlayamaz...Güzel günler seni ve bizim gibileri karşılıcak inşallah çok üzgünüm ama Başın Sağolsun..
Şimdi gördüm başlığı ve şaşkınlıkla bakakaldımmNeslihannnnn canım arkadaşımm benimmm rabbim bol sabırlar daynama gücü versin sana canımm çok üzüldümm :çok üzgünüm:msnde hep konuşurduk seninle dertleşirdik,şakalaşırdıkk,hamileliğini anlatırdın :a015:canım benım rabim sabırlar versin sana
Tanıyanlar nesliyi bilir arkadaşlar,nst ve ağıları sonucu bebeği sezeryanla 33-34 haftasında doğum yaptı.Bebeği 3 hafta kadar küvezde yaşadı.Ama bununla birlikte ciğerlerinde sorun vardı ve solunumu makina olmadan sağlanamıyordu.Sonra beyninde kanama oldu,kanama dursada beyinde ödem devam etti.Kucağına hiç alamadı bebişini.Çektiği resim ve videolarla yetindi.Dün eşimle yemek yerken telefon çaldı.Baktım neslihan arıyor.Eyvah dedim içimden.Ne oldu dedim.Bebeğim öldü Ecem dedi.Öylece kalakaldım o an ne denirdi,nasıl avutulurdu bilemiyordum..zordu..1 saat sonra kadar baş sağlığına gittik.İyi değildi.Gözlerinin altı mordu,eşide belliki çok ağlamıştı.Ara sıra gözlerimi kaçırıyordum ondan ağlamayacaktım..Teselli edebildimmi edemedim mi bimiyorum.Önümüze konan yemeği bile yiyemedim.Sanki yedikçe lokmalar boğazımda kalıyordu..Benim bebeğimi sordu,anlatırken suç işliyormuş gibi hissettim,doğunca seninkini severiz dedi,sen hele bir kendiini toparla dedim.Şimdi hepimize ihtiyacı var kızlar.Kendisi zaten 6 sene sonra 4.aşılamayla bebeği olmuştu..
Neslim tekrar başın sağolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?