yaa ben şu ikonumu smileyimi nasıl çıkarıcam yaa ..denemediğim şey kalmadı...bende ikon istiyorumm
bende gelebilirmiyim aranıza.
benimde çok tatlı bir kızım var arkadaşlar.
evet canım aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnn....iyiyiz sen nasılsınnnnnnnnn:teytey:
amin canım hepimizin sen nasılsınn
merhaba tabiki gel katıl.....allah bağışlasın kızını ismi ne....benimde kızım varkaydirigubbakcemile5
bende gelebilirmiyim aranıza.
benimde çok tatlı bir kızım var arkadaşlar.
Bu aralar biraz anneannemin sağlık problemleri yüzünden sıkıntılarım vardı ama şimdi iyiyiz çok şükür
Bu aralar biraz anneannemin sağlık problemleri yüzünden sıkıntılarım vardı ama şimdi iyiyiz çok şükür
tabiki canım hoşgeldin...Benimde kızım avatardakii ...Allah bağışlasın senin yavrunuda ist un neresindensin???
saol canım.hepimizinkini allah bağışlasın hayatım.
kızım adı ceren sude teyzesi.
7 yaşında 1. sınıfa gidiyor.
seninkinin adı ne.
ay maşallah....benimkinin adı aleyna. 5 yaşında çok tatlı ama cadı yaaaaaa...sen artık okula göndermişsin rahatlamışsın..bizde biraz daha büyüse rahatlıcaz hayıtmkaydirigubbakcemile3
saol hayatım allah hepimizinkini bağışlasın...hoşbulduk şeker.
allah bağışlasın çok tatlı hayatım.
z.burnundayım hayatım.sen neresindensin.????????a.s.
saol hayatım allah hepimizinkini bağışlasın...
Bana uzaksın ben anadolu yakası kartaldayım canım ...
annesi oda büyümüş sayılır.
artık ufak ufak rahatlamaya başladınız sizde.
ama laf aramızda okula başlayınca şimdiki rahatlığını arıycaksın hayatım emin ol.kaydirigubbakcemile3
annesi oda büyümüş sayılır.
artık ufak ufak rahatlamaya başladınız sizde.
ama laf aramızda okula başlayınca şimdiki rahatlığını arıycaksın hayatım emin ol.kaydirigubbakcemile3
ya öylemi diyorsun....okula gidince en azından saati belli yapcağı etceği belli...istekleri belli...şimdi nerden ne çıkcağı belli değil...birde özeniyor okula gidenler gibi davranıyor...
ama tabi siz yaşıyorsunuz...benim düşündüğümün tam terside olabilir hayatım
dimi yaa okula başlayınca sorunlar dahada büyüyomuşş...Ahh keşke bebek kalsalardııı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?