• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerde İndirim Var? Kampanya Haberleri! Alisveris Rehberi!

Bugün cevahire gittim. Stradivaryus ve berska tıklım tıklım fiyatlar 10 liradan başlıyor. Bu arada berskada bir poşet lazım oldu vermediler. Ne kıymetliymiş poşetleri :((

Tifany de %50 indirme girdi. Mango outlet fiyatlarıda çok düşük şuan. Dün iki tane elbise aldım. Biri defolu çıktı yalnız :((

slm kızlar bende yeniyim,dün LTB den kot aldım indirimdeydi 10 tl,LCW de de :%50 indirim var, mudodada 5.90 a süper tişörtler var haberiniz olsun dedim:)

Ankarada olanlar belki biliyordur genelde ünlü markaların çoğunu Yeşim Tekstil üretiyor. Tunalı Çayyolu ve Necatibeyde Şubeleri var. Beden problemi olanlar pantolon reyonu çok iyi. Benim gibi pamuklu giysi düşkünüyseniz ideal derim. Artı ekonomik. Outlet gibi birşey.

kızlar TOPSHOP'ta da %70e varan indirim var...çok süper :sm_cool:

ben bir kot aldım 30 liraya. 90 liradan düşmüş :hooray:

istinye park taki pull and bear da kaban begenmştm ama şmdi bulamıyorum kızlar çok bgnmştm.cewahirde flanda yok.acaba her magazaya aynı ürün gitmiyo mu anlamadm gtti senağlama magazada görürsenz yazn buraya kızlar bşka şubelernde flan :Saruboceq:

Dün Koton'dan elbise aldım. 80TL den 30TL ye düşmüş.
Park Bravo'da da 9TL ye çok cici eldiven, bere, atkı takımları vardı.

Back