Nereye gidecek bu isin sonu?

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Gelismeleri haber vermek istiyorum sizlere. Onceki actigim konularda anlatmistim durumu. Son olarak sunlar oldu. Beni 1 kere gizli numaradan aradi acmadim. Ayrildiktan 10 gun sonra oldu bu. Daha sonra msn den ileti atmis. Attigim mesajlarda hep sormustum baska birisimi var sebebi nedir falan diye. Karsilik olarak ben seni seviyorum baskasi yok. Sana hic yalan soylemedim. Uzaklik yordu artik beni dayanamiyorum, gucum kalmadi. Sen hep kalbimdesin ve oyle kalacaksin yazmis. Ne yapacagimi bilemedim ben. Cevap yazmadim bekledim. Sonra face de arabesk ask sarkilari paylasmaya basladi. Cok sevindim pisman oldugunu gormustum. Geri donmeyi dusunmuyorum asla biliyorum yine ayni seyleri yasatacagini. Akillandim artik ama en azindan pisman oldugunu gormek bi nebze olsun rahatlatacakti icimi. Bu bekledigim 1 hafta surecinde o da arabesk ask sarkilari falan paylasmamaya basladi. Tam tersi beni kiskandiracak sinirlendirecek seyler paylasti. Neden boyle yapiyo bilmiyorum ama oyle iste. Fakat hergun msn deydi. Nobet tutuyodu. Ayrildigimiz gun son kez konusalim diye yalvardigim ama gelmeyen insan benle konusmak icin hergun nobet tuttu msnde. Cevrimici olmadim asla konusacak bisey kalmamisti. Son olarak dayanamadim hem yazdigi iletiye cevapsiz kalmamak icin hemde icimdekileri dokmek icin cevap yazdim. Igneledim ben bunlari haketmedim. Sevdigine inanmiyorum artik. Ben elimden geleni yaptim ama sen beni yari yolda biraktin. Gercekleri soyle artik ben mi masum cocuksu hayallere kapildim yoksa yasananlar gercekmiydi gibi cok uzun seyler yazdim. Bu iletimi kesin okumus cunku iletiyi attiktan 4 saat sonra face de yakisikli olmak ve sonuclari diye bi video paylasmis bu yine neyi isaret ediyo anlamiyorum. Bana mi laf caktiriyo ne yapmaya calisiyo hic bir fikrim yok. Bana soylemek istedigi iletini okudum ama cevap vermiyorum bende senin gibi bekliyorum galiba. Bi adim attim kaciyo. Bende aynisini istiyorum ben kaciyim o kovalasin istiyorum. Kendisi benden 6 yas buyuk onun daha olgun olmasi gerekiyo onun alttan almasi gerekiyo ama cocukca davraniyo. Simdi beni seviyomudur bilmiyorum. Ikilemde kaliyorum. Sevseydi gitmezdi, uzmezdi, aglatmazdi, birakmazdi, beklerdi benim gibi dayanirdi, sevseydi zaman isterdi benden ayrilmak degil, kiymetimi bilir ozur dilerdi hatasini anlardi fakat o hala ve hala canimi yakmaya calisiyo. Sevmeseydi, bastan bitirirdi ugrasamam senle derdi, her dakika sesimi duymak icin aramazdi, her msn de konustugumuzda cami acmam icin bi kerecik gormek icin yalvarmazdi...Bilmiyorum bunlar geliyo aklima belki hic sevmedi, belki sevdi ama sonradan biseyler oldu sogudu belki, skldi, bkti, belki de hala seviyo ayrilmaya mecbur hissetti kendini sonu olmayacagini, yurutmenin zor oldugunu dusununce. Belki simdi pisman oldu geri donmeyi dusunuyo, belki de bana oyle geliyo. Dusunuyorum dusunuyorum kendimle konusup duruyorum lutfen sizde fikirlerinizi yazin cok sevinirim. Disardan yorum almak daha iyi diye dusunuyorum cunku ben inanmak istedigime inaniyorum, dusunmek istedigimi dusunuyorum. Belki dogruyum belki yanlisim bilmiyorum bu yuzden sizinde yardiminiza ihtiyacim var hepinize cok tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nedir yahu?

Çocuklarla uğraşmak zordur arkadaşım.....

Kız okurken ben bile yoruldum bu ilişki seni yorar koşar adımlarla kaç yeni aşklara bütün güzellikler seninle olsun takma artık kafana

Okurken inan kim ne istiyor anlamadım.
Karmakarışık olmuş ilişkiniz.
Bu saatten sonra kendi yoluna bakmanı öneririm.

benimle ayni syeleri yasiyorsun arkadasim.. :) bizimde oyle..... biseyler bitmis gibi gozuksede bitmiyo....mesafe cok yorucu gercekten.. imkanlain kisitli olmasi.. mecbur oldgumuz seyler...hakkimizda hayirlisi:) :16:

Bu nedir yahu?

Çocuklarla uğraşmak zordur arkadaşım.....

kesinlikle cok haklisin ben ondan 6 yas kucugum ama ben degil o cocukca davraniyo hep ben alttan almak zorunda kaliyorum yeter artik cok yuz verdim tepeme cikarttim akillansin artik bende insanim yaa :45:

Kız okurken ben bile yoruldum bu ilişki seni yorar koşar adımlarla kaç yeni aşklara bütün güzellikler seninle olsun takma artık kafana

daha 4 ay oldu ama gercekten cok yoruldum. tavirlari, davranislari, mesafe, uzaklik hersey cok yordu beni cok seviyorum onu cok ama dayanamiycak gibiyim :44:

Okurken inan kim ne istiyor anlamadım.
Karmakarışık olmuş ilişkiniz.
Bu saatten sonra kendi yoluna bakmanı öneririm.

ben ne istedigimi cok iyi biliyorum bunun icin caba sarfediyorum ama o hic fedakarlik yapmiyo, cabalamiyo hicbisey icin :50:

benimle ayni syeleri yasiyorsun arkadasim.. :) bizimde oyle..... biseyler bitmis gibi gozuksede bitmiyo....mesafe cok yorucu gercekten.. imkanlain kisitli olmasi.. mecbur oldgumuz seyler...hakkimizda hayirlisi:) :16:

hayirlisi arkadasim gercekten oyle bitti dedi uzuldum agladim bos yere uzmusum kendimi o kadar simdi geri donmeye calisiyo gibi bilmiyorum sizcede oyle degilmi? :69:

evet donmek istiyo ... imkansiz seyler olunca mantik ve yurek savasi cok zor oluyo.. nasipse zaten doner dolasir kopmaz yaf:))) Allah sabir versin... ayni durumdayim..:)):37:

evet donmek istiyo ... imkansiz seyler olunca mantik ve yurek savasi cok zor oluyo.. nasipse zaten doner dolasir kopmaz yaf:))) Allah sabir versin... ayni durumdayim..:)):37:

haklisin canim nasip isi. pisman oldugunu gormek istiyorum cok istiyorum anlasin istiyorum hatasini ama bunu gorememek kahrediyo beni yaff :69: yakin olsaydik keske birbirimize :44: Allah sana da bana da sabir versin cnm :(

sevmiyordur o beni degil mi ? etrafima bakiyorum gercekten seven herseye katlaniyo. seven ne yapmaz oyle degil mi? Benim onu sevdigim kadar sevmemistir o beni degil mi? Ozur dilese, barismak istese bile affetmemeliyim yoksa aliskanlik haline getirir nasil olsa donuyo der yine yapar yine yakar canimi :59: :43:

Kendini goklerde goruyo beyfendi yeter biktim artik !!! Unutmaya calissamda an geliyo sizliyo yuregim aciyo :95: :59::43: cok kotuyum ben :( :'(

üzülme güçlü ol
bence herseyi zamana bırak belki en güzeli budur
bazı seyleri kabullenmeye bak!
nasıl sevmez nasıl üzer nasıl yapar diye kendini perişan etme
hep onu ve naptıgını düşünerek geçirme vakitlerini başka seylere yogunlaş
geri döner isterse o an düşünüp kararını veririsin
dönmezse emin ol sevmemiş yada unutmayı seçmiş
sensizde yapabiliymuş demektir........

üzülme güçlü ol
bence herseyi zamana bırak belki en güzeli budur
bazı seyleri kabullenmeye bak!
nasıl sevmez nasıl üzer nasıl yapar diye kendini perişan etme
hep onu ve naptıgını düşünerek geçirme vakitlerini başka seylere yogunlaş
geri döner isterse o an düşünüp kararını veririsin
dönmezse emin ol sevmemiş yada unutmayı seçmiş
sensizde yapabiliymuş demektir........

En zoru da bu :( kabullenemiyorum. :50: Kendi icimde savas verip duruyorum aynen dedigin gibi hep soruyorum kendime neden nasil yapar diye. Az degil ya tam 5 sene. Tam 5 sene nasil sevebildim boyle bi insani. Hata yapmisim cok buyuttum icimde nerden bilebilirdimki boyle biri oldugunu :( kalbim aciyo kalp agrisi cekiyorum :59: pisman oldugunu gormek istiyodum ama o naptigi belirsiz seyler yapiyo bazen ileti atiyo seni seviyorum baskasi yok diyo ask sarkilari falan paylasiyo pisman oldugunu belirten seyler ama su son olayda ileti attim icimi doktum cevap bile verme tenezzulunde bulunmadi. ustune bide face de yakisikli olmak ve sonuclari diye bi video paylasmis. cok kendini begenmis ya iletini gordum ama cevap vermedim demeye getiriyo galiba. Cok yoruldum artik ondan ve onun sacma tavirlarindan :20:

ben ne istedigimi cok iyi biliyorum bunun icin caba sarfediyorum ama o hic fedakarlik yapmiyo, cabalamiyo hicbisey icin :50:

Tek taraflı hiçbirşey yürümez.
Çaba göstermiyorsa önemsemiyordur.
Önemsemiyorsa yeteri kadar sevmiyordur.

Kimse için değmez bu kadar yıpranmaya,üzülmeye
Kendinize yaparsınız karşınızdakine hiçbirşey olmaz

cok haklisiniz degmez ama uzuluyorum iste elimde degil. nasil bir insan hic anlayamiyorum bazen seviyo gibi gorunuyo bazen sevmiyo gibi. cok yoruldum gercekten ugrasamicam artik. niyetim barismak degil ama pisman oldugunu gormek o pisman oldukca ben multu olacagim cunku, bunu goremedigime uzuluyorum. yani belli olmuyo bazen pisman bazen halinden memnun gibi. ne yapmaya calistigini anlamiyorum. sevip sevmedigini anlayamiyorum. bin kere soyledim dogrulari soyle dedim durust ol boyle bitsin dedim hala ben sana yalan soylemedim seni seviyorum dedi. cikamadim ben isin icinden. :44:

Back