- 30 Eylül 2011
- 594
- 27
- 318
Dediğim gibi 3yıldır beraberiz.Güven olmasa bukadar ileri gitmezdi haliyle..2 sene önce gene buna benzer bi tatsızlık yaşamıştık.ama o zaman gönlümü almak ıcın cok cabalamıstı.güvenim suankinden daha kötüydü aslında,lakin düzeltmişti.fakat simdi cabayı ne o yapıyor,nede yapsa ben düzelebilirmiyim bilmiyorum..
Onu tanıyamıyorum suan.nedesem,nasıl yorumlasam yalan olur.suana coktan arayıp yalvarmıs olması gerekıyordu mesela..halen kendını nasıl haklı gorebılıyor aklım almıyo.yok canım ikizler burcuyum ben :) oda balık mesela.asla anlasamıyacak burclarmısız.
dediklerine aynen katılıyorum..aramaya yüzüm yok. nasıl ve neden aramadıgını dusunmeyede cesaretim yok.her gecen gun daha da kotu oluyorum.zaman geçtikçe,dahada cok koyuyor.kendisi 21 yasında.aklımdan senın söyledıklerınde gecıyor evet ama gercekten onu cok sevıyorum.bu yuzden son sordugun soruya evet'den baska cevap bulamıyorum suan![]()
peki onun nasıl olduğnu, neler yaptığını öğrenebileceğin ortak bi arkadaşınız yok mu? hiç haber alamıyor musun ona dair son mesajlaştığınız günden beri?