Kafama takildi seviyormu sevmiyormu diye dusunup duruyorum. Ben yalniz kalinca derliyorum topluyorum herseyi. Biraz dengesiz, umursamaz davranmaya calisiyo ama seviyo diyorum. Sevmeyen insan msn de hergun beni gormek istermi. Kamera acmam icin yalvarirdi resmen. Ben fazla acamiyordum annem gorur diye korkuyodum. Bir kere oldu birdaha olmasin istedim. Yani herseyi dusunuyorum birde onla birebir ben konusuyodum yani benim sevgilimdi. Seviyor diyorum. Sonra kuzenimin biri geliyo sevmiyor o seni. Yalan herseyi diyor. Teyzemle konustuk dun. Ben pek guvenmiyorum samimi degil sanki dedi. Dalga geciyo gibi geldi bana dedi. Sende ustune dusme, kendi haline birak bekle bakalim vazmi gececek pesinden mi gelecek dedi.
![KK45 :45: :45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Tamam dedim, oyle yapiyorum zaten. Bu arada face i de kapattim. Ne kadar kirildigimi anlasin diye. Msn e de girmiyorum. Konusmak istemiyorum zaten. Istiyorum ama korkuyorum iste. 1 ay yalniz kaldim dusundum falan kafa dinledim demistim ya size. Dusunme firsatim oldu vaktim oldu seviyor biliyorum demistim. Emindim %70. Sonra bir kac kisiyle konusunca fikirlerim degisti. Cabuk etkilenirim zaten soylenenlerden. Sevdigini bilmek daha cok guc veriyor sanki bana. Sevmedigini dusunmek canimi yakiyor. Ben sevdigine inaniyorum. Baska soze gerek yok diyorum sonra baskalarinin dusundukleri, soyledikleri geliyor aklima. Hakli yanlari oluyor. Biraz uzuluyorum acikcasi. Sanki sevdiginden emin olsam, ayri kalsak bile ayakta kalabilirim, yilmam gibi geliyor...Sevmedigini, dalga gectigini dusunmek yerden yere vuruyor beni. :26: Attigi mesajlarda soylediklerine bakiyorum. Samimi mi degilmi anlamiyorum. Gercekten uzuldumu acaba beni uzdugu icin :44: