• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

Arkadaşalr , şu kafasını gözünü patlattığım oxxo indiriminden haber var mı , adamlar delimidir nedir indirim yapmıyolar yaa.

funnydacım ben yıllardır oxxodan alışveriş yapıyorum; oxxoda indirim olmaz fiyatlar hep aynıdır, fiyatları birçok mağazaya göre uygun zaten... keşke heryer oxxo gibi olsa , sezonda uçuk fiyatlar koyup sonradan indrim yapmaktansa....

Kızlar Kadıköy de Optimum alışveriş merkezi açıldı .Bütün ünlü markaların outlet mağazalarını bulabilirsiniz .İnanılmaz büyüklükte çok güzel bir yer .Bilmeyenlere duyurulur .a.s.

optimim a gittim geçen hafta uzaktan gelen olmasın aman zira değmez iğrenç bi yer indirim mindirim de yok zaten çoğu mağzadaki ürünler o mağzaya ait bile değil ipekyoldan ve batikten çok alışveriş yaptığım için hemen anladım mesela 2 -3 tane ürün orjin diğerin kalitesi berbat!

kızlar kotonda çok uygun fiyatlara ayakkabılar var 20 ytlye çok güzel babetler var ve çok da rahatlar aynı zamanda kaçırmayın derim

Kızlar Kadıköy de Optimum alışveriş merkezi açıldı .Bütün ünlü markaların outlet mağazalarını bulabilirsiniz .İnanılmaz büyüklükte çok güzel bir yer .Bilmeyenlere duyurulur .a.s.

ben en çok media markt'ı beğendim, ulaşımı en kolay orası oldu benim için. bir de meraklılarına ve de özellikle çocukları olanlara ek bilgi: buz pisti vardı içinde.

kızlar kotonda çok uygun fiyatlara ayakkabılar var 20 ytlye çok güzel babetler var ve çok da rahatlar aynı zamanda kaçırmayın derim

canım ya malesef ben seninle aynı fikirde değilim geçen sezon oradan 50 ytl ye babet almıştım çok ta beğenerek ama ayağıma o kadar çok vurdu ki arkadaşıma da aynısı oldu şimdi herkese sakın almayın diyoruz.Ama sen memnun kalmışsın anlamadım şimdi.

canım ya malesef ben seninle aynı fikirde değilim geçen sezon oradan 50 ytl ye babet almıştım çok ta beğenerek ama ayağıma o kadar çok vurdu ki arkadaşıma da aynısı oldu şimdi herkese sakın almayın diyoruz.Ama sen memnun kalmışsın anlamadım şimdi.

canım bu babetler varla yok arası ayağında ayakkabı vurması normalde benim de çok sık karşılaştığım sorunlarından birisidir dünyanın parasını vererek aldığım ayakkabılarım var vurduğu için içimden giymek gelmiyor öyle bir kenarda duruyorlar sinir oluyorum muhtemelen sizin bahsettiğiniz babetler farklı modelde olanlardır bunların derisi de incecik yumuşacık zaten bir gidip görmeni tavsiye ederim canım çeşit çeşit renkleri var ben siyahını aldım bir de 40 ytl ye mor rugan bir ayakkabı aldım onlar da çok rahat sonra resimlerini de koyarım canım

ben en çok media markt'ı beğendim, ulaşımı en kolay orası oldu benim için. bir de meraklılarına ve de özellikle çocukları olanlara ek bilgi: buz pisti vardı içinde.
Gerçekten süper bir yer biz de çok beğendik .Optimum alışveriş merkezi Anadolu yakası için harika oldu .Çok elit , kaliteli görülmeye değer .

valla derimondda 1 alana 2. ürün bedavaymış bunun dışında batikten kaban aldm 225 lerden 140 a düşmüş çok oşuma gtti ama mangodan pantolon aldm 72 ye onda daha bi indirim yok muhtemelen bayrama bi kaç gün kala mango indirim yapabilir geçen sene bi pantolon almak için saatlerce kuyruk beklemiştm tam bayramdan 1 gün önceydi =))))
canım yaa ben capitol derimod dan iki bot aldım bir alana ikincide yarı yarıya indirim vardı ama ikinci bedava değildi 11. ayda aldım bende
yavv bu indirimler beni hep teyet geçiyo:dilcikar:

zara mıııııııı :) süper! ama orası indirimdeyken bile pahalıı :( şu zaranın outleti de yokki bi gidelim :( optimum bana da çok yakın, palladium da :) ama optimum a henüz gidemedim.. palladiumda pull and bear, bershka, stradivarius bulunur arkadaşlar...koton ve mango da tabi.. anadolu yakamızın bershkası stradivarius u pull and bear ı var artık çok şükür :)))

arkadaşlarrrrrrr , büyük gün geldiihihoyyythihoyyythihoyyyt

zarada indirim başladı kaçırmayın:lepi::lepi:

ben bugün bi coştum bi coştum zarada naniknaniknaniknanik

arkadaşlarrrrrrr , büyük gün geldiihihoyyythihoyyythihoyyyt

zarada indirim başladı kaçırmayın:lepi::lepi:

ben bugün bi coştum bi coştum zarada naniknaniknaniknanik

eneee bu konuya ilk defa bakıyorum ve sırf "Zara"da indirim var mıdır acep diye bi bakıyım didim kaydirigubbakcemile2
ben de bi kaban beğenmiştim yarın gideyim bakayım himmen çok teşekkür ederiiim hihoyyyt

valla hafta sonu hemen hemen bütün zaraları gezdim ben kızım için bir şeyler aldım her şey kapış kapış pazar yerine dönmüş özellikle capacity zara çocuğu olanlara tavsiyem montlar falan harika ama beden bulmak zor

bugün o "kapış kapış" ortamın içine ben de daldım.zara'da çok beğendiğim 120liralık mont 70 lira olmuş çok mutlu oldum aldım hihoyyyt
ben kendime aldığım herşeyde çocuklar gibin sevinirim ama indirimden alınca 5 kat daha çok seviniyorum :teytey:

bugün o "kapış kapış" ortamın içine ben de daldım.zara'da çok beğendiğim 120liralık mont 70 lira olmuş çok mutlu oldum aldım hihoyyyt
ben kendime aldığım herşeyde çocuklar gibin sevinirim ama indirimden alınca 5 kat daha çok seviniyorum :teytey:

İyi günlerde kuıllan tatlım aynı huy bende de var..
bakıp bakıp mutlu oluorum vala aldıklaırma:1closedeyes:

İyi günlerde kuıllan tatlım aynı huy bende de var..
bakıp bakıp mutlu oluorum vala aldıklaırma:1closedeyes:

teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2
alınan en ufak şeyde bile mutlu olabilmek sanırım kıymet bilmekle ilgili bişey a.s.

kııızlaar,
geleneksel MUDO %50 indirim ayı başladı =)
31 ocak'a kadar sürecek...herşey seçilmeden acele ediin =)

Back