canım Rabbım sabır versın,bebegın sana sefaatcı olacak dıger alemde,oraya bı melek yolladın sen,Allah ım yuregıne bol bol sabır versın...hamileliğimin başından beri allahım hayırlı saağlıklı evlatlar ver diye dua ediyodum sürekli,,demekki hayırlısı böleymiş kendimi ancak böle avutabiliyorum,,oğlumu en son cuma günü görmüştüm bebeğim çok acı çekiyoduonu her görüşümde kahroluyodum zaten,akşam yatarken dua ettim ALLAHIM OĞLUMUN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ET O ACI ÇEKMESİN YATERKİ BEN ACI ÇEKMEYE RAZIYIM DEDİM.. ve yattım gece 3 de telefon çaldı içim yandı bir anda şoka girdim resmen uyku şersemliğiyle ne olduğunuda anlayamadım acil buraya gelin dediler o saatte acil ne olabilirdiki apar topar çıktık 4 buçuk gibi bebeğimi gördüm kalp atışı iice yavaşlamış tı ellei bembeyaz olmuştu yavrumun göğsü hiç inip kalkmıyodu biz elimizden geleni yaptık dedi doktorlar o anda dünya durdu zannettim..meleğim uçmuştu daha kollarıma bile alamadan sesini bile duyamadan koklayamadan yavrumu gitmişti....takdir ilahi emir büyük yerden allahtan gelene razıyız biz elimizden geleni yaptık vicdanımız en azından rahat eğer doktor hatası ve ya başka bişeyse onlarada mevlam sorsun ben hiçbişey demiyorum desemde bana oğlumu geri getiremezler allahım kimselere böle acılar yaşatmasın...NURLAR İÇİNDE YAT BEBEĞİM..
hamileliğimin başından beri allahım hayırlı saağlıklı evlatlar ver diye dua ediyodum sürekli,,demekki hayırlısı böleymiş kendimi ancak böle avutabiliyorum,,oğlumu en son cuma günü görmüştüm bebeğim çok acı çekiyoduonu her görüşümde kahroluyodum zaten,akşam yatarken dua ettim allahim oğlumun hakkinda hayirlisi neyse onu nasip et o aci çekmesin yaterki ben aci çekmeye raziyim dedim.. Ve yattım gece 3 de telefon çaldı içim yandı bir anda şoka girdim resmen uyku şersemliğiyle ne olduğunuda anlayamadım acil buraya gelin dediler o saatte acil ne olabilirdiki apar topar çıktık 4 buçuk gibi bebeğimi gördüm kalp atışı iice yavaşlamış tı ellei bembeyaz olmuştu yavrumun göğsü hiç inip kalkmıyodu biz elimizden geleni yaptık dedi doktorlar o anda dünya durdu zannettim..meleğim uçmuştu daha kollarıma bile alamadan sesini bile duyamadan koklayamadan yavrumu gitmişti....takdir ilahi emir büyük yerden allahtan gelene razıyız biz elimizden geleni yaptık vicdanımız en azından rahat eğer doktor hatası ve ya başka bişeyse onlarada mevlam sorsun ben hiçbişey demiyorum desemde bana oğlumu geri getiremezler allahım kimselere böle acılar yaşatmasın...nurlar içinde yat bebeğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?