Nereye gidecek bu isin sonu?

Allah aşkına ne pişman olması ne üzülmesi bırakın gitsin.
İlişik olmayın hayatınızdan sildinizmi tam silin
Ne hali varsa görsün mutlu olsun üzgün olsun..
Siz kendinize bakın,kendi hayatınıza..

Cok haklisin bende bunu istiyorum ama yapamiyorum. Kopamiyorum. Intikam almak istiyorum ama yapamiyorum hicbisey.

Cok haklisin bende bunu istiyorum ama yapamiyorum. Kopamiyorum. Intikam almak istiyorum ama yapamiyorum hicbisey.

İntikamı,mintikamı boşver için sevgi değil nefret bile beslesen o şahsa karşı.
Unutamazsın silemezsin.
Ona karşı hiçbirşe besleme intikam duygusu dahi.
Umursamaz olarak zaten ondan en büyük intikamını almış olacaksın.
Ondan sana fayda yok sana kendinden başka kimseden fayda yok.

intikami mintikami gectim artik. suan bana mesaj falan atiyo. ben seni seviyorum diyo baskasi yok diyo biliyorum uzdum seni ozur dilerim falan filan iste. cevap vermemezlik yapmak istemiyorum. ama ne soylicegimi bilmiyorum gercekten. eskiden olsa anlik duygulara kapilip yelkenleri suya indirirdim ama simdi mantigim daha on planda galiba. yinede bilmiyorum ne yapmaliyim sizce?

onun ve senin yasin kac? o kisi kendinden emin degil o yüzden yapiyo böyle.. ve aranizdaki mesafe nekadar? ben senin yerinde olsam face i kapatirim. magdem ayrildiniz neden hhala msn inde? ben olsam silerim. biraz agir ol. kendinden taviz verme. bi kac hafta ne sms ne msn nede face kullan.. biraz da sen oynat..

benim yasim 16, onunki 22. ben yurtdisindayim o turkiyede. faceden sildim zaten. duvari herkese acik ordan takip ediyorum. msn den silmedim ordan ileti falan atiyo haberdar olmak icin silmedim iste. bide cevap vermemezlik yapamiyorum ben icimde kaliyo huzursuz oluyorum ne derse desin mutlaka cevap veriyorum. zaten tasincaz internette kapancak o zaman bi kac hafta haber alamaz benden. ama sonra nolur bilemem... :18: gercekten oynatmak ise yarar mi? iletilerine cevap vermemek falan ?

benden 6 yas buyuk kendisi ama hic olgunluk gostermiyo. hatta bu yasimda bile ben ona gore daha olgunum. cocukca, dengesiz davraniyo. gercekten dediginiz gibi ne istedigini bilmiyo sanirim. kendinden emin degil bu da beni cok yipratiyo. kalbimi paramparca etti cok uzdu beni ama simdi iletisinde seni canimdan cok seviyorum seni asla unutmam kalbimde senden baskasina yer olamaz biliyorum uzdum seni ozur dilerim diyo. :44:

Beyfendi geri adim atmalara basladi gibi... Ben 1 ay boyunca nete falan girmemistim. Net kapanmisti. Sonra acildi. Bu arada, bu 1 aylik sure unutmamda, alismamda yardimci oldu. Acim hafifledi. Kafa dagittim yani. Sonra net acildi bende msn e bakiyim bi dedim. Cevrimiciydi. Eminimki ben baglari koparinca etegi tutustu kesin sk sk girmistir. Telefondan arayamiyor zaten annem gorur duyar diye falan. Msn de bekliyo ama konusmak istiyo galiba. Benim cesaretim yok iyi ya da kotu olacaklardan korkuyorum yasadiklarimi yasamak istemiyorum. Ben cevrimici olmadim. Bi taraftanda konusmak istiyorum aslinda. Cevap bulamadigim sorulari sormak cevabini almak istiyorum. Cok kafama takiyorum ya. Onu cooook seviyorum. Bir yandan beni unutmasini istemiyorum ama bi yandan elimden gelen bisey yok. Ayri ulkeler falan bu yasta ciddi bi iliski falan cok erken. Annem yanlis zaman, yanlis insan diyor. Bu arada anneme de soz verdim. Bitirdim barismicam bidaha onla dedim. Sozumdende donmek istemiyorum. Kalbimin sozunu de dinlemek istiyorum bi yandan, sonradan pisman olmak istemiyorum. Bir yandan mantikli dusununce bunun sonu yok diyorum. O 22 ben 16 yasinda. Coooook engel var. Msn de konusmalimiyim sizce son kez. Ama ya hakliyken haksiz durma dusururse beni. Ya daha cok canimi yakarsa ya da barisirsak falan. Iste olumlu, olumsuz, herseyden korkuyorum ben artik. Cunku gercekten cok kotu seyler yasadim annem ogrendiginde. Kesinlikle istemiyor onu. Inceldigi yerden kopsun mu acaba ? Yardimlariniza ihtiyacim var :26:

Madem bu 1 aylik surede biraz unutmus gibisin, o zaman hic ustune gitme bana kalirsa. Birak inceldigi yerden kopsun. Hem ayri ayri yerlerdesiniz, hem de yaslariniz cok ufak ciddi bir iliski icin. Tamam o senden 6 yas buyuk ama 22 yas da bir erkek icin buyuk bir yas sayilmaz (en azindan insan benim yasima gelince oyle oldugunu fark ediyor() MSN den, face den falan izleme artik onu. Bir ay boyunca mecburen yapmissin zaten, simdi de aynen o sekilde devam et. Bosuna kasima kabuk tutmus yarayi.

Haklisiniz galiba benim icinde en hayirlisi bu olur. Kalbime gomecegim askimi sartlar, yer, zaman hicbisey uygun degil cunku. Buna mecburum

ya güzelim daha yaşın ay en ikinizde çocuksunuz daha dallasa dönmüş zaten okurken bile içim daraldı daha ne aşklar yaşarsında aha h eski yaşadıklarımı ben aşk sanmışım dersin,msn sildin sidemlin meseleside ayrıca tam liseli gençlik

herkes oyle diyo aslinda daha kucuksun kimler cikacak karsina ne asklar yasayacaksin diyolar ama o benim ilk askim apayri bi yeri var kalbimde. bilmiyorumki valla 5 senedir seviyorum o ayri bi mesele. Yani sanki hickimseyi onun kadar sevemem gibi geliyo. Sanki sadece ve sadece o olmali :96: bilemiyorum.. Sizce yaniliyormuyum ? Bu dusuncelerim gecicimi ? Ya yine unutamazsam onu, iste bundan korkuyorum. :26:

Canım, kendine biraz zaman tani, ondan sonra yavas baska birilerini sokmaya calis hayatina. Bu cocukla 11 yasindan beri birseyler yasamissin. Tam buyume caginda (ki hala o cagdasin) seni bu kadar etkilemesi normal, ama yeni tanidigin kisiler cogaldikca etki hafifleyecek, daha farkli ozelliklere sahip insanlari goreceksin. Karsilastiklarina mutlaka asik olman gerekmez. Her arkadaslik (erkek veya kiz) birseyler katacaktir sana, ufkun genisleyecektir. Zamani geldiginde de insallah uygun biri ile ciddi bir iliski dusuneceksin.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Evet 11 yasindan beri seviyorum onu. O da beni seviyordu aslinda ama 5 sene sonra acildik birbirimize. Arayada mesafede girmisti zaten. Ben yurtdisina gelince. 5 ay once cikmaya baslamistik. Cok iyiydi hersey son gunlerde sklmaya basladigini hissettim. Hayatin zorluklari, hasret falan yorulduk ikimizde ve en sonunda da o ayrilmak istedi ayrildik iste. Suan pisman beni geri istiyor diye dusunuyorum. Ama benim cesaretim, inancim, guvencim kalmadi. Annemden de gizleyerek daha ne kadar surdurebilirimki. Hem soz verdim anneme barismicam dedim. Annemde ciddi bir iliski icin erken oldugunu dusunuyor, yine uzulecegimi dusunuyor, sonunun olmicagini dusunuyo ve kesinlikle barismami istemiyor. Hakli da. Ilk ogrendiginde de cok kizmisti. Cok kotu seyler yasadim. Hersey o kadar zorki sartlar falan, engeller... Insallah dediginiz gibi olur suan dusunemiyorum zaten. Beynim o kadar doluki. :97:

Kafama takildi seviyormu sevmiyormu diye dusunup duruyorum. Ben yalniz kalinca derliyorum topluyorum herseyi. Biraz dengesiz, umursamaz davranmaya calisiyo ama seviyo diyorum. Sevmeyen insan msn de hergun beni gormek istermi. Kamera acmam icin yalvarirdi resmen. Ben fazla acamiyordum annem gorur diye korkuyodum. Bir kere oldu birdaha olmasin istedim. Yani herseyi dusunuyorum birde onla birebir ben konusuyodum yani benim sevgilimdi. Seviyor diyorum. Sonra kuzenimin biri geliyo sevmiyor o seni. Yalan herseyi diyor. Teyzemle konustuk dun. Ben pek guvenmiyorum samimi degil sanki dedi. Dalga geciyo gibi geldi bana dedi. Sende ustune dusme, kendi haline birak bekle bakalim vazmi gececek pesinden mi gelecek dedi. Tamam dedim, oyle yapiyorum zaten. Bu arada face i de kapattim. Ne kadar kirildigimi anlasin diye. Msn e de girmiyorum. Konusmak istemiyorum zaten. Istiyorum ama korkuyorum iste. 1 ay yalniz kaldim dusundum falan kafa dinledim demistim ya size. Dusunme firsatim oldu vaktim oldu seviyor biliyorum demistim. Emindim %70. Sonra bir kac kisiyle konusunca fikirlerim degisti. Cabuk etkilenirim zaten soylenenlerden. Sevdigini bilmek daha cok guc veriyor sanki bana. Sevmedigini dusunmek canimi yakiyor. Ben sevdigine inaniyorum. Baska soze gerek yok diyorum sonra baskalarinin dusundukleri, soyledikleri geliyor aklima. Hakli yanlari oluyor. Biraz uzuluyorum acikcasi. Sanki sevdiginden emin olsam, ayri kalsak bile ayakta kalabilirim, yilmam gibi geliyor...Sevmedigini, dalga gectigini dusunmek yerden yere vuruyor beni. :26: Attigi mesajlarda soylediklerine bakiyorum. Samimi mi degilmi anlamiyorum. Gercekten uzuldumu acaba beni uzdugu icin :44:

Bir donem ister istemez bu gelgitleri yasayacaksin. Kimse ne yasadigini senden daha iyi bilemez. Sen onun seni sevmis oldugunu hissettiysen (ki hissetmissin) bu dogrudur. Ama, maalesef uygun zamanda, yerde olmamis bu is. Simdi yavas yavas bu konuyu dusunmekten vazgecmeye calis. Ha deyince olacak is degil biliyorum, ama sen gayret etmeden de bu is olmaz. Kafani mesgul edecek birseyler bulmaya calis, sizin iliskinizi bilmeyen insanlarla bir arada olmaya calis. Daha da olmadı belki bir psikologa gitmen uygun olabilir.

Evet cidden cok gelgitlerde kaliyorum. Ne zaman son bulacak bilmiyorum. :26: Evet haklisiniz ben cok iyi hissettim. Hatta ilk zamanlarda inanmayanlara da kiziyordum. Bu benim iliskimde sonucta, benden iyi kimse bilemezdi onun beni sevip sevmedigini. Sesimi duymak isterdi arardi surekli. Msn de kamera acmami isterdi acardim resmimi cekerdi. Ozluyordu yani. Ne zaman gelecegimi soruyordu hep. Oyle iste. Ama caba sarfetmemesi kafami karistiriyor. Bir an geliyodu benim kadar seviyor o da diyordum ama bir an geliyordu yeterince sevmiyor hissine kapiliyordum. Annem ogrendiginde hir gur cikmisti mesela. Kacti resmen. Hoscakal dedi, daha fazla uzulmeni istemiyorum. Ben seni hep sevecegim dedi. neyseki hemen mesaj atti annenle aranin acilmasini istemedim falan diye neyse ustunde durmadim, cok seviyordum barismistik. Bu 2. ayriligimiz bu sefer cok kirildim. Ayrildigimiz gun anneme hak vermistim gercekten hic sevmemis o beni demistim, ben kendimi kandirmisim diye dusunmusum ama o da oyle bi anlik bi dusunceydi. Cok uzulmustum. Simdi seviyor ama yeterince sevmiyor diye dusunuyorum. Hic degil. Kendi basima isin icinden cikamiyorum bu yuzden sizin yardimiza cok ihtiyacim var yorum yapanlara cok tesekkur ederim. Gercekten cok guc aliyorum.

Beni en cok uzen seyde bu. Keske uygun yerde, zamanda yasasaydik bunlari.. Doyamadim .. Unutamadim. Icimde ukte kalacak biseyler hep eksik olacak. Hala cok seviyorum onu. Kalbime gomsemde..

Size soylemek istedigim birsey var. Bugun yine her zaman oldugu gibi msn de cevrimiciydi. Dayanamadim. Sonradan niye yapmadim, keske yapsaydim dememek icin bende cevrimici oldum. Olur olmaz selam verdi. Nasilsin diye sordu. Hicbirine cevap vermedim. Ordamisin, konusmayacakmisin dedi. Cevap vermedim. Bir ara hangi yuzle konusuyorsun benle diyecektim ama sonradan vicdan yapacagimdan eminim o yuzden susmayi tercih ettim. Tamam o zaman konusma dedi. Hoscakal. Kalbimdesin bunu unutma dedi ve cikti. 10 dk sonra bende ciktim. Yine kacmayi tercih etti gibi geldi bana ya da konusursam ne diyecegimden korktu bilemiyorum. Tersleyecegimden falan korkmus olabilir. Boyle birsey oldu iste, sicak davrandi ama bu kadar kolay degil gonlumu almasi onca yasattiklarindan sonra. Cok uzuldum, cok kirildim bir kere. Sozlerine de tamamen inanmiyorum acikcasi cunku guvenim sarsildi. Boyle iste. Sizlede paylasmak, yorumlarinizi almak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…