- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
-
- Konu Sahibi benibekleyin
Öyle insanlara tüm kötü enerjimi ve tüm küfürlerimi gönderiyorum gerçekten. Vicdan hadi yokta beyinde yok insanlarda.
Ne yazık ki...Ben de gönderiyorum da hiç faydası yok malesef, bölünerek çoğalıyorlar sanki
Kedi kopek de dahi merhamet var hayvan deyip gecemiyorsun oyle hisliler oyle duygulular bunlarin ne oldugu belli degil insan kiligina girmis canavarlar yakinini kaybetseler bile umurlarinda olmaz iclerinde sevgi yok cunku hele bir tanesi oyle birsey yazmis ki muebbet yese acimam az bile derimBen çok merak ediyorum, onları ben de okudum da, hiç mi bir yakınlarını kaybetmediler, hiç mi acı çekmediler, nasıl böyle olabiliyorlar ben anlamıyorum. Gencecik 21 yaşında bir kız, benim için küçük bir kız çocuğu.
Insanlar nasıl bu kadar kalpsiz nasıl bu kadar çirkin olabiliyor anlamıyorum
Kedi kopek de dahi merhamet var hayvan deyip gecemiyorsun oyle hisliler oyle duygulular bunlarin ne oldugu belli degil insan kiligina girmis canavarlar yakinini kaybetseler bile umurlarinda olmaz iclerinde sevgi yok cunku hele bir tanesi oyle birsey yazmis ki muebbet yese acimam az bile derim
..sagolsun bir avukat hepsini teker teker bulmus tespit etmis adini soyadini aciklamis dava acicak
Kedi kopek de dahi merhamet var hayvan deyip gecemiyorsun oyle hisliler oyle duygulular bunlarin ne oldugu belli degil insan kiligina girmis canavarlar yakinini kaybetseler bile umurlarinda olmaz iclerinde sevgi yok cunku hele bir tanesi oyle birsey yazmis ki muebbet yese acimam az bile derim
..sagolsun bir avukat hepsini teker teker bulmus tespit etmis adini soyadini aciklamis dava acicak
İnşallah cezalarını bulurlar ben ona bile inanmıyorum da neyse, en azından ifşa olurlar herkes bilir ne olduklarını
Bu tipler hiçbir zaman Neslican kadar o eteğin onlara yakışmadığı, bakışının ve gülüşünün hiçbir zaman Neslicanınki kadar güzel olmadığı, ve hiçbir zaman kimsenin onlara aşık olmayacağının bilincinde olan kötü ruhlu, kıskanç kadınlar. Neslican'ın arkasından o irin dolu yorumları yapanların çoğu kadın ve hiç şaşırmıyorum. O insanlar gerçek cehennemi bu dünyada yaşıyorlar zaten, bunun bilincinde olarak. Ve bu kalp kötülüğüyle, bu varoşlukla, bu acizlikle dediğim gibi onlara cennet falan hayal.
Hep söylerim, yine söylüyorum
Eğer böyle insanlar cennete gidecekse ben cennete gitmek istemiyorum
Evet kıskançlık olduğu kesin ama sadece kıskançlıkla açıklanabilse keşke. İğrenç bir zihniyet var hüküm süren içlerinde, onlar çocuk yetiştirecekler, büyütecek ve çoğalacaklar. Bu zihniyet artarak devam edecek. Kurtuluş yok maalesef, kaçabilen kaçsın diyorum ben her zaman.
Ah güzel kelebek...
Uçtun ve arkandaki milyonları üzdün...
Geriye sadece kederli ailesi değil tüm sevenleri kaldı.
Çünkü öylesine sevmiştik seni ve mucadeleni..
Allah cennetinde mükâfatlandırsın.
Orası buradan güzeldir eminim ki..
Bir gün hepimiz oraya geleceğiz ve o zaman gerçek hayat başlayacak.
Hoşça kal...
O güne kadar.
O yorumları okurken sinir krizlerine girdim kötü yorum yapanlardan biri de doktor mus onunda yazdığını paylaşmışlar bizim insanimiz hangi ara bu kadar kötü olduBen çok merak ediyorum, onları ben de okudum da, hiç mi bir yakınlarını kaybetmediler, hiç mi acı çekmediler, nasıl böyle olabiliyorlar ben anlamıyorum. Gencecik 21 yaşında bir kız, benim için küçük bir kız çocuğu.
Insanlar nasıl bu kadar kalpsiz nasıl bu kadar çirkin olabiliyor anlamıyorum
O yorumları okurken sinir krizlerine girdim kötü yorum yapanlardan biri de doktor mus onunda yazdığını paylaşmışlar bizim insanimiz hangi ara bu kadar kötü oldu