Derimod ve hotiçte de %50 ve %60 oranlarında indirimler mevcut. Berskha da da yarı yarıya indirimler var.
Bu indirimler ne zamana kadar sürecek acaba?Cumadan önce gidemem.İnşallah o zamana kadar seçilmez ve devam eder.
Cumaya kadar devam eder sanıyorum sonrasında da bi süre daha eder bence. Çünkü sezon sonu değil sezon ürünlerinde var bu indirimler şimdiden yaptıklarına göre bi süre daha devam eder sanıyorum ama acayip indirimler var. İstanbul'da yaşayanlar için söylüyorum Profilo avm deki Mango'da 5 tl ye etek, 6-7 tl ye bluz, 8-9 tl ye de pantolon bulmak mümkün. Çok bakamadım ama 5 tl lik etekler çok hoştu bayıldııım
Bu indirimler ne zamana kadar sürecek acaba?Cumadan önce gidemem.İnşallah o zamana kadar seçilmez ve devam eder.
canım lcw de gördüm indirimler ayın 27 sine kadar mı ne devam edicek , şubat sonuna kadar geçerlidir sanırım diğerleri de diye düşünüyorum..
arkadaşlar şimdi haberlerde izledim bahçelievlerde yeni bir alışveriş merkezi açılacakmış ve fiyatlar çok çok ucuz, acaba adresini bilen var mı, mesela 102 ekran full hd lcd tv 900 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?