• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nesi var? Anlıyamıyorum.

Dediğim gibi 3yıldır beraberiz.Güven olmasa bukadar ileri gitmezdi haliyle..2 sene önce gene buna benzer bi tatsızlık yaşamıştık.ama o zaman gönlümü almak ıcın cok cabalamıstı.güvenim suankinden daha kötüydü aslında,lakin düzeltmişti.fakat simdi cabayı ne o yapıyor,nede yapsa ben düzelebilirmiyim bilmiyorum..
Onu tanıyamıyorum suan.nedesem,nasıl yorumlasam yalan olur.suana coktan arayıp yalvarmıs olması gerekıyordu mesela..halen kendını nasıl haklı gorebılıyor aklım almıyo.yok canım ikizler burcuyum ben :) oda balık mesela.asla anlasamıyacak burclarmısız.

dediklerine aynen katılıyorum..aramaya yüzüm yok. nasıl ve neden aramadıgını dusunmeyede cesaretim yok.her gecen gun daha da kotu oluyorum.zaman geçtikçe,dahada cok koyuyor.kendisi 21 yasında.aklımdan senın söyledıklerınde gecıyor evet ama gercekten onu cok sevıyorum.bu yuzden son sordugun soruya evet'den baska cevap bulamıyorum suan :(

peki onun nasıl olduğnu, neler yaptığını öğrenebileceğin ortak bi arkadaşınız yok mu? hiç haber alamıyor musun ona dair son mesajlaştığınız günden beri?

peki onun nasıl olduğnu, neler yaptığını öğrenebileceğin ortak bi arkadaşınız yok mu? hiç haber alamıyor musun ona dair son mesajlaştığınız günden beri?

1-2tane var ortak arkadasımız,samimi değilim ama.ikimizinde üye oldugu bir site var.bi kaç durum paylasıyor orada."Bugüne en uzak gün, dün." gibi anlamsız yazılar.onun dısında bır haberım yok.

Son düzenleme:
Helin seninle benim düsünce yapım tamamen aynı sanırım
Kendimi senin yerine koydum ben napardım böyle bir durumda dedim
Bende yalan konuştugunu düsünsem annenden vs ablandan caldır derdim mesela
Kısıtlamalarında haklısın eger tamamen degisik bir insan olarak karsına cıkıyorsa
Birdaha o ortamda bulunmasını kesinlikle bende istemezdim
Ve bana göre sen erkek arkadasını ondan daha cok seviyorsun
Seninde onu senin kadar sevdigine emin misin?
Eger emin degilsen bırak gitsin kendi yoluna
İki üç kısıtlamaya gelemeyip yalanlar konuşup seni üzüyorsa degmez bence
Evlendiginiz zaman daha büyük kısıtlamaları olucak
O zamandamı ben yapamıyorum edemiyorum dicek
Erkek arkadasının tutum ve davranıslarını hiç begenmedim canım:20:
Ama sana tamamiyle hak verdim

1-2tane var ortak arkadasımız,samimi değilim ama.ikimizinde üye oldugu bir site var.bi kaç durum paylasıyor orada."Bugüne en uzak gün, dün." gibi anlamsız yazılar.onun dısında bır haberım yok.

senin içinden ne yapmak geliyor? 20 günü geçti sanırım, bu kadar zaman bişey yapmaman iradenin kuvvetli olduğunu söylüyor. o yüzden bence sen aramayacaksın canım.

Benmde senin gibi kısıtlamalarım var gerçi bizimkisi karşılıklıda
ilk zamanlar böyle çok tartışmalar ayrılıp barışmalar oluyordu
çünkü çok güvenmekte güvensizlik verebilir bana çok güven verdiğinden bukadar güven olmaz
diyerek hergün işi abarttım sen evi arıyormuşun ben video falan isterdim:)
Ama şuan düşünüyorum da onu herşeyden soyutlamışım,çevredeki kötü örnekler yüzünden baya hırpalamışım
uzun zamandır daha ılımlı yaklaşıyorum herşeye,sanada tavsiye ediyorum
çünkü bu davranışlar her iki tarafıda yoruyor işte böyle hiç beklemediğin anda patlak veriyor.
Bende yaşadım ama mutlaka kendini affettirirdi yalvar yakar sonra başımın etini yerdi anlayışsızsın anlayışsızın diye:)
Ama sanırım seninki getirdiğin şu yeni kısıtlamaya pek dayanamamış:)
Ara özür dile demicem çünkü yaptığın kısıtlamalardan anladım ki baskın karaktersin
özür dilemen onun avucuna düşmen olur.
Bu sefer tüm ipleri eline alır kurallar koyar yok şu bu o...
En iyisi zarf atmak bir şekilde ona ulaş bir hamle yap
veya kısacık bir msj konuşmayı başlatmak için...
Bunları neden söylüyorum sebep ne olursa olsun sonucu seni kaybetmek olabilceğini bile bile 'yalan'söylemiş biri...
Eğer tekrar devam ederseniz sende bu kısıtlamalar bir kısıtlama getirirsin:)

son cevaplayamadıgım yorumları yapan her arkadasa fıkırlerı ıcın tesekkurler oncelıkle,asagı yukarı cogunuzun dedıklerı aynı aslında..tek bır gercek var cunku.
neyse hem haber ver diyen arkadaslar olmustu,hemde suanda akıla daha cok ıhtıyacım var..dun gece msg attı bana yalnızca ismimi yazan bir msg.basladı öyle konusma demek ısterdım ama konusma bıle degıldı.hala o tanıyamadıgım,baslıktanda göruldugu uzere "nesi var?"anlıyamadığım biriydi.ne özür,ne bir açıklama.neden bana msg attıgını bıle bılmıyordu.hayatıma birdaha karışmamasını,girmemesini söyledim ona.yapamam dedi.ben yapıcaksın,o yapamam dıye sacma sapan yarım saat suren bır msglasma oldu bu.öyle çocukcaki..kısa kısa anlamsız cevaplar.6 yasında bırıyle konusuyorum sanki.neyse özetle gece yarısı ona yaklaşık 20 parçalık bir destan yazdım dıyebılırım.ıcımdekı herseyı doktum.yalanını,verdıgı acıyı,hatalarını,hissetiklerimi,guvensızlıgımı..sabahleyınde bana attıgı cevabı özet gecıyorum size.hıc aşık bır hali varmı sizce? tekrar guvenılırmı? ben onu cok sevdıgım ıcın pembe maske takıyorum suanda..oyuzden ne yapsam yanlıs sanki.

"ben sana ne zaman su saate evde ol veya su hem cınsınle konusurken benden ızın al dedım?bılıyorum bılıyorum benım arkadasım ...'ın teki(küfür yazmış burada.)ama senınkılerde pek temız sayılmaz yanlıs mı?genelleme yapıyorum.neyse haklısın suc bende.böyle kısıtlamalara gelemiyeceğimi en basta söylemelıydım özur dılerım ama o zaman da daha buyuk kavgalar cıkıcaktı. suan kı kadar buyuk olmasada kısaca herseyde haklısın 20 gun boyunca senı uzmemek ıcın msg atmadım olaylar daha da koyu gıtmesın dıye.msg attım cunku dayanamadım.hersey ıcın ozurdılerım bı anlamı yok ama yınede ozurdılerım.bılıyorum bırsey degıstırmıcek ama senı cok sevıyorum."

işte böyle..belkı sıze tatlı bır msg gıbı gelıcek olsada,cevremdekı arkadaslarım benım ona attıgım msgıda okudukları ıcın,sallamasyon bı tavır sergıledıgını dusunduler.cok içten,sayfalarca bir yazı yazmıstım cunku ona ben.aslında kendısı hep suskun bırıdır ama benı kaybetmeyı goze almıs sankı kolayca..neyse ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
son cevaplayamadıgım yorumları yapan her arkadasa fıkırlerı ıcın tesekkurler oncelıkle,asagı yukarı cogunuzun dedıklerı aynı aslında..tek bır gercek var cunku.
neyse hem haber ver diyen arkadaslar olmustu,hemde suanda akıla daha cok ıhtıyacım var..dun gece msg attı bana yalnızca ismimi yazan bir msg.basladı öyle konusma demek ısterdım ama konusma bıle degıldı.hala o tanıyamadıgım,baslıktanda göruldugu uzere "nesi var?"anlıyamadığım biriydi.ne özür,ne bir açıklama.neden bana msg attıgını bıle bılmıyordu.hayatıma birdaha karışmamasını,girmemesini söyledim ona.yapamam dedi.ben yapıcaksın,o yapamam dıye sacma sapan yarım saat suren bır msglasma oldu bu.öyle çocukcaki..kısa kısa anlamsız cevaplar.6 yasında bırıyle konusuyorum sanki.neyse özetle gece yarısı ona yaklaşık 20 parçalık bir destan yazdım dıyebılırım.ıcımdekı herseyı doktum.yalanını,verdıgı acıyı,hatalarını,hissetiklerimi,guvensızlıgımı..sabahleyınde bana attıgı cevabı özet gecıyorum size.hıc aşık bır hali varmı sizce? tekrar guvenılırmı? ben onu cok sevdıgım ıcın pembe maske takıyorum suanda..oyuzden ne yapsam yanlıs sanki.

"ben sana ne zaman su saate evde ol veya su hem cınsınle konusurken benden ızın al dedım?bılıyorum bılıyorum benım arkadasım ...'ın teki(küfür yazmış burada.)ama senınkılerde pek temız sayılmaz yanlıs mı?genelleme yapıyorum.neyse haklısın suc bende.böyle kısıtlamalara gelemiyeceğimi en basta söylemelıydım özur dılerım ama o zaman da daha buyuk kavgalar cıkıcaktı. suan kı kadar buyuk olmasada kısaca herseyde haklısın 20 gun boyunca senı uzmemek ıcın msg atmadım olaylar daha da koyu gıtmesın dıye.msg attım cunku dayanamadım.hersey ıcın ozurdılerım bı anlamı yok ama yınede ozurdılerım.bılıyorum bırsey degıstırmıcek ama senı cok sevıyorum."

işte böyle..belkı sıze tatlı bır msg gıbı gelıcek olsada,cevremdekı arkadaslarım benım ona attıgım msgıda okudukları ıcın,sallamasyon bı tavır sergıledıgını dusunduler.cok içten,sayfalarca bir yazı yazmıstım cunku ona ben.aslında kendısı hep suskun bırıdır ama benı kaybetmeyı goze almıs sankı kolayca..neyse ne yapmalıyım sizce?

Aslında bir adım atması güzel bir şey öyle veya böyle.
Ben seni sevmediğini düşünmüyorum.
Sevmese aramazdı, niye arasın.
Ama benim asıl takıldığım nokta.
Evet seviyor ama hatasını anlamamış ki bu adam.
Yalan söylemesinin yanlış olduğunun farkında değil.
Nasıl bitti peki konuşma en son?

Aslında bir adım atması güzel bir şey öyle veya böyle.
Ben seni sevmediğini düşünmüyorum.
Sevmese aramazdı, niye arasın.
Ama benim asıl takıldığım nokta.
Evet seviyor ama hatasını anlamamış ki bu adam.
Yalan söylemesinin yanlış olduğunun farkında değil.
Nasıl bitti peki konuşma en son?

Su tırnak içinde yazdıgım,onun msgında sonlandı konusma.cevap vermedim.ne cevap vermelıyım bılmıyorum cunku.diyiceklerimin hepsini dunku msgımda söylemistim ona..konussamda bosa gercı verdıgı malum cevaplardan :) suan yalnızca dogru olanı secmeliyim.kesınlıkle,halen pısman değil.bu koyuyor bana.

Son düzenleme:
Su tırnak içinde yazdıgım,onun msgında sonlandı konusma.cevap vermedim.ne cevap vermelıyım bılmıyorum cunku.diyiceklerimin hepsini dunku msgımda söylemistim ona..konussamda bosa gercı verdıgı malum cevaplardan :) suan yalnızca dogru olanı secmeliyim.kesınlıkle,halen pısman değil.bu koyuyor bana.

Bence yalan konusunun ne kadar önemli olduğundan bahset.
Eğer karışma diyorsan karışmam problem bu değil ama güvenimi kaybediyorsun ve bu güven biterse seni ne kadar sevsem de olmaz bu ilişki ona göre davran de.
Devam et bence ama kendin için, aklında acaba bırakmamak için.
Baktın güvenini sağlayamadı ben şans verdim dersin.

Bence yalan konusunun ne kadar önemli olduğundan bahset.
Eğer karışma diyorsan karışmam problem bu değil ama güvenimi kaybediyorsun ve bu güven biterse seni ne kadar sevsem de olmaz bu ilişki ona göre davran de.
Devam et bence ama kendin için, aklında acaba bırakmamak için.
Baktın güvenini sağlayamadı ben şans verdim dersin.

ben ona zamanında cok sans verdım,bunun rahatlıgında bence.kaybetme korkusu kalmamıs..
sımdı daha da salıcak dıye korkuyorum.söylediğini aynen yazıcam,msg atıcak inancı bulabılırsem eger.
yalan konusunu cok kez vurguladım ona oda; "ozur dılerım dıyebılıcegım bırsey yok haklısın söylememem gerekırdı ama olan oldu artık zamanı gerı alamam." dedi.

ben ona zamanında cok sans verdım,bunun rahatlıgında bence.kaybetme korkusu kalmamıs..
sımdı daha da salıcak dıye korkuyorum.söylediğini aynen yazıcam,msg atıcak inancı bulabılırsem eger.
yalan konusunu cok kez vurguladım ona oda; "ozur dılerım dıyebılıcegım bırsey yok haklısın söylememem gerekırdı ama olan oldu artık zamanı gerı alamam." dedi.

Bu rahatlığı bence 20 günde oldukça kırdın.
Ben aramasam arayıp soracağı yoktu diye düşünüyor muhtemelen.

En ufak bir yalana daha tahammül etmeyeceğini bildir ki tekrarı olursa sen kabul etmediğin için değil o bildiği halde yaptığı için bitsin.

Bu rahatlığı bence 20 günde oldukça kırdın.
Ben aramasam arayıp soracağı yoktu diye düşünüyor muhtemelen.

En ufak bir yalana daha tahammül etmeyeceğini bildir ki tekrarı olursa sen kabul etmediğin için değil o bildiği halde yaptığı için bitsin.

Peki tam olarak nasıl bırsey demelıyım suan sence? Attıgı msg biraz hakaret gibi olmamış mı,cevap dahı bulamıyorum cunku.
ve herseyden önemlisi,kısıtlamalarının hepsını yokdan gelıcek emınım."bırdaha yapmıcam" dememiş cunku.evet basta söylemelıydım kısıtlamalara gelemıcegımı demiş.bu demek oluyorki,onun ıstedıgı olucak.bu durumda bana verılen kısıtlamalarıdamı kaldırmalıyım.kendı basıma bısey dusunemez hale geldım:)

Peki tam olarak nasıl bırsey demelıyım suan sence? Attıgı msg biraz hakaret gibi olmamış mı,cevap dahı bulamıyorum cunku.
ve herseyden önemlisi,kısıtlamalarının hepsını yokdan gelıcek emınım."bırdaha yapmıcam" dememiş cunku.evet basta söylemelıydım kısıtlamalara gelemıcegımı demiş.bu demek oluyorki,onun ıstedıgı olucak.bu durumda bana verılen kısıtlamalarıdamı kaldırmalıyım.kendı basıma bısey dusunemez hale geldım:)

Kaldırsın kısıtlamaları, tabiki sen de.
Ama sakın karışma bir şeyine.
Normalde tepki vereceğin şeylere tamam aşkım vs de.
Bir de araya bu 20 gün girince umursamıyor mu beni acaba deyip zaten o tutuşacaktır.
Sen de normalde istemediği şeyleri, artık karışmayacağı şeyleri normalmiş gibi yapabilirsin.
Mesahı çok hoş değil aslında ama seni seviyor, sadece sıkılmış kısıtlamalardan.
Bence '' Oturdum düşündüm bazı şeyleri, kısıtlamalardan rahatsız oluyorsun madem bundan sonra ben onu yap bunu yapma demem, istediğin gibi hareket edebilirsin fakat nedeni her ne olursa olsun bana yalan söyleyerek güvenimi kaybettin. Tekrar kazanılabilir mi bu güven onu da bilmiyorum ama deneyeceğim yine de. Yalnız unutma evey seni seviyorum ama en ufak bir yalanında ben asla bu ilişkide olmam. '' gibi bir mesaj yazabilirsin.

Kaldırsın kısıtlamaları, tabiki sen de.
Ama sakın karışma bir şeyine.
Normalde tepki vereceğin şeylere tamam aşkım vs de.
Bir de araya bu 20 gün girince umursamıyor mu beni acaba deyip zaten o tutuşacaktır.
Sen de normalde istemediği şeyleri, artık karışmayacağı şeyleri normalmiş gibi yapabilirsin.
Mesahı çok hoş değil aslında ama seni seviyor, sadece sıkılmış kısıtlamalardan.
Bence '' Oturdum düşündüm bazı şeyleri, kısıtlamalardan rahatsız oluyorsun madem bundan sonra ben onu yap bunu yapma demem, istediğin gibi hareket edebilirsin fakat nedeni her ne olursa olsun bana yalan söyleyerek güvenimi kaybettin. Tekrar kazanılabilir mi bu güven onu da bilmiyorum ama deneyeceğim yine de. Yalnız unutma evey seni seviyorum ama en ufak bir yalanında ben asla bu ilişkide olmam. '' gibi bir mesaj yazabilirsin.

anladım canım,dediklerini özetlemeye çalışıcam ona.inşallah dedıgın gıbıdır.o arkadası olucak insan "her kosulda affediyor işte,dahasını yapabilirsin,söylersin yalanınıda." diye doldurmaz.yada o aklına getırmez inşallah bunları.
kısıtlamalar kalkıncada kıskanclıgımı nasıl temkinlicem bilemiyorum,denicem.:( her kosulda üzülen ben oluyorum,saka gibi.yalnız benım kısıtlamalarımı kaldırmaya karsı cıkabılır.cunku onun yasakları ıstemedıgı bır kac erkek arkadasımı sıldırmektı.onlar karşı cins,aynı sey değil falan diyebilir.neyse bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:
anladım canım,dediklerini özetlemeye çalışıcam ona.inşallah dedıgın gıbıdır.o arkadası olucak insan "her kosulda affediyor işte,dahasını yapabilirsin,söylerin yalanınıda." diye doldurmaz.yada o aklına getırmez inşallah bunları.
kısıtlamalar kalkıncada kıskanlıgımı nasıl temkinlicem bilemiyorum,denicem.:( her kosulda üzülen ben oluyorum,saka gibi.yalnız benım kısıtlamalarımı kaldırmaya karsı cıkabılır.cunku onun yasakları ıstemedıgı bır kac erkek arkadasımı sıldırmektı.onlar karşı cins,aynı sey değil falan diyebilir.neyse bakalım hayırlısı.

Zor biliyorum, ben çok kıskanç bir insanım.
Deliririm heralde.
Ama bir kaç kez denedim, sen beni niye kıskanmıyorsun diye kızdı bana.
Önemli olan aslında umursamaz davrandığını gösterebilmen, güvenmediğim için henüz umursamıyorum gibi görünür muhtemelen.
Karşı cins olup olmaması değil önemli olan ikimizin de fedakarlık yapmasıydı tek taraflı olmaz gibi konuşabilirsin.
Ama tamam dediği anda hemen konuşmaya başlama ya da ekleme.
Biraz bekle.
Şaşırt bol bol.
Niye diye düşünsün.

Zor biliyorum, ben çok kıskanç bir insanım.
Deliririm heralde.
Ama bir kaç kez denedim, sen beni niye kıskanmıyorsun diye kızdı bana.
Önemli olan aslında umursamaz davrandığını gösterebilmen, güvenmediğim için henüz umursamıyorum gibi görünür muhtemelen.
Karşı cins olup olmaması değil önemli olan ikimizin de fedakarlık yapmasıydı tek taraflı olmaz gibi konuşabilirsin.
Ama tamam dediği anda hemen konuşmaya başlama ya da ekleme.
Biraz bekle.
Şaşırt bol bol.
Niye diye düşünsün.

son 3 cümleni anlayamadım pek.zaten barısırsak eger nasıl eskısı gıbı konusucam onla dusunmekteyım.ben utanıyorum böyle bir yalana ortak edilip,salak yerıne kondugum ıcın.o halen zamanı gerı alamam ayakları :) ah ah,neyse cok tesekkur ederım tekrar.

Son düzenleme:
son 3 cümleni anlayamadım pek.zaten barısırsak eger nasıl eskısı gıbı konusucam onla dusunmekteyım.ben utanıyorum böyle bir yalana ortak edilip,salak yerıne kondugum ıcın.o halen zamanı gerı alamam ayakları :) ah ah,neyse cok tesekkur ederım tekrar.

Erkek arakdaşlarınla konuşmana tamam derse, tamam dediği anda başlama konuşmaya da biraz bekle.
Ne oluyor diye bir şaşırsın ..
Normal ben sorun olunca bile bir çekiniyorum önce.
Böyle bir şeyden sonra.
Ama bir anda olmayacak zaten yavaş yavaş.
Ne demek umarım çok mutlu olursun.

evet yalan söylemesi çok kötü herşey normale dönse bile artık sen o ne dese inansan da aklında ufak bir şüphe bulunacak. bu nereye kadar gider ki. kısıtlamaları en baştan yapmamalıydınız herkesin kendine ait kişiliği var bak böyle kısıtlamalar ileride insanın kendisine olan saygısını bitirir. aşk, sevgi içerisinde iki kişinin birbirine karşı sorumluluğunu da taşır ancak bu sorumluluk kişilerin birbirlerini köle haline getirmek anlamına gelmez ki. sen onu kısıtlıyorsun o seni kısıtlıyor eminim sen de onun seni kısıtlamasından çok memnun değilsin. bazen insan biri bana sahip çıkıyor diye düşünüyor gururu okşanıyor evet ama zamanla bir geriye bakma ihtiyacı duyarsan çevrende seni koruduğunu düşündüğün insandan başka kimseyi bulamazsın. hem unutmamak gerekir baskı altındaki insanlar için yasaklanan şeyler daha cazip gelir. bu konuyla ilgili anlatabileceğim öyle acı örnekler var ki burdan yazarak anlatmaya cesaret edemem üzülmeni istemem.

evet yalan söylemesi çok kötü herşey normale dönse bile artık sen o ne dese inansan da aklında ufak bir şüphe bulunacak. bu nereye kadar gider ki. kısıtlamaları en baştan yapmamalıydınız herkesin kendine ait kişiliği var bak böyle kısıtlamalar ileride insanın kendisine olan saygısını bitirir. aşk, sevgi içerisinde iki kişinin birbirine karşı sorumluluğunu da taşır ancak bu sorumluluk kişilerin birbirlerini köle haline getirmek anlamına gelmez ki. sen onu kısıtlıyorsun o seni kısıtlıyor eminim sen de onun seni kısıtlamasından çok memnun değilsin. bazen insan biri bana sahip çıkıyor diye düşünüyor gururu okşanıyor evet ama zamanla bir geriye bakma ihtiyacı duyarsan çevrende seni koruduğunu düşündüğün insandan başka kimseyi bulamazsın. hem unutmamak gerekir baskı altındaki insanlar için yasaklanan şeyler daha cazip gelir. bu konuyla ilgili anlatabileceğim öyle acı örnekler var ki burdan yazarak anlatmaya cesaret edemem üzülmeni istemem.

haklısınız,ama cok seviyorum.elimden baska birşey gelmiyor.yalnız merak ettim en azından birtane örnek verebilirmisiniz?

haklısınız,ama cok seviyorum.elimden baska birşey gelmiyor.yalnız merak ettim en azından birtane örnek verebilirmisiniz?

niye üzülmeni istemem diyorum çünkü kendini o örneğin yerine koyarsın ister istemez üzülürsün ben başkalarının olaylarından çok etkilenen biriyim örnek olarak baştan sona yazmak burada zor olacağından özetle bir şey anlatayım en yakın arkadaşım yediğim içtiğim ayrı gitmezdi üniversitedeyken çok sosyal başarılı neşeli bir insandı hayatımda anlaşabildiğim en iyi arkadaşımdı bak arkadaşımdı diyorum çünkü benle bile bağları koptu artık aramızda bir duvar var bazen o aradığında içimden açmak gelmiyor telefonu duymazdan geliyorum. yıllardır peşinden koşan çocuğun adını bile duymaya tahammül edemezken gönül bu ya sevdi. aralarında kültürel açıdan inanılmaz bir uçurum vardı. bunu o da biliyordu daha önceleri etrafta duyduğu ilişkilerdeki kısıtlama olaylarıyla dalga geçerken kendisi daha kötüsünü yaşadı ve şuan iş belki de resmi yerlere taşınacak çünkü çocuk kızı tehdit ediyor. daha burada anlatamayacağım onun bile telefonda konuşurken anlatmaya dili varmayan meseleleri çıktı çocuğun neyse... arkadaşım 1.5 çıktı bununla ilk zamanlar uçuyordu mutluluktan canım ya zamanla çocuğun giyime karışma durumları başladı sonra arkadaşlarıyla görüştürmeme... ama kız bana anlatırken kötü tarafını vermeyip (aslında gerçeğin o da farkında ) hep olsun benim için onunla mutlu olmak önemli diyordu inanın yalvardım bırak yol yakınken diye annesi de aynı şekilde ama aşk insanı kör ediyor böyle mantıklı bir insan bile nasıl değişti hiç anlayamıyorum. beni arıyordu mesela çok muhabbet etmeden onu aramam gerek diyip alelacele kapatıyordu her işi o oldu ona haber vermeden bir yere gidemiyor, iş için bir yere gidilecek amiri iş veriyor neticede ama çocuk sıkıntı çıkarıyor gitmeyeceksin diyor en acısı ise kız çok iyi tanınan bir kuruluşta çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıyla bile arası açılmış artık insanlar iş sormaya bile yakınına gidemez olmuş hayır hiçbirşey yetmez gibi kızın değerleriyle adeta dalga geçmeye başlıyor zaten bu son nokta oldu benim arkadaş isyan etti ama bu süreçte gözle görülür şekilde onun nasıl değiştiğine ben şahit oldum. kızın yaşam sevinci heyecanı kalmadı. herkesten uzaklaştı kaç sene görüştüğü arkadaşlarıyla çok kötü arası açıldı, en kötüsü çocuk kızı öyle bir tutsak hale getirdi ki kız ailesine bile uzaklaştı. ve inancı da yüksektir yani bana son görüşmelerimizden birinde 'hayattam zevk almıyorum inancım yerinde olmasa şimdiye dek çoktan kendimi öldürmüştüm' dedi düşünsenize bir insan kendi canına kıymayı en son haddinde düşünür hatta ona bile cesaret edemez. çok uzun oldu bu yazdıklarım ama örnek istediğiniz ve son zamanlarda bu olay gerçekleştiği için yazdım ki bu anlattıklarım üstünkörü hali. netice olarak şuan çocuk askerde ancak malesef kızın yaşadığı yere 1.5-2 saat uzaklıkta haftasonu gelip kızın evinin önünde saatlerce duruyor kız evde mahsur kalıyor ve dediğine göre çocuk hiç normal bir insanın yazdığı şekilde mesajlar atmıyormuş kıza arkadaşın memleketteki evini bile bulmuş ipuçlarından sora sora çok da akıllı yani kıza diyor ki seni bulamıyacağımı mı sanıyorsun falan son 2 haftadır konuşmadık hiç zaten arkadaşlığımız artık güzel şeyler paylaşmakla değil onun bu sıkıntısıyla geçiyor düzelsin de önemli değil ama kız işi de bırakıcak sanırım annemin sözünden asla çıkmam artık diyor çok pişmanım 1.5 yılım kayıp diyor. ufff çok uzun oldu neyse diyeceğim o ilişkilerde kimse birbirinin hayatını elinden almamalı bunlar en güzel yaşlar ve geri gelmiyor ben şimdiden neden doyasıya eğlenip güzel vakit geçirmek varken hayatı zindan edelim ki bilgiçlik yapmış gibi olmadım inşallah...

Back
X