senağlamasenağlama
kardeşine personel indirimi yapıyolardır ama kesin:dance::dance:
yok canım nerdee kardeşim merkezinde çalışıyor ama yapmıyorar neyazıkki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlamasenağlama
kardeşine personel indirimi yapıyolardır ama kesin:dance::dance:
Arkadaşalr , şu kafasını gözünü patlattığım oxxo indiriminden haber var mı , adamlar delimidir nedir indirim yapmıyolar yaa.
Kızlar Kadıköy de Optimum alışveriş merkezi açıldı .Bütün ünlü markaların outlet mağazalarını bulabilirsiniz .İnanılmaz büyüklükte çok güzel bir yer .Bilmeyenlere duyurulur .a.s.
kızlar kotonda çok uygun fiyatlara ayakkabılar var 20 ytlye çok güzel babetler var ve çok da rahatlar aynı zamanda kaçırmayın derim
canım ya malesef ben seninle aynı fikirde değilim geçen sezon oradan 50 ytl ye babet almıştım çok ta beğenerek ama ayağıma o kadar çok vurdu ki arkadaşıma da aynısı oldu şimdi herkese sakın almayın diyoruz.Ama sen memnun kalmışsın anlamadım şimdi.
Gerçekten süper bir yer biz de çok beğendik .Optimum alışveriş merkezi Anadolu yakası için harika oldu .Çok elit , kaliteli görülmeye değer .ben en çok media markt'ı beğendim, ulaşımı en kolay orası oldu benim için. bir de meraklılarına ve de özellikle çocukları olanlara ek bilgi: buz pisti vardı içinde.
canım yaa ben capitol derimod dan iki bot aldım bir alana ikincide yarı yarıya indirim vardı ama ikinci bedava değildi 11. ayda aldım bendevalla derimondda 1 alana 2. ürün bedavaymış bunun dışında batikten kaban aldm 225 lerden 140 a düşmüş çok oşuma gtti ama mangodan pantolon aldm 72 ye onda daha bi indirim yok muhtemelen bayrama bi kaç gün kala mango indirim yapabilir geçen sene bi pantolon almak için saatlerce kuyruk beklemiştm tam bayramdan 1 gün önceydi =))))
arkadaşlarrrrrrr , büyük gün geldiihihoyyythihoyyythihoyyyt
zarada indirim başladı kaçırmayın:lepi::lepi:
ben bugün bi coştum bi coştum zarada naniknaniknaniknanik
bugün o "kapış kapış" ortamın içine ben de daldım.zara'da çok beğendiğim 120liralık mont 70 lira olmuş çok mutlu oldum aldım hihoyyyt
ben kendime aldığım herşeyde çocuklar gibin sevinirim ama indirimden alınca 5 kat daha çok seviniyorum :teytey:
İyi günlerde kuıllan tatlım aynı huy bende de var..
bakıp bakıp mutlu oluorum vala aldıklaırma:1closedeyes: