- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.442
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak bilmiyorum ama bende paribuyu yükledim . Peki bana işleyişi anlatabilir misin yani bildiğim dolar euro gibi bi değer var 100 tl alacağım mesela neye tekabül ediyorsa onu yazmam lazım öyle mi3 uygulama var
1. btc turk (en basıt olanı ama bır cok coın yok)
2. bınance (en yaygın kullanılanı ama karısık gıbı)
3. parıbu (fıkrım yok :)
Tam olarak bilmiyorum ama bende paribuyu yükledim . Peki bana işleyişi anlatabilir misin yani bildiğim dolar euro gibi bi değer var 100 tl alacağım mesela neye tekabül ediyorsa onu yazmam lazım öyle mi
Önce para mı yüklemek gerekiyor pekiben btc turk kullanıyorum onu anlatayım,
1. uygulamaya girdim, altta "al sat" var oraya tıkladım
2. acılan yerde sag ust koseden almak ıstedıgım sectım. mesela "ada" coın
3. kac tl lık almak ıstıyorsam onu yazıyorum mesela 100 tl. zaten orada TRY yazıyor. (Bıraz komısyon var o yuzden hesapta 100 tl varsa 100 luk aldırmaz. 99 98 falan yazmak lazım)
4. anında da hesaba gecıyor zaten.
Para nasıl yükleniyor ki daha ben onu yapamadım parapa mı her neyse oraya yönlendirdi sonra kimlik seri no fln istiyortabıı kı :)
Para nasıl yükleniyor ki daha ben onu yapamadım parapa mı her neyse oraya yönlendirdi sonra kimlik seri no fln istiyor
Teşekkürler bende kimlik fln isteyince geri çıktım 100 tl aldım şuan varlıkta 147 gösteriyor mesela adabtc turkte bır cok bankadan havale eft falan yapabılıyorsunuz
ama parıbu ya da bınance de once parapa hesabı olusturuyorsunuz
once oraya para yatırıyorsunuz
sonra da oradakı parayı bu uygulamalara aktarıyorsunuz
kımlık falan ıstemesı de normal
Teşekkürler bende kimlik fln isteyince geri çıktım 100 tl aldım şuan varlıkta 147 gösteriyor mesela ada
Söylediğim iyi bir şey di mi 100 aldım varlıkta 147 gösteriyor 100 göstermiyorparibu ve binance kımlık resmı ıstıyordu
btc turk de tc ıstıyor sadece
ada bayaa yukselıste daha 1 2 gun once 8 cıvarındaydı sımdı 10 kusur
Btc de para kısmına aktarıyor kimlik istedi bendenparibu ve binance kımlık resmı ıstıyordu
btc turk de tc ıstıyor sadece
ada bayaa yukselıste daha 1 2 gun once 8 cıvarındaydı sımdı 10 kusur
Btc de para kısmına aktarıyor kimlik istedi benden
Bilmiyorum belji kayıtlı bankalar olduğu içindir ben garanti den aktarmak istedim direk para denen yere yönlendirdi bankadan para ya para dan btcye aktardım meselaAllah Allah ben bayaa al sat yaptım btc den ama oradakı parayı kendı ıs/zıraat bankama falan gondermedım daha
belkı o zaman mı ısteyecek kı
Peki satış işlemini nasıl gerçekleştireceğimben btc turk kullanıyorum onu anlatayım,
1. uygulamaya girdim, altta "al sat" var oraya tıkladım
2. acılan yerde sag ust koseden almak ıstedıgım sectım. mesela "ada" coın
3. kac tl lık almak ıstıyorsam onu yazıyorum mesela 100 tl. zaten orada TRY yazıyor. (Bıraz komısyon var o yuzden hesapta 100 tl varsa 100 luk aldırmaz. 99 98 falan yazmak lazım)
4. anında da hesaba gecıyor zaten.
Peki satış işlemini nasıl gerçekleştireceğim
Peki diyelim kar ettim hesabıma nasıl aktaracağım.. yardımcı olur musunuz
Diyorum bekliyo öyle parapara yada bnka ya mı girmm gerekUygulamayı indirdiniz mi
Bi indirip baksanız hepsi o kadar kolay ki aslında
Altta yatır çek diye bir yer var oraya girip
Çek diyorsunuz
Havale eft seçip iban yazın tamamdir
Diyorum bekliyo öyle parapara yada bnka ya mı girmm gerek