• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye gitsek?

Anlattıklarınız o kadar benlik aktiviteler ki kafamda planlar uçuştu :) Tüp bebek sürecinde olmasam istikametim belliydi.Mesafe olarak yakın olsa yine giderdim ya iznimizi tedavi için kullanacağız.Yazdım kenara paylaştığınız bilgiler çok güzel ilk fırsatta inşaallah.Belki bebişide alır gideriz.Az atraksiyonlu olur ama keyfi başka olur :)
Ben de yazdim tam benliktide aslinda :))

Nickinizi görünce yazmadan geçmek istemedim, Sinoplu Diyojenin heykelini de görün.. Fıçısı ve köpeğiyle çok sempatik.

Gitmişken Sinop mantısı ve nokul denemeden dönmeyin, bulursanız muhakkak Sinop kestanesi alın, mini mini fakat korkunç lezzetlidir.

Kalacak yer öneremiyorum ben Erfeleke çadır atmayı planlayıp geceyi merkezde gençlik ve spor bakanlığı tesisinin yemekhanesinde geçirmek durumunda kalmıştım.

Canım Sinop:KK200: Bana hep Karadenizde Ege havası gibi gelir.

Samsunun olayı başka. Metropol neticede, ha ama Sinop'a Samsun üzerinden gidecekseniz Engizin kuş cennetine uğrayabilir, Bafrada pide-dondurma yapıp yola devam edebilirsiniz. Samsun-Sinop arası da keyifli bir yolculuktur.

Çok imrendim yaw ben size... Tadını çıkarın, İyi eğlenceler.

Back