Nereye gideceğim?

heidi139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
404
9
68
Merhaba kizlar yaklasik 3-4 aydır kalp çarpıntisi yasıyorum ama psikolojik mı yoksa fizyolojik mı çözemedim. Çünkü sabah alarm çaldığında ya da korktuğumda heyecanlandgimda falan çok hızlı ve yerinden çıkacak gibi atıyor. Normal zamanda da hafif düzeyde çarpınti yaşadığım oluyor. Merdiven çıktığımda çok yürüdüğümde falan da tıkanmaya başladım hizli hizli nfes aliyorum zor kendime geliyorum. son zamanlarda çok yorgun oluyorum böyle durumlarda yarım saat kendime gelemiyorum. Nefes alış verişlerimde de yavaşlama var gibi geliyor ve bütün vücudum sürekli gergin ve tedirgin özellikle kalbim ve bacaklarımın arkasında hafif bir ağrı ve gerginlik durumu var sürekli böyle bir sey yaşayan oldu mü nasil bir yol izlediniz ve hastahanede hangi bölüme gitmem gerekiyor ilk etapta dahiliye mı kardioloji mı?

bence sen dahiliyeye git onlar seni yonlendirirler gecmis olsun...

Bende tam olarak bilemiyorum hangi alana başvurmalısın ama kalp çarpıntısı yorgunluk kalbin yerinden çıkacakmış gibi olması başta kansızlık yüzünden olabiliyor.Taşikardik durum ortaya çıkıyor.Senin anlattığın nefes alamama durumuyla göğüs hastalıklarıda ilgilenebilir.Astım vb durumlar olabilir.Eğer özel hastaneye gideceksen orda söyleyince seni yönlendiriyorlar ama devletse bunu pek yapmıyorlar.Eğer müsaitsen her bölüme gir hem kontrol olmuş olursun

benim de oluyor ama kansızlıktan şüpheleniyorum ben ya da ritim bozukluğu falan olabilir bilemiyorum gün aldım doktordan kan sayımı yaptırcam cildiyeye gitcem ben saçlarım da çok dökülüyor orda zaten kan tahlili yapılır diye umuyorum :)

Kansizliktan ben de şüpheleniyorum canım aslında ben hastahaneye çok gittim bu sene kadın dogum ve midem icin gastroentrolojiye gitmiştim her ikisinde de çok kan verdim ama doktor oyle br sey söylemedi. Kendi alanlarıma ilgili olmadıgından mi uyarmadılar acaba yoksa kansizlik yok mu bilemedim ?

Devlete gideceğim canım. İlk bı dahiliyeye gideyim o zaman dediğin yerlere de yönlendirdiler insallah ama iste zaman kaybı oluyor oyle de randevu falan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…