Nereye gitsek?

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
802
860
103
31
iyi geceler efenim
erkek arkadaşımla birkaç günlüğüne biryerlere kaçmak istiyoruz, çok bir beklentimiz yok aslında sahilde otursak bile bize iyi gelecek biliyoruz
aklımızda Sinop,Samsun var. Çok uzaklaşmak istemiyoruz çünkü. Buralarda kalınacak,gezilecek yerler hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?

Sinoba gıdın. Kucuk ama cok sevımlı hayat bulacagnız mis gıbı bir sehır. Merkezde sınop kalesı var kalede kafeteryalar var canlı müzik vs oluyor cok romantık ve denıze sıfır. Hamsilos koyu var muazzam bı manzara doga harıkası.Tarıhı sınop cezaevı var zindanlarıyla duvarında gün sayan cizgileriyle sıyası hukumlulerın acı gerceklerı cok duygusal.Nasıl sanslısınız sımdı ünv. yıllarımda olmak isterdım ahh.

biz de üniyi bitireli biraz oluyor ama iş-güçten fırsat bulamıyoruz.. Sinop'a fotoğraflardan baktım biraz çok hoş geldi, küçük de. sahili de güzel mi acaba?

biz de üniyi bitireli biraz oluyor ama iş-güçten fırsat bulamıyoruz.. Sinop'a fotoğraflardan baktım biraz çok hoş geldi, küçük de. sahili de güzel mi acaba?
Karakum, Sarıkum ve Dsi plajları var ucu de harıka.Tertemız plaj ıncececık kum aracınız varsa daha da harıka tabı. Bir de cadırınız varsa campıng alanları da var yoksa denıze sıfır apartlar var.

Amasraya gidebilirsiniz

Karakum, Sarıkum ve Dsi plajları var ucu de harıka.Tertemız plaj ıncececık kum aracınız varsa daha da harıka tabı. Bir de cadırınız varsa campıng alanları da var yoksa denıze sıfır apartlar var.
evet araçla gideceğiz, ay kamp hiç bana göre değil ama denize sıfır apartlara bakayım bi :)

Tabii ki Sinop. Harika bir şehir.
Hazır hava daha da soğumadan Erfelek şelalesine çıkın bence. Yirmiye yakin şelale düşün, dizleri sıvayıp ,iplerle tirmana tirmana tüm hepsini aşıp zirveye çıkıyorsun (ama zorluk derecesi yok. Yani beş üzerinden iki verebilirim zorluğuna)

Ayrıca Türkiye'nin en kuzey ucu..hamsilos koyunda (sanırım) Türkiye'nin tek fiyordu var... Bir köşesinde de deniz feneri var mesela. Çok şirin.
Tek sıkıntılı tarafı her yer her yere yakın değil ve saydığım bazı yerlere otobüs minibüs yok. Kendi araban varsa ne ala ama yoksa otostop çekmek zorunda kaliyorsun. Ama bu da dert degil çünkü bir kadın bir erkek iki kişi kombinasyonu Harika. Sadece beş dakika beklerseniz eminim bir araba duracaktır sizin için :))
Samsun desen samsunu değil ama Şahinkaya kanyonunu tavsiye edebilirim.

Samsun'a gidersen buraya da uğra mutlaka

Erfelek Şelalesine baktım şimdi çok güzel lakin, tırmana tırmana bir de iplerle çıkabileceğimi hiç zannetmiyorum, erkek arkadaşım sırtına alırsa belki aracımızla gideceğiz, o açıdan rahatız. Sinop içime iyice sindi, apart otel vs bakayım en iyisi:)

Cok rahat etmek ve nezıh bır yerde kalayım dıyorsanız 117 de kalmanızı tavsıye ederım bızzat kalmıs bırı olarak verdıgnız paraya dwgecektır. suan bunları yazıyorum ama ınan ruhum sınoba gıttı sahılde dolasıyor

2 yıl önce gitmiştim sinop gerçekten anlattığınız kadar güzel nezih insanları modern ve sıcak gezilecek yeri çok denizi de harika bir şehir

aslında burayı da düşünmüştük, nerede kalabiliriz?
Ben olsam oraya giderdim. Biz geçen gittik. Kirazlı diye bir yerde kaldık adı değişmiş ama eski adıyla yazıyor nette hala odalarından deniz manzaralı bungalovlar baya güzeldi kahvaltısı da öyle. Amasra zaten baya güzel bir yer. Tavsiye ederim.

Konu sahibi ne yapacak bilmem de ben gideceğim galiba :)

Dedigim gibi zorluk derecegi 5 üzerinden 2.
Öyle dağ tepe aşma şeklinde değil, küçük bir tepe tirmaniyorsun (ipten yardım alarak) , hemen zaten yeni şelaleye çıkmış oluyorsun. Böyle böyle yirmi küsur şelale asiyorsun. On yaş üstü herkes için keyifli bir parkur,kesinlikle fotoğrafa aldanıp zor diye düşünme (ki dikkatli bakarsan fotoda kadının iki ayağı da yere basmış,kocaman alan var tırmanmaya)
Konu sahibi ne yapacak bilmem de ben gideceğim galiba :)
Git bacım git valla:) hatta martı campingde kal, denize sıfır. Hamagiyla, şezlonguyla, tüm poncikligiyle geceliği elli tl

Cok tesekkur ederim

Anlattıklarınız o kadar benlik aktiviteler ki kafamda planlar uçuştu :) Tüp bebek sürecinde olmasam istikametim belliydi.Mesafe olarak yakın olsa yine giderdim ya iznimizi tedavi için kullanacağız.Yazdım kenara paylaştığınız bilgiler çok güzel ilk fırsatta inşaallah.Belki bebişide alır gideriz.Az atraksiyonlu olur ama keyfi başka olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…