Teşekkürler ben Eskişehir Bozüyük gitgel düşünmüştüm
Konyalı değilim ama konyada yaşıyorum ve gayet mutluyum belki benim çevrem hep asker çevresi olduğu için konyalı çok çevrem yok burda. Ben sizin yerinizde olsam konyayı seçerdim elinde sonunda işe geri döneceksiniz ve bebeğinize birinin bakması gerekecek. Bence anneninizden daha iyi kimse bakamaz bide prematüre bebek zor ona o özeni anneniz gösterebilir. Başkasına güvenip çocuğunuzu bırakamayabilirsiniz.Merhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
1) Ailem Konya'da orayıda yazabilirim annem bebeğime bakabilir ama orda toplum baskısı vs bir de pek sevdiğim bir yer değil tek artısı annem ailem destekcim olacak 3 sene idare edebilirim sonra yine başka yere tayin isterim?
2) Şuan eş kişisiyle Kocaelideyiz burda çok güzel bir semtte çok güzel konforlu bir ev tuttuk ben tuttum 50 bine yakın masraf yaptım burayı yazıp 3 yıl burda mı idare edeyim ailem yine yanıma gelir destek olur öyle söylediler
3) Eski görev yerim Tekirdağa dönebilirim bildiğim rahat ettiğim sevdiğim yer ama aileme uzak uçakla gelmeleri lazım maddi manevi onları zorlar ama ben ruhen rahat hissederim orda diye düşünüyorum
4) Hep yaşamak istediğim Eskişehir tercih edebilirim direk merkez yok Bozüyük görev yerim Eskişehir merkezde evim olur diye düşünüyorum 45 dk mesafe. Konya'ya 1,45 dk hızlı trenle ailem için çok kolay olacak
Eskişehirin yaşanacak en rahat güvenli semti neresi ?
*Kiralar hemen hemen her yerde aynı bebeğim var ve boşanmış bir kadın olarak artık köy ilçe vs yerlerde görev almak yerine şehir merkezinde yaşamak istiyorum bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz sizce ne yapayım Kocaeli'nde kalmak yaptığım masrafı çıkaracak en azından ama eş kişisiyle aynı şehirde olacağım bilemiyorum yorumlarsanız sevinirim.
Detay vermemişsiniz ama burada şu önemli siz boşanıyor olabilirsiniz ama çocuğunuzun babasının varlığına da ihtiyacı var. Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama karşılıklı konuşup çocuk için uygun bi orta yol bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer evinizde müsaitse aileniz de destek oluyorsa ilk bi yılı bi şekilde idare edebilirsiniz. Taşınma masrafları hiç kolay değil.Merhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
1) Ailem Konya'da orayıda yazabilirim annem bebeğime bakabilir ama orda toplum baskısı vs bir de pek sevdiğim bir yer değil tek artısı annem ailem destekcim olacak 3 sene idare edebilirim sonra yine başka yere tayin isterim?
2) Şuan eş kişisiyle Kocaelideyiz burda çok güzel bir semtte çok güzel konforlu bir ev tuttuk ben tuttum 50 bine yakın masraf yaptım burayı yazıp 3 yıl burda mı idare edeyim ailem yine yanıma gelir destek olur öyle söylediler
3) Eski görev yerim Tekirdağa dönebilirim bildiğim rahat ettiğim sevdiğim yer ama aileme uzak uçakla gelmeleri lazım maddi manevi onları zorlar ama ben ruhen rahat hissederim orda diye düşünüyorum
4) Hep yaşamak istediğim Eskişehir tercih edebilirim direk merkez yok Bozüyük görev yerim Eskişehir merkezde evim olur diye düşünüyorum 45 dk mesafe. Konya'ya 1,45 dk hızlı trenle ailem için çok kolay olacak
*Kiralar hemen hemen her yerde aynı bebeğim var ve boşanmış bir kadın olarak artık köy ilçe vs yerlerde görev almak yerine şehir merkezinde yaşamak istiyorum bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz sizce ne yapayım Kocaeli'nde kalmak yaptığım masrafı çıkaracak en azından ama eş kişisiyle aynı şehirde olacağım bilemiyorum yorumlarsanız sevinirim.
Ailem bana bıraktı gönülleri istiyor ki Konya'da olayım yakın olalım yaşlandılar Kocaeliye Eskişehire gelip gideriz zorlamaz ama Tekirdağ uçakla bekle İstanbuldan servis bekle vs çok yoruyor artık biraz yakına gel yine de nerde rahat ederim dersen diyorlar tek kendim olsam basar giderim Tekirdağa ama öncelik bebek ve bize destek olacak ailem bunlar rahat olursa ben de rahat olacağım sanırımAilenizle konuştunuz mu? Onlar ne diyor? Çok şükür ki ilgili bir aileniz var. Ailenizin de gelip giderken rahat olacağı sizin de psikolojik olarak rahat hissedeceğiniz seçenek hangisiyse ortak karar verin. İnşallah herşey sizin ve bebeğiniz için çok güzel olur
Bence 3 sene kocaelinde kalin ailenizde gelir yaninizda kalir kışın bebege bakar 3 sene sonra cocuk kres yasina gelir tayin ister gidersiniz.Boşverin eş kisisini eviniz barkiniz ayri olacak.Merhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
Bebeği görmesini istiyorum tabiki de bu konuda söyledim de uzaklaştırma var ama gel bahçede kafede görüşelim bebeği gör vs merak etmiyor benim babalık yapmami elimden aldın vs diyor aptal aptal beni döverken bana soverken babalığını görecekse çocuğum görmesin orta yol bulsak zaten bu aşamaya gelmeyizDetay vermemişsiniz ama burada şu önemli siz boşanıyor olabilirsiniz ama çocuğunuzun babasının varlığına da ihtiyacı var. Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama karşılıklı konuşup çocuk için uygun bi orta yol bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer evinizde müsaitse aileniz de destek oluyorsa ilk bi yılı bi şekilde idare edebilirsiniz. Taşınma masrafları hiç kolay değil.
Bence 3 sene kocaelinde kalin ailenizde gelir yaninizda kalir kışın bebege bakar 3 sene sonra cocuk kres yasina gelir tayin ister gidersiniz.Boşverin eş kisisini eviniz barkiniz ayri olac
Ben de böyle düşündüm hem ben Konya'ya dönüp tekrar ev taşıma masrafı yapmam ve pekte sevmediğim şehre geri dönmemiş olurumBence 3 sene kocaelinde kalin ailenizde gelir yaninizda kalir kışın bebege bakar 3 sene sonra cocuk kres yasina gelir tayin ister gidersiniz.Boşverin eş kisisini eviniz barkiniz ayri olacak.
Uzaklaştırmasi var o yüzden bana cephe aldı suçlamalara devam ediyor kira sözleşmesini iptal edeceğim abonelikleri kapatacağım diyor böyle bir insan yardımını geçtim uzak dursa yeterli buna rağmen bebeği görmek istersen görebilirsin dedim umrunda değilEski eş kişiyle aynı yerde kalsanız hem aileniz hem eski eşiniz gerektiğinde size yardım eder.
Yani nasıl ayrılıyorsunuz bilmiyorum tabii.
Yüz yüze bakamayacak şeyler yaşandı mı mesela?
Çocuk için iletişimde kalmaya devam edecek durumda mısınız?
O zaman en mantıklısı aile yanına taşınmanız. Üç sene sonra çocuğunuz büyüdüğünde istediğiniz şehire yerleşirsiniz. En azından maddi, manevi toparlarsınız. Bi de şiddet gösteren biriyle aynı şehirde tek başınıza olmayın. Kusura bakmayın olayın boyutunu bilmediğim için öyle bi yorum yaptım.Bebeği görmesini istiyorum tabiki de bu konuda söyledim de uzaklaştırma var ama gel bahçede kafede görüşelim bebeği gör vs merak etmiyor benim babalık yapmami elimden aldın vs diyor aptal aptal beni döverken bana soverken babalığını görecekse çocuğum görmesin orta yol bulsak zaten bu aşamaya gelmeyiz
Bakın biz bebekle benim tuttuğum evde kalıyoruz ona uzaklaştırma verildi ve bana kira sözleşmesini iptal edeceğim abonelikleri kapatacağım diyor baba gibi baba görmesin çocuğunu haketmiyor vebalini ahirette öder çocuğuna
Bebeği görmesini istiyorum tabiki de bu konuda söyledim de uzaklaştırma var ama gel bahçede kafede görüşelim bebeği gör vs merak etmiyor benim babalık yapmami elimden aldın vs diyor aptal aptal beni döverken bana soverken babalığını görecekse çocuğum görmesin orta yol bulsak zaten bu aşamaya gelmeyiz
Bakın biz bebekle benim tuttuğum evde kalıyoruz ona uzaklaştırma verildi ve bana kira sözleşmesini iptal edeceğim abonelikleri kapatacağım diyor baba gibi baba görmesin çocuğunu haketmiyor vebalini ahirette öder çocuğuna
Bebekli kadın en az 90 dk yol uzun değil mi. Ders programı ayarlatamazsanız ne yapacaksınız. Bizim okul boş gün vermiyor meselaEskişehiri biliyor musunuz hangi semtleri iyi Bozüyük yazmayı düşünüyorum ders programımi ayarlatırım 3 4 güne diye düşünüyorum
Avukata sordum hiçbir şey yapamaz abonelik kapattirabilir ama boşanmadan suç dava açarız dediBir b.k yiyemez madem sözlesme senin adına, o iti de at gitsin otur evinde güle güle.
Kesinlikle öyle çok uzun ve acil bı durum olsa eve gidene kadar sıkıntı sadece seçenekler oluşturmaya çalışıyorum kendimce bir çıkış yolu olacak inşallah Allah görüyor bebeğimle bana bir yol açılacak inşallahBebekli kadın en az 90 dk yol uzun değil mi. Ders programı ayarlatamazsanız ne yapacaksınız. Bizim okul boş gün vermiyor mesela
Evi ve okulu yakın seçin derim çocuklu bir öğretmen olarak. Bozüyük’te yaşasanız olmaz mı. Birkaç kere gittim, rahat bir atmosferi var gibi.Kesinlikle öyle çok uzun ve acil bı durum olsa eve gidene kadar sıkıntı sadece seçenekler oluşturmaya çalışıyorum kendimce bir çıkış yolu olacak inşallah Allah görüyor bebeğimle bana bir yol açılacak inşallah
Küçük şirin bir yere benziyor ama bebekle boşanmış bir kadın olarak köy ilçe vs değilde büyük şehirde yaşamak ilk tercihimEvi ve okulu yakın seçin derim çocuklu bir öğretmen olarak. Bozüyük’te yaşasanız olmaz mı. Birkaç kere gittim, rahat bir atmosferi var gibi.
Hayırlısı olsun inşallahKüçük şirin bir yere benziyor ama bebekle boşanmış bir kadın olarak köy ilçe vs değilde büyük şehirde yaşamak ilk tercihim
Selamlar,bebeğiniz kaç haftalık doğdu? Bende prematüre annesiyim ve devlet memurlarına 3 ay +3 ay toplamda 6 ay refakatçi raporu alabiliriz, Ben aldım ve 6 ay bebeğime kendim baktım okula gitmedim, benim yavrum 31 haftalıktı . Raporu alırsanız rahat edersiniz okul derdiniz olmaz, Bebeğinize sağlıklı uzun ömürler diliyorumMerhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;