huli81 canim bende coksinir oluyorum .Biri mangodan 17 ytl ye aldigi elbiseyi koymus bende merak ettim ne kadar fark var diye.mangonun online outlet sayfasina baktim 25,95 € burda indirimli hali .düsünsene orda 9€ falan Bu bize haksizlik resmen
huli81 canim bende coksinir oluyorum .Biri mangodan 17 ytl ye aldigi elbiseyi koymus bende merak ettim ne kadar fark var diye.mangonun online outlet sayfasina baktim 25,95 € burda indirimli hali .düsünsene orda 9€ falan Bu bize haksizlik resmen
arkadaşım 1 ocak--31 ocak tarihleri indirim var %70 lere varan :teselli:
hem tüm avrupada hemde tüm mağazalarda
gün geçtikçe indirim artıyor
ama ürün seçeneği azalıyor
öyle düşünmeyin :teselli: bence. buradaki maaşlarla oradaki bir mi, di mi? bir de yukarıda bir arkadaşın dediği gibi tarihleri belli olan indirim oranı çok indirim sezonu oluyor sizin oralarda da.kaydirigubbakcemile2
bir de türkiye'ye geldikçe valizleri dolduran arkadaşlarım var, onların çok hoşuna gidiyor böyle yapmak. sengözlerimebaksanab
LTB 'de %50 indirim var kızlar....seçilmeden hemen gidin bnce...bende bugün 1 tişört 2 kot aldım
evet canim onu biliyorum sagol Şeniz
Arkadaşalr , şu kafasını gözünü patlattığım oxxo indiriminden haber var mı , adamlar delimidir nedir indirim yapmıyolar yaa.
benim kardeşim oxxo da çalışıyor indirim yapmıyorlarmış
Sezon indirimi mi cnm , tüm ürünlerde geçerli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?