- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
İzmit'te olan bayanlara müjdeleeerr...
N City alış-veriş merkezinde büyük indirim var 30 Kasım'a kadar.
İçindeki Kimlik mağazasında % 50 indirim var..Gerçi bütün etiketlerde yok ama idare eder..
Koton'dada indirim var..Ama ben bişey bulamadım:1shok:
İzmit'in çarşısındada indirim var..
Ayakkabı mağazası İclaren'de kaç olduğu bilmiyorum ama çok büyük indirim var.
220 ytl'lik botu 150'ye aldım..
Güvenal Çantada %20 indirim var..99 ytl lik çantayı 75ytl ye aldım..
Ayrıca Kemal Tanca dada indirim var ama oraya bir daha asla uğramam. Ayakkabının tokası 3 kere düştü en sonunda japonla yapıştırdılar..Kemiklerim sızlıyor düz ayakkabıyı giyerken ama bunun içinde hiç bir şey yapmadılar..
Allah korusun beni oraya girmektenkaydirigubbakcemile3
Sedat Tüysüz'e (ayakkabı mağazası) henüz indirim rüzgarları esmedi..
Hee bide Serdar'da Bir alana İkincisi %50 indirim var..
O yüzden fiyatları çok fazla..Akıllarınca indirim yapıyorlar..
Serdar gibi bir mağazada ayakkabıların o kadar pahalı olması komik..
Nasılsa Ocak ayında daha geniş kapsamlı bir indirim yapacak bende 260 ytl'ye beğendiğim çizmeyi alırım..Yazık yani oraya verilen paraya başka bişey değilşakkıdı
Stom giyim mağazası da indirimde arkadaşlar..Çok güzel gömlek, hırkalar ve kazaklar var:lepi:
Ben bayaa boşalttım cephaneyi..Azcukun ara verdim alış-verişe..Bi dahaki aya tam gaz devam..
İndirimlere hiç denk gelmezdim, ama artık çok indirim oluyor o yüzden rastlıyorum herhalde..
N City alış-veriş merkezinde büyük indirim var 30 Kasım'a kadar.
İçindeki Kimlik mağazasında % 50 indirim var..Gerçi bütün etiketlerde yok ama idare eder..
Koton'dada indirim var..Ama ben bişey bulamadım:1shok:
İzmit'in çarşısındada indirim var..
Ayakkabı mağazası İclaren'de kaç olduğu bilmiyorum ama çok büyük indirim var.
220 ytl'lik botu 150'ye aldım..
Güvenal Çantada %20 indirim var..99 ytl lik çantayı 75ytl ye aldım..
Ayrıca Kemal Tanca dada indirim var ama oraya bir daha asla uğramam. Ayakkabının tokası 3 kere düştü en sonunda japonla yapıştırdılar..Kemiklerim sızlıyor düz ayakkabıyı giyerken ama bunun içinde hiç bir şey yapmadılar..

Sedat Tüysüz'e (ayakkabı mağazası) henüz indirim rüzgarları esmedi..
Hee bide Serdar'da Bir alana İkincisi %50 indirim var..
O yüzden fiyatları çok fazla..Akıllarınca indirim yapıyorlar..
Serdar gibi bir mağazada ayakkabıların o kadar pahalı olması komik..
Nasılsa Ocak ayında daha geniş kapsamlı bir indirim yapacak bende 260 ytl'ye beğendiğim çizmeyi alırım..Yazık yani oraya verilen paraya başka bişey değilşakkıdı
Stom giyim mağazası da indirimde arkadaşlar..Çok güzel gömlek, hırkalar ve kazaklar var:lepi:
Ben bayaa boşalttım cephaneyi..Azcukun ara verdim alış-verişe..Bi dahaki aya tam gaz devam..
İndirimlere hiç denk gelmezdim, ama artık çok indirim oluyor o yüzden rastlıyorum herhalde..