arkadaslar neslihanla biz hem liseden hemde mahalleden arkadastik beraber büyüdük beraber yasadik gencligimizin en güzel caglarini...hayat bir rüzgar estirdi ayri ayri yerlere sürükledi bizi ama biz irtibatimizi hic kesmedik haberdar olduk hep en cok üzüldüüm seyde onu bir kerecik bile görememek bana attigi mesajda su yaziyoru "bebegimi kaybettim ilknur" defalarca okudum beynimden vurulmusa döndüm basimdan asa kaynar sular döküldü acisini icimde kalbimde hissettim bir müddet arayamadim en sonunda cesaretimi toplayip konustum o anlatti ben agladim ama Rabbim ona sabrini verecek biliyorum ve en yakin zamanda bi bebek daha nasip edecek cünkü o öle temiz yürekliki bunu gercekten hakediyor ve son söz olarak sunu söylüyorum "CANIM ARKADASIM CAN DOSTUM KARDESIM SENI COK SEVIYORUM VE COK ÖZLÜYORUM TEKRAR TEKRAR BASIN SAGOLSUN "
sağol candostumm seni herzaman yanımda hissediyorum zatenn...napalım Allahın takdirine sorgu sual olmuyo,mevlam benide böle deniyo,hakkımızda hayırlısı böyleymişş,hiçbirimiz böle olsun istemezdik ama takdirde yazılan tekbirde bozulmuyo...zamanla alışıp daha ii olacam inş...sizin gibi arkadaşlarım olduğu sürece daha çabuk atlatacam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?