Nereden Ev bakalım (İstanbul için) ?

_ayca_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
9
0
36
Ankara
Merhabaaa, temmuz'da düğünüm var fakat henüz ev tutamadık. Ben Ankara'da yaşıyorum evlenince İstanbul'a taşınacağım. Nişanlım şu anda bahçeşehirde çalışıyor fakat bir süre sonra göztepe civarına geçme ihtimali var. İki yer birbirine çok uzak olduğu için orta bir yerden ev tutmak istiyoruz. Ulaşım kolay dediler, alibeyköy civarı düşünüyoruz. Bilenler varsa Alibey'köy nasıl bir yer. şuradan bakın, sakın şu civara gitmeyin diyebileceğiniz yerler var mı? yardım edin lütfen...

Alibeyköyde oturuyorm :) gayet güzel bir yer :) öyle her gün kavga çıkan bir yer değil hatta hiç çıkmıyor diyebilirim.. insanlrdan kaynaklanıyor bu zaten. biz senelerdir eyüp/alibeyköyde oturuyorz annemlerin ilk evlendikleri zaman babam denizciydi 20 seneye yakın denizde çalıştı yılda en fazla 1 ay görebilirdik annem,ben ablam kalıyorduk evde bi kere dahii olsa kapımıza ne serseriler ne de başka kimseler bi tık diye vurmadılr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…